Itt a farsang, áll a bál!

ugytudjuk.hu 2024-02-12 09:37:33
Ugye, te is leginkább csak akkor nézelődsz a jelmezek között, amikor a baráti társaságod beöltözős bulit szervez farsang vagy halloween idején?

Míg gyerekkorban teljesen természetes, hogy különféle szerepjátékokat játszva megannyi ember bőrébe bújjunk, addig felnőttkorunkra ez a képesség vagy még inkább ez az érdeklődési kör teljesen kikopik belőlünk.

Pedig nem lenne rossz megtartani, hiszen teljesen új távlatokat nyithat meg előttünk – minden területen. Ha most egy kicsit értetlenkedve rázod a fejed, akkor egy kicsit pontosítunk: a szerepjátékok és az ahhoz kapcsolódó jelmezek még a legunalmasabb szexuális életet is felpezsdíti.

Légy ma valaki merőben más!

Ki ne ábrándozna időnként arról, hogy valaki teljesen más ember bőrébe bújjon? Mindenkinek vannak titkos vágyai, amelyeket a Szexaruhaz.hu Szexshop erotikus jelmezeinek a segítségével valóra is válthatsz!

Hiszen minden emberben ott dolgoznak a titkos vágyak: szeretne páciens lenni, akit a jóképű doki kicsit alaposabban megvizsgál, vagy gyanútlan háziasszony, akihez villanyszerelő érkezik. A lehetőségek tárháza végtelen: akadnak játékosabb változatok, de a dominancia is fel-felbukkan a jelmezek között – gondolj csak a tanár-diák, rendőr-bűnöző szerepekre.

Ha kellőképp őszinték vagytok egymással, akkor erről gátlások nélkül tudtok beszélni, és meg is tudjátok rendelni azokat a jelmezeket, amelyek mindkettőtökben felébresztik a vágyat!

Vigyetek új színt a kapcsolatba!

Nincs rosszabb, mint amikor a kezdeti heves vágyakat felváltja az unalom, a rutin. Eltűnik a bizsergés, odalesz a lázas várakozás, és már a hitvesi ágy is egyre hidegebb.

Elég kiábrándító, ráadásul ez a folyamat beindít egy egész sor másik folyamatot: a hétköznapok során is egyre távolabb kerültök egymástól, mígnem azt veszitek észre, hogy nem egymással, hanem egymás mellett éltek.

Persze nem szükségszerű, hogy ez így történjen. Arra kell odafigyelni, hogy kellő mennyiségű figyelmet szenteljünk annak, hogy mindig történjen valami új a hálószobában. Szerencsére a fent említett webáruház erre tökéletes lehetőséget nyújt, hiszen akár minden héten más és más szerepekbe bújva mással hentereghettek az ágyban!

Mindent csak konszenzusos alapon!

A Szexaruhaz.hu Szexshop összes játékszerére egyöntetűen vonatkozik, hogy csak úgy rendeld meg, hogy előtte a pároddal egyeztettél. Persze, ha egyedül szeretnél valamit használni, ahhoz nem lesz szükség a másik beleegyezésére, ám ahol a társnak is tevékenynek kell lennie, ott az ő önszántából történő jóváhagyása nélkül nem fog menni a dolog.

Ehhez persze elengedhetetlen az őszinte és nyílt kommunikáció, amit ha itt sikerül elérnetek, akkor akár az élet összes egyéb területén sem fog gondot okozni, így tudjátok megvetni a biztos párkapcsolat stabil alapjait.

Szponzorált tartamat olvastál!

Szólj hozzá!

Hatalmas pusztítást végzett a tűz Csönge mellett

Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók.

Dézsi Csaba András valótlanságot terjesztett az Ugytudjuk.hu-val kapcsolatban

Pedig csak a cégjegyzéket kellett volna megnéznie Győr leköszönő polgármesterének.

Változékonyabbá válik az időjárás a hétvégére

Pénteken a Győr-Szeged vonal szélesebb sávjában lesz erőteljesebb a felhőképződés.

Bíró Attila lett a győri női vízilabdacsapat szakmai igazgatója

A korábbi szövetségi kapitány Bíró Attila lett a női vízilabda ob I/B-ben szereplő Győri VSE szakmai igazgatója.

Bemutatták az új győri gyártású Cupra Terramart

Győrben a tervek szerint naponta 770 járművet gyártanak, ennek 60 százaléka Audi Q3 lesz, 40 százaléka pedig Cupra Terramar.

Egyelőre marad a nyár

A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 35 fok között várható.

Úgy néz ki Dézsi Csaba András kikerült a győri egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumából

1,5 millió forintos érvágás ez a leköszönő győri polgármesternek.

Szombathelyi gázolás szemtanúit keresik

A Rohonci út és a Bartók Béla körút kereszteződésében történt a baleset.

„Unokázós” csalások miatt emeltek vádat Vasban

10 sértettnek közel 47 millió forint kárt okozott a megvádolt nő.

Idős ápoltat lopott meg egy sárvári nő

Közel másfél millió forintot zsákmányolt.

51. évadát kezdi meg a Savaria Szimfonikus Zenekar

Mozaik bérlet, Hollywood Classics, Wagner.

Te gondoltál már a nyugdíjas éveidre?

Bár a hírekben időről időre foglalkoznak a nyugdíjrendszerrel, illetve annak problematikájával, a legtöbb ember addig nem foglalkozik vele, amíg a saját bőrén meg nem érzi a rendszer hátulütőit.

Távozik a holland válogatottól a Győri Audi ETO KC vezetőedzője

Úgy érezte, már nem ő a megfelelő ember a feladatra.

Teljes útlezárás a 87-es főúton

Baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Táplánszentkereszt térségében.