Itt a farsang, áll a bál!

ugytudjuk.hu 2024-02-12 09:37:33
Ugye, te is leginkább csak akkor nézelődsz a jelmezek között, amikor a baráti társaságod beöltözős bulit szervez farsang vagy halloween idején?

Míg gyerekkorban teljesen természetes, hogy különféle szerepjátékokat játszva megannyi ember bőrébe bújjunk, addig felnőttkorunkra ez a képesség vagy még inkább ez az érdeklődési kör teljesen kikopik belőlünk.

Pedig nem lenne rossz megtartani, hiszen teljesen új távlatokat nyithat meg előttünk – minden területen. Ha most egy kicsit értetlenkedve rázod a fejed, akkor egy kicsit pontosítunk: a szerepjátékok és az ahhoz kapcsolódó jelmezek még a legunalmasabb szexuális életet is felpezsdíti.

Légy ma valaki merőben más!

Ki ne ábrándozna időnként arról, hogy valaki teljesen más ember bőrébe bújjon? Mindenkinek vannak titkos vágyai, amelyeket a Szexaruhaz.hu Szexshop erotikus jelmezeinek a segítségével valóra is válthatsz!

Hiszen minden emberben ott dolgoznak a titkos vágyak: szeretne páciens lenni, akit a jóképű doki kicsit alaposabban megvizsgál, vagy gyanútlan háziasszony, akihez villanyszerelő érkezik. A lehetőségek tárháza végtelen: akadnak játékosabb változatok, de a dominancia is fel-felbukkan a jelmezek között – gondolj csak a tanár-diák, rendőr-bűnöző szerepekre.

Ha kellőképp őszinték vagytok egymással, akkor erről gátlások nélkül tudtok beszélni, és meg is tudjátok rendelni azokat a jelmezeket, amelyek mindkettőtökben felébresztik a vágyat!

Vigyetek új színt a kapcsolatba!

Nincs rosszabb, mint amikor a kezdeti heves vágyakat felváltja az unalom, a rutin. Eltűnik a bizsergés, odalesz a lázas várakozás, és már a hitvesi ágy is egyre hidegebb.

Elég kiábrándító, ráadásul ez a folyamat beindít egy egész sor másik folyamatot: a hétköznapok során is egyre távolabb kerültök egymástól, mígnem azt veszitek észre, hogy nem egymással, hanem egymás mellett éltek.

Persze nem szükségszerű, hogy ez így történjen. Arra kell odafigyelni, hogy kellő mennyiségű figyelmet szenteljünk annak, hogy mindig történjen valami új a hálószobában. Szerencsére a fent említett webáruház erre tökéletes lehetőséget nyújt, hiszen akár minden héten más és más szerepekbe bújva mással hentereghettek az ágyban!

Mindent csak konszenzusos alapon!

A Szexaruhaz.hu Szexshop összes játékszerére egyöntetűen vonatkozik, hogy csak úgy rendeld meg, hogy előtte a pároddal egyeztettél. Persze, ha egyedül szeretnél valamit használni, ahhoz nem lesz szükség a másik beleegyezésére, ám ahol a társnak is tevékenynek kell lennie, ott az ő önszántából történő jóváhagyása nélkül nem fog menni a dolog.

Ehhez persze elengedhetetlen az őszinte és nyílt kommunikáció, amit ha itt sikerül elérnetek, akkor akár az élet összes egyéb területén sem fog gondot okozni, így tudjátok megvetni a biztos párkapcsolat stabil alapjait.

Szponzorált tartamat olvastál!

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.