Nem kell eztán kinyomtatni az Agora digitális jegyeit

Farkas Bazsi 2024-02-08 14:08:11
Megújult a szombathelyi kulturális központ online jegyrendszere.

Nincs szükség többé az online megvásárolt jegyek papíralapú belépőre való váltására, megújult az AGORA Savaria Nonprofit Kft. online jegyrendszere - írja szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményében az AGORA.

Régóta felmerülő igény valósulhatott meg, az AGORA saját szervezésű rendezvényeire az online vásárolt belépőket ezentúl nem szükséges papír alapú jegyre váltani, az emailben érkező e-jegyet nyomtatva vagy okostelefonon megnyitva is fel lehet használni. A szombathelyi kulturális intézmény online jegyrendszerén, a http://jegy.agorasavaria.hu/ oldalon keresztül vásárolt belépőjegyeket a telefonon felmutatva is érvényesíteni lehet az adott rendezvényre való belépéskor.

Az elektronikus jegyet a tranzakciót követően emailben kapja meg a vevő a megadott email-címre. Az e-ticketet az előadásra való belépéskor akár okostelefonon, akár nyomtatott formában is be lehet mutatni. A jegyen lévő QR-kód az adott rendezvénnyel kapcsolatos összes információt tartalmazza, ennek segítségével beazonosítható a jegy. A kódot a beléptetéskor elektronikusan ellenőrzik az AGORA munkatársai.

Mivel a vonalkódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti kód között, mindig az elsőként érvényesített e-ticketet fogadja el eredeti jegynek, így fontos, hogy a vásárló semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az elektronikus belépőjéről. Minden további, azonos QR-kóddal rendelkező e-ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.
Az AGORA Savaria Nonprofit Kft. saját szervezésű rendezvényeire online vásárolt jegyek már ebben a formában jutnak el vásárlóikhoz, így azok már okostelefonnal is érvényesíthetőek. 

Szólj hozzá!

Megújulhat a Sokorópátkai út Győr-Ménfőcsanakon

Állami kezelésű az út, de az önkormányzat is beszáll a felújításába.

Ungár Péter: Donáth Anna az Európai Gyermekvédelmi Hatóság létrehozásnak mozgalmával megvezeti a választókat

Az LMP parlamenti képviselője arról ír, hogy a gyermekvédelmet Magyarországon rendbe tenni jelenleg csak az Orbán-kormány tudja.

Kellemes tavaszi idővel indul a hét

A déli, délkeleti szelet csak néhol kísérik élénk lökések.

72 órás ultimátumot adott Czeglédy arra, hogy Lenkai Nóra nyilatkozzon akkumulátorgyár ügyben

Amennyiben polgármester lenne a Fidesz jelöltje, megakadályozná egy akkugyár Szombathelyre települését? - szól a neki szegezett kérdés.

Akkuhulladék-figyelő programot indít az LMP

Schmuck Erzsébet, társelnök szerint erre azért van szükség, mert a kormány akkumulátor-gyarmatosítása miatt egyre-másra tűnnek fel selejtes, veszélyes akkumulátorhalmok mindenfelé, például Ikladon vagy Abasáron.

A szombathelyi városvezetés továbbra is mindent megtesz a szombathelyi női kézilabda sikeréért

Pődör Zoltánt arra kérik, hogy a sajtóban való üzengetés helyett tegyenek ki mindent az asztal fölé.

A Fidesz sem akar akkumulátorgyárat Szombathelyre

Illés Károly frakcióvezető alá is írta Czeglédy petícióját.

Bekamuzta, hogy elveszett a jogsija, de lebukott

Külföldi jogsira váltott, de a magyart is meg akarta tartani.

Visszalép Belencsák István a körmendi polgármester-jelöltségtől

A fideszes politikus azt írja, hogy annyi fenyegetést kapott, hogy nem volt más választása.

Klímabarát Díjat kapott Szombathely

A minisztériumban vette át a városvezetés az elismerést.