Bajner Bálint: Folyamatosan csak megalázást kapok a Haladástól

Farkas Bazsi 2024-05-06 17:32:38
A focista arról ír, hogy Újpest helyett Szombathelyt választotta, de még az edzőközpontból is ki van tiltva.

Vasárnap 1-3-ra kapott ki a Szombathelyi Haladás NB II-es csapata a Kazincbarcika együttesétől. A hazai vereséget nem hagyták szó nélkül a szurkolók, a stadionban skandálásokban fejezték ki véleményüket, a Facebookon pedig nem egy poszt született a kialakult helyzet kapcsán.

A Haladás Szurkolói Kör Facebook-oldalán is megjelent egy poszt, ami alatt Bajner Bálint, a Haladásba február végén igazolt, ám azóta egyetlen percet sem játszott labdarúgója kommentet írt. Íme a súlyos állításokat tartalmazó beírás:

Tisztelt Haladás Szurkolók, Tisztelt Haliért rajongók, féltők, futballbarátok!

Néhai Édesapám, néhai Édesanyám, Családom, Testvéreim, Barátaim és Jómagam által szeretett csapatom védelmében megszegem a tiltást és tiszta vizet öntök a pohárba, annak ellenére is, hogy sokak szemében én leszek ismét a szemétláda.

2023. Augusztus 15.én érkeztem a Halihoz, Szántó Csaba invitálására. 3 forduló ment le, 3 meccs 3 vereség. Én akkor szóltam, hogy óriási nagy a baj, szívesen segítenék a magam eszközeivel.

Szeptember 7.én jelezték, hogy szeretnének leigazolni, ami az egész családomat és jómagamat is hatalmas boldogsággal töltötte el.
November 15.éig edzettem a csapat mellett, életemben nem ért annyi megaláztatás és igazságtalanság, mint szeretett klubom jelenlegi vezetőedzőjétől. November 15.-én beletörődtem hogy csak ámítanak, és terelnek, szerződést nem kapok és nem tudom a klubot jó irányba terelni.

Decemberben és januárban egyedül, olyan szintre hoztam magam fizikálisan, amire a Hali nem volt képes.

Olyan fizikai teszteredményeket értem el, amire dortmund óta sehol sem voltam képes. Volt több külföldi ajánlatom, de Mészöly Géza invitálására, a kinevezését következő héten lementem próbajátékra újpestre, játszottam egy félidőt és meggyőztem mindenkit.

Másnap tudta meg Homlok Zsolt tulajdonos hogy újpesten vagyok és Mészöly Gézától könnyedén leinformálta milyen állapotban vagyok és kifejezetten ő kért el.

Közölték, hogy a hétvégi Tiszakécske ellen már egy félidőt tuti játszok, nagyon nagy szükség van rám. Rohantam Szombathelyre.
Minden pénzről lemondtam, egy olyan szerződést írtam alá, amin ha nem Haladás címer van, akkor kitörlöm vele, annyit ért.

Az elkövetkező heteim ismét a megaláztatásról szóltak.

A mindennapos felesleges fizikai tesztek, melyeken kiváló eredményeket hoztam nem volt elég, hogy a csapattal edzhessek. Ha egymás közti játék volt inkább a pályaedzőt állította be helyettem Jovic mester.

Egy ilyen megaláztatás után, ment fel bennem a pumpa úgy hogy rosszul lettem és mentőt kellett hívni, de semmi baj nincs, egy héten belül 3 helyről, köztük az ország legjobb legelismertebb specialistájától hoztam igazolást, hogy edzhetek. Innentől viszont az edzésekről is ki vagyok tiltva, nem tudom miért. A feltett kérdésemre mindig azt a választ kapom, hogy szakmailag és emberileg is csapatban a helyem. Akkor kérdezem én, mi a gond?  

A klub többször követett el szerződésszegést azzal, a szerződésben vállalt feltételeket nem adta meg nekem, mégsem tettem lépéseket az MLSZ fegyelmi bizottsága felé, inkább ,mert nem akartam tovább veszélyeztetni a licence- kérelem ügyét.

A Haladás jelenlegi játékosai nem álltak ki mellettem sohasem.

Jelenleg ott tartunk, hogy én költöttem milliókat arra, hogy Szombathelyen lehessek másodszorra is és a Haladástól még egy forint fizetést nem kaptam. Pont akkor írtam alá a szerződést, amióta megint nincs pénz, mégis azok közé tartozok akik nem jelentették fel a klubot.

Ha a csapat lélektelen játékot mutat és kikap az utolsótól, kit emlegetnek? Csak engem! Mikor jelenleg minimális ráhatásom van a mérkőzések alakulására, vagy a csapat életére.

És ezek után minden fórumon azt kapom, hogy ide nem férek be, hogy szívbeteg vagyok, hogy alkalmatlan vagyok, hogy rokkant vagyok.

A mai napig bezárólag könyörgök a vezetőknek, hogy hadd edzhessek a csapattal és hadd játszak. Nem akarok senkit megbántani, de a fizikai paramétereimmel és nemzetközi tapasztalatommal lehet hogy bármelyik másodosztályú meccset el tudnám dönteni, de az edzőközpontból is ki vagyok tiltva.

Itt tartunk most és Minden Haladást kritizáló posztban egy játékos van nevesítve - én!

Pár szurkoló vette a fáradságot hogy rámírtak, felhívtak és megkérdezték mi van a háttérben, nekik köszönöm, nektek kitartást!
Mindörökké Haladás!

Támogasd adód 1%-val a hatalomtól független újságírást!

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adószám: 19294571-1-18.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.