Tippek anyák napi ajándékozáshoz

ugytudjuk.hu 2024-03-21 18:43:39
Gyakran járunk úgy, hogy bár a fejünkben van egy ünnep, mégis megcsúszunk az ajándékok beszerzésével. Az egyik legszeretetteljesebb esemény, az anyák napja esetében is sokszor futunk bele ebbe a hibába.

A napi teendők elveszik a figyelmünk fókuszát a jeles napokról. Próbáljunk meg ezen változtatni, és tudatosan előre elkészíteni vagy megvásárolni a szuveníreket! Hogy hogyan?

Nem baj, ha még hónapok vannak az ünnepnapig! Ha bevillan a fejünkbe, hogy anyák napja ajándék, akkor induljunk el, és szerezzük be, amint tudjuk. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal menjünk el egy boltba és vegyünk valamit. Sokkal inkább azt, hogy nézzünk körül olyan online felületeken, mint a Meglepetésem, és válogassunk akár saját, egyedi elképzelésünk szerint!

Klasszikustól az egyedi meglepetésekig

Ha anyák napjáról van szó, akkor első körben a virág jut eszünkbe ajándékként. Ez lehet egy szál orgona vagy bármely kerti virág, de virágboltokban is készíttethetünk csokrokat. Amennyiben valami különlegesben gondolkodunk, akkor választhatunk boxokat is például rózsából. Ha pedig rózsa, akkor ne feledkezzünk meg az igazi klasszikusról, az üvegbúra alatti örökrózsáról!

Napjainkban nagyon népszerűek a gourmet csomagok is. Nagymamáknak például tökéletes ajándék lehet egy finom lekvár ízletes szörppel kombinálva. De ha egy egyszerűbb meglepetés a cél, akkor egy kedves képet is ajándékozhatunk akár idézettel. Szerencsére ma már az online shopokban is össze tudjuk állítani a saját, egyedi ajándékboxunkat.

Miért jobb online?

Ha már ott a lehetőség, hogy online rendeljünk, akkor éljünk vele! Nemcsak időt spórolhatunk meg ezáltal, hanem egy igazán széles választékból szemezhetünk. Gyakori probléma, hogy mire eljutunk egy boltba, már semmilyen olyan ajándék nincs, amit szívesen megvásárolnánk.

Ha online keresünk, akkor ezt kiküszöbölhetjük. Arról már nem is beszélve, hogy ha webes rendelésről van szó, akkor a házhoz szállítás is evidens!

Az online ajándékküldés előnyei

Ha nemcsak egyszerűen egy webshopból szeretnénk rendelni, hanem kifejezetten a házhoz szállítás a cél, akkor a Meglepetésem ajándékküldő szolgálat segíthet nekünk. Itt gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk azt, amire szükségünk van.

Amikor pedig megvan, amit szívesen megrendelnénk, akkor kérhetünk hozzá egyedi címkéket, sőt még akár külföldi házhoz szállítást is. Távol él tőlünk az édesanyánk, nagymamánk? Esetleg épp mi utaztunk el? Akkor sem kell már azon törni a fejünket, hogy vajon hogyan köszönthetnénk fel őket anyák napján!

Ha jobban szeretjük a személyes vásárlást, nézelődést, természetesen maradhatunk a hagyományos, bevált beszerzési praktikáknál. De ha nincs elég időnk vagy határon túli ajándékozásra van szükség, akkor válasszunk egy ajándékküldő szolgálatot inkább! A meghitt ünnep így sem maradhat el!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.