A legnépszerűbb streetwear márkák a fiatalok körében

ugytudjuk.hu 2024-02-20 08:25:12
A streetwear divat ebben a szezonban sem kerül el senkit.

Akár utcán, akár irodában, akár otthon a kényelmes fotelben viselnéd a kényelmes szetteket, nem árt minőségi márkás darabokat választani. Ha szeretnél most is menő és stílusos lenni, akkor válassz olyan megoldásokat, amelyek népszerűek a fiatalok körében. Az biztos, hogy az idei év más lesz, mint az előzőek voltak, hiszen már látszik, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő a legnagyobbak.

Az alábbi cikkünkben olyan kedvelt brandeket mutatunk be, amelyekkel nem tudsz mellélőni.

Streetwear divat

A streetwear piacán fellelhető márkák mindig a puha anyagokra fókuszálnak, amit laza szabásvonalakkal egészítenek ki. A True to Sole streetwear újdonságai között megtalálhatjuk többek között az extravagáns hoodie-kat, a melegítőket, de még az övtáskákat is. A színekre sem lehet panasz, hiszen rózsaszíntől kezdve a fehéren át egészen a bézsig minden árnyalatban találhatunk tökéletes darabokat.

Az egyik különlegesség még tavaly év végén debütált, ez pedig a Sp5der P*NK V2 Hoodie, amely igazán egyedi színével kivívta magának a legextrémebb felső díjat. A márkát Young Thug alkotta meg, aki napjaink egyik legmeghatározóbb rappere. A különleges stílusáról híres előadó kezdetben csak a zeneiparban mozgott otthon, később azonban betört a streetwear világába is. A brand 2019-ben alakult meg és annak ellenére, hogy alig 4 éve működnek, máris hatalmas népszerűségnek örvendenek. Nem csoda tehát, hogy a legújabb hoodie is ennyire kelendő.

A brand amúgy a legnagyobb sikerét a melegítőszettjeivel érte el, amiken megjelenik többek között a híres 5-ös szám, valamint a pókháló, illetve egyéb gang motívumok is. Az előadó nem veti meg az extrém színeket, így a Sp5der kollekciók bárhol és bármikor felismerhetőek.

Travis Scott merch

A másik népszerű zenész, Travis Scott sem hagyhatta ki, hogy betörjön a streetwear világába. A collabjának köszönhetően a Nike darabok csak úgy pörögnek. Jellemzően a bézs, a barna, valamint az olajzöld színeket helyezik előtérbe, amit aztán hatalmas és élénk árnyalatú mintákkal tesznek egyedivé. 

Az egyik kedvelt póló az Utopia C2 Tee Brown barna színű, egy arcot ábrázoló mintával piacra dobott kivitel. A merch család tagja még a Travis Scott O2 Union jack T-shirt is, ami “Jackpot” feliratával azonnal kitűnik a tömegből. 

Drew kollekció

Ha pedig Justin Bieber, akkor itt van nekünk a drew márka, amely a zenész egy érettebb életszakaszában született meg még 2018-ban. A márka nem nagy felhajtással tört be a piacra, a streetwear kedvelői azonban azonnal lecsaptak rá. A korábbi tinisztár által megalkotott outfitek jól tükrözik az előadó érett stílusát. A brandet casual ruhadarabok, 90-es évet idéző, kissé retró deszkás motívumok jellemzik.

Ezek és a fent említett modellek is megvásárolhatóak a True to Sole budapesti és bukaresti üzletében, valamint a webáruházban. Mindegyik esetben kizárólag eredeti, bevizsgált darabokat próbálhatunk fel és rendelhetünk meg.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.