LMP: A pedofilsegédet mentegette, le kell mondania mandátumáról Horváth Gábor szombathelyi fideszes önkormányzati képviselőnek!

Farkas Bazsi 2024-02-25 15:21:46
Közleményben követeli a képviselő lemondását a zöld párt.

Horváth Gábor (Fidesz-KDNP) szombathelyi önkormányzati képviselő ügyével ma már nem egyszer foglalkoztunk. A képviselő egy Facebook-posztban állt ki K. Endre mellett. Erre reagát most az LMP Vas megyei szervezete az alábbi közleménnyel:

A pedofilsegédet mentegette, le kell mondania mandátumáról Horváth Gábor szombathelyi fideszes önkormányzati képviselőnek!

A helyi sajtó után a napokban az országos média is megírta, hogy nem csak, hogy megosztotta Horváth Gábor szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő K. Endre önmagát mentegető levelét, de több esetben kommentekben is az elkövető ártatlansága mellett érvelt.

Az ügy kapcsán Horváth azt írta, hogy Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Továbbá vigyorgó arccal látta el azt a kommentet, amiben kitértek arra, hogy a bicskei gyermekotthonban történt bestiális tettek miatt egy ott lakó fiú öngyilkos lett.

Horváth erkölcsi mélységeit tovább fokozza, hogy miután a véleménye országosan téma lett, egész egyszerűen törölte a korábbi posztját. Véleménye és kiállása K. Endre mellett ma már nem elérhető.

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja azt gondolja, hogy ebben az ügyben a "delete gomb" megnyomása nem mentesíti azt, aki szerint ártatlan lehet egy jogerősen elítélt, a legkiszolgáltatottabbakat kihasználó, és azokat abúzáló elkövető tettestársa, ezért arra szólítjuk fel Horváth Gábort, hogy jelenlétével a továbbiakban ne terhelje a szombathelyi közgyűlést és azonnali hatállyal adja vissza mandátumát!

Az LMP Vas megyei szervezete

Szólj hozzá!

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak.