Mitől lesz igazán modern egy konyha?

ugytudjuk.hu 2024-05-24 17:19:15
Mindannyian tudjuk, hogy a trendek jönnek és mennek, hogy a lakberendezési stílusok legalább olyan lendületesen változnak, mint az öltözködésben a divat, mégis vágyunk arra, hogy a mi konyhánk is modern legyen.

Vajon milyen lehetőségeink vannak arra nézve, hogy mindezt úgy valósítsuk meg, hogy időtálló, elegáns megjelenést hozzunk létre, lehetőség szerint olyat, ami funkcionálisan is képes megfelelni minden vele szemben támasztott elvárásunknak? Ebben a cikkben ehhez gyűjtöttünk javaslatokat egy csokorba. Konyha felújítása előtt állók számára egyenesen kötelező olvasmány!

Kövessük az újdonságokat!

A hírek mindig frissülnek a legújabb történésekkel, eseményekkel, s természetesen nem hiányozhatnak ezek közül a technológiai újdonságok sem. A Márkabolt.hu kínálatában ékes példának számítanak mind a technológiai fejlesztések, mind a megjelenésbeli újdonságok terén az AEG főzőlapok. Nézzünk is rögtön egy kiváló példát közülük!

Az AEG ComboHob főzőlap abszolút szabad teret ad nekünk már a tervezés pillanataiban. Ráadásul nemcsak ebben emelkedik ki a többi modell közül, hanem abban is, hogy egyetlen berendezésben kapjuk meg az indukciós főzőlapot, valamint a vele kompatibilis páraelszívó készüléket. De hogyan is kell ezt elképzelni?

Minimalizmus és sokoldalúság

Alighanem ez az a két tulajdonság, amit ha szem előtt tartunk, és az egész konyhában igyekszünk életre kelteni, akkor egész biztosan elégedettek leszünk a végeredménnyel. A ComboHob fantázianevet viselő berendezés pedig a lehető legteljesebb mértékben megfelel ezeknek az elvárásoknak. 

A gyönyörű, ugyanakkor elegánsan egyszerű dizájn, valamint az egyszerre kettős funkciónak megfelelő, hibrid mivolta az, ami igazán különlegessé teszi, s persze tökéletessé is akkor, ha a cél egy hosszú időn keresztül is divatos, eleganciát sugárzó konyha kialakítása. 

A titok nyitja az, hogy nem szükséges külön páraelszívót sem telepíteni, így az ételek illatától, illetve a kellemetlen szagoktól olyan módon tudunk megszabadulni, hogy az ehhez szükséges készülék nem fog látványban törést okozni a bútorban. Ez letisztult, modern hatást eredményez.

Harmonikus egyszerűség

Habár nagyon sokféle stílus létezik, ahogy azt már cikkünk elején is említettük, ha valami olyanra vágyunk, ami hosszú távon is megőrzi aktualitását, akkor válasszunk olyan megoldást, ami egyszerűbb, s kevésbé jelenik meg benne hangsúlyosan valami erőteljes irányzat. Ez természetesen nem kell, hogy azt jelentse, hogy ne engedhetnénk szabadjára a kreativitásunkat, illetve ne fejezhessük ki akár a saját személyiségünket, ízlésünket is a konyha berendezése által.

Ugyanakkor érdemes ezeket kevésbé nehezen cserélhető részletekként behozni a térbe. Ilyen lehet például a lámpa, a kiegészítők, valamint a dekorációk. Ám a nagyobb elemek, mint amilyen maga a bútorzat, valamint a beépített háztartási készülékek, legyenek egyszerűen elegánsak és modernek. Így minden körülmények között megőrzik mind esztétikai, mind funkcionális értéküket.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.