A különleges nyári italok megdobják a forgalmat!

ugytudjuk.hu 2024-05-16 20:58:36
Vendéglátósként lényeges szempont a bevétel, nyáron pedig nincs is más dolgod, mint hogy mutatós és finom hűs italokat kínálj a szomjas vendégek számára. Olyanokat, amikért újra és újra el fognak jönni hozzád és nem csupán egy felejtős hely leszel a napjuk során.

Ehhez azonban nem csupán az italra, de a pohárra is oda kell figyelned, hiszen egy kényelmetlen, egyszerű pohár nem fogja a luxus és az exkluzivitás érzését kelteni, akár milyen finomságot is töltesz bele! 

Miben érdemes kínálni a nyári italokat?

Szerencsére van választási lehetőség, ezek közül pedig az indepack.hu eldobható pohár kínálatában szereplő shaker pohár lehet a legjobb opció. Ezek a poharak ugyanis vastag falúak, víztiszták, teljesen átlátszók és olyan tetővel rendelkeznek, melybe szívószál is tehető. Ráadásul még logózhatók is, ezért, ha azt szeretnéd, hogy a vásárlóba biztosan beleégjen a branded, akkor mindenképpen nyomtattasd rá saját dizájnodat!

Mik lesznek az idei legmenőbb italok?

Nyáron mindenki a hideg italokat keresi és a limonádé mit sem veszített a népszerűségéből. Azonban az is fontos, hogy a te limonádéd különbözzön a többiekétől, nézzen ki úgy, legyen olyan íze, ami miatt emlékezetes lesz az emberek számára. Hogy hogyan lehet ezt elérni? Nyilvánvalóan nem szabad sajnálni a belevalókat!

A színek és a textúrák megfogják a vásárlókat. Ha olyan limonádét szeretnél kínálni, ami különleges, akkor használj speciális ízesített szirupokat, 100%-os narancslevet, szódát és sok-sok darált jeget. Mindenképpen tedd tele az italt gyümölcsökkel, ha pedig piros bogyós gyümölcsöket fagyasztasz le, akkor még extrább italt tudsz prezentálni! A mentalevél és a szívószál soha ne maradjon ki!

Koktél fényes nappal? Naná!

Az alkoholmentes koktélok szintén nagyon népszerűek, ez esetben az italt a különböző színű italok és szirupok kavalkádja, na és természetesen a koktélcseresznye dobja fel. A víztiszta műanyag shaker pohárban lévő extra itallal sétálgatni pedig egy külön programpont lesz a vásárlók számára!

A jégkása a gyerekek kedvence!

Színesek, savanyúak, hűsítenek, a darált jég kavargatásával pedig remekül lehet zörögni. Nem is lehet ez más, mint a jégkása! A jégkását is tedd shaker pohárba, de kínálhatsz benne gyümölcslevet, vagy egy kis citromkarikával megbolondított ásványvizet, esetleg eper-, vanília-, csokiturmixot is!

Nyáron a kávé is hidegen jó!

A forró fekete helyett sokan kérik jegeskávéként kedvenc kávéjukat, amihez gömb alakú tetőt válassz, hiszen a tejszínhab miatt ez lesz az ideális választás. A jegeskávé esetében a vanília fagyi sem maradhat el.

Először a jeget tedd a pohárba, majd jöhet a hosszúkávé, amit önts fel tejjel, tegyél bele egy gömb fagyit, végül tejszínhabbal tedd fel az italra a koronát! Karamell- vagy csokiöntettel még finomabb terméket készíthetsz.

A hidegital-választék mindig legyen változatos és széles, készítsd el olyan minőségben, amelyet emlegetni fognak a vásárlók, ezáltal pedig garantálható, hogy rövidesen visszatérnek hozzád és jelentősen megnövelik a forgalmadat.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.