LMP: Győr akkor újulhat meg, ha politikai oldaltól függetlenül eltűnnek a bukott politikusok

Farkas Bazsi 2024-01-23 10:49:29
Az ellenzéki egyeztetések befagytak: a DK, az MSZP és a Jobbik nem tudták támogatásukról biztosítani az egyetlen létező ellenzéki jelöltet, mást pedig nem tudtak megnevezni, aki vállalná az indulást - írja a párt.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint Győrben új, hiteles szereplőkre van szükség a városvezetésben, mert a helyiek megérdemlik, hogy ne sorozatban leszerepelt, alkalmatlan politikusok irányítsák a várost. Ideje teret engedni Pintér Bencének és civil csapatának és a szentiváni lokálpatrióta közösségnek - írja közleményében a párt.

Az önkormányzati választások Győrben már 2023 augusztusával megkezdődtek, amikor a magánéleti elemekkel is tűzdelt korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt bejelentette, hogy álcivilként indul Győr polgármesteri székéért, miközben Dézsi Csaba András regnáló polgármesterként hibát hibára halmoz.

Közben a helyiek megkérdezése nélkül veszélyes üzemek Győrbe telepítését tervezte a Dézsi vezette önkormányzat, a tiltakozást szervező civilek és a városért tenni akaró lokálpatrióták Pintér Bencét nevezték meg jelöltjükként, akit az LMP rögtön támogatásáról biztosított.

Az ellenzéki egyeztetések befagytak: a DK, az MSZP és a Jobbik nem tudták támogatásukról biztosítani az egyetlen létező ellenzéki jelöltet, mást pedig nem tudtak megnevezni, aki vállalná az indulást.

A DK végül mondott egy nevet: Glázer Tímea nevét. Glázert az LMP nem tartja alkalmasnak most a polgármester-jelöltségre, amennyiben a DK Glázert erre alkalmas tartja, akkor sorakoztassa fel érveit a jelöltsége mellett. Attól félünk nem lesz könnyű dolguk.  

Az LMP kijelenti, hogy kitart Pintér Bence jelöltsége mellett. Reméljük, hogy a DK országos vezetése reálisan értékeli a helyzetet és eltekint Glázer polgármester-jelöltségétől.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.