Itt a farsang, áll a bál!

ugytudjuk.hu 2024-02-12 09:37:33
Ugye, te is leginkább csak akkor nézelődsz a jelmezek között, amikor a baráti társaságod beöltözős bulit szervez farsang vagy halloween idején?

Míg gyerekkorban teljesen természetes, hogy különféle szerepjátékokat játszva megannyi ember bőrébe bújjunk, addig felnőttkorunkra ez a képesség vagy még inkább ez az érdeklődési kör teljesen kikopik belőlünk.

Pedig nem lenne rossz megtartani, hiszen teljesen új távlatokat nyithat meg előttünk – minden területen. Ha most egy kicsit értetlenkedve rázod a fejed, akkor egy kicsit pontosítunk: a szerepjátékok és az ahhoz kapcsolódó jelmezek még a legunalmasabb szexuális életet is felpezsdíti.

Légy ma valaki merőben más!

Ki ne ábrándozna időnként arról, hogy valaki teljesen más ember bőrébe bújjon? Mindenkinek vannak titkos vágyai, amelyeket a Szexaruhaz.hu Szexshop erotikus jelmezeinek a segítségével valóra is válthatsz!

Hiszen minden emberben ott dolgoznak a titkos vágyak: szeretne páciens lenni, akit a jóképű doki kicsit alaposabban megvizsgál, vagy gyanútlan háziasszony, akihez villanyszerelő érkezik. A lehetőségek tárháza végtelen: akadnak játékosabb változatok, de a dominancia is fel-felbukkan a jelmezek között – gondolj csak a tanár-diák, rendőr-bűnöző szerepekre.

Ha kellőképp őszinték vagytok egymással, akkor erről gátlások nélkül tudtok beszélni, és meg is tudjátok rendelni azokat a jelmezeket, amelyek mindkettőtökben felébresztik a vágyat!

Vigyetek új színt a kapcsolatba!

Nincs rosszabb, mint amikor a kezdeti heves vágyakat felváltja az unalom, a rutin. Eltűnik a bizsergés, odalesz a lázas várakozás, és már a hitvesi ágy is egyre hidegebb.

Elég kiábrándító, ráadásul ez a folyamat beindít egy egész sor másik folyamatot: a hétköznapok során is egyre távolabb kerültök egymástól, mígnem azt veszitek észre, hogy nem egymással, hanem egymás mellett éltek.

Persze nem szükségszerű, hogy ez így történjen. Arra kell odafigyelni, hogy kellő mennyiségű figyelmet szenteljünk annak, hogy mindig történjen valami új a hálószobában. Szerencsére a fent említett webáruház erre tökéletes lehetőséget nyújt, hiszen akár minden héten más és más szerepekbe bújva mással hentereghettek az ágyban!

Mindent csak konszenzusos alapon!

A Szexaruhaz.hu Szexshop összes játékszerére egyöntetűen vonatkozik, hogy csak úgy rendeld meg, hogy előtte a pároddal egyeztettél. Persze, ha egyedül szeretnél valamit használni, ahhoz nem lesz szükség a másik beleegyezésére, ám ahol a társnak is tevékenynek kell lennie, ott az ő önszántából történő jóváhagyása nélkül nem fog menni a dolog.

Ehhez persze elengedhetetlen az őszinte és nyílt kommunikáció, amit ha itt sikerül elérnetek, akkor akár az élet összes egyéb területén sem fog gondot okozni, így tudjátok megvetni a biztos párkapcsolat stabil alapjait.

Szponzorált tartamat olvastál!

Szólj hozzá!

Megújulhat a Sokorópátkai út Győr-Ménfőcsanakon

Állami kezelésű az út, de az önkormányzat is beszáll a felújításába.

Ungár Péter: Donáth Anna az Európai Gyermekvédelmi Hatóság létrehozásnak mozgalmával megvezeti a választókat

Az LMP parlamenti képviselője arról ír, hogy a gyermekvédelmet Magyarországon rendbe tenni jelenleg csak az Orbán-kormány tudja.

Kellemes tavaszi idővel indul a hét

A déli, délkeleti szelet csak néhol kísérik élénk lökések.

72 órás ultimátumot adott Czeglédy arra, hogy Lenkai Nóra nyilatkozzon akkumulátorgyár ügyben

Amennyiben polgármester lenne a Fidesz jelöltje, megakadályozná egy akkugyár Szombathelyre települését? - szól a neki szegezett kérdés.

Akkuhulladék-figyelő programot indít az LMP

Schmuck Erzsébet, társelnök szerint erre azért van szükség, mert a kormány akkumulátor-gyarmatosítása miatt egyre-másra tűnnek fel selejtes, veszélyes akkumulátorhalmok mindenfelé, például Ikladon vagy Abasáron.

A szombathelyi városvezetés továbbra is mindent megtesz a szombathelyi női kézilabda sikeréért

Pődör Zoltánt arra kérik, hogy a sajtóban való üzengetés helyett tegyenek ki mindent az asztal fölé.

A Fidesz sem akar akkumulátorgyárat Szombathelyre

Illés Károly frakcióvezető alá is írta Czeglédy petícióját.

Bekamuzta, hogy elveszett a jogsija, de lebukott

Külföldi jogsira váltott, de a magyart is meg akarta tartani.

Visszalép Belencsák István a körmendi polgármester-jelöltségtől

A fideszes politikus azt írja, hogy annyi fenyegetést kapott, hogy nem volt más választása.

Klímabarát Díjat kapott Szombathely

A minisztériumban vette át a városvezetés az elismerést.