Veled vagy nélküled - itt a Zaporozsec legújabb dala

ugytudjuk.hu 2023-12-11 11:56:00
Chillesen bizserget.

Idén év elején a közönség szavaiból írt dalt a Zaporozsec, ez lett a L'amour Toujours. Akkor szinte pillanatok alatt vált a rádiók és a koncertek kedvencévé. Most pedig úgy tűnik, hogy a történet folytatódik! December 1-jén megjelent a Zaporozsec lamúr-korszakának legújabb gyöngyszeme, a Veled vagy nélküled.

3 OK, AMIÉRT ÉRDEMES A PLAYLISTEDRE PAKOLNOD A DALT

🎧 Pont annyira chilles és kellemesen bizsergető, amennyire ebben az elcsendesedős év végi őrületben az kell neked.

🎧 Zenehallgatás közben kettő az egyben élmény részese lehetsz. Mintha életre kelne a refrének között egy költemény. Elsőre meglep, de aztán már soha többé nem akarsz szabadulni tőle. Ha ez a dal megtetszett, akkor a zenekar egy korábbi, egész pontosan 7 évvel ezelőtti versmegzenésítését klippel együtt ajánljuk neked. Ez pedig a Valse Triste.

🎧 És még egy nyomós érv a jól megírt dalszövegek kedvelőinek. Varga Bence, a zenekar frontembere, zeneszerzője és szövegírója magyartanárként különleges viszonyt ápol az irodalommal. Szinte mindig az utolsó pillanatig pörgeti magában a sorokat és a stúdióban a felénekléskor kerülnek a helyükre azok a bizonyos karakteres szavak. Éppenséggel most is akadt mondanivalója. Hogy neked ezek mit jelentenek, azt a Veled vagy nélküled meghallgatása közben azonnal megérezheted. De számíts rá, hogy bekúszik a szívedbe, leül melléd egy padra és ott marad. Veled. Örökre. Valami ilyesmit tud ez a dal. Főleg, ha folyamatos ismétlésre teszed és csak pörgeted körbe és körbe.

Az a hír járja, hogy a jövőben egyre inkább nyit a versek és versmegzenésítések irányába a zenekar és ez az újdonság minden bizonnyal már ennek a szándéknak a biztos jele. Érdemes meghallgatni, mert ezek az őrségi srácok megint valami izgalmasat alkottak. 

Még több tartalom a Zaporozsec Instagram Veled vagy nélküled mappájában (Highlight) 

Hallgasd meg a dalt a Spotifyon!
Hamarosan jön a klip is!

Ha élőben is meghallgatnád a Zaporozsec saját szavaival mindenízű drazséként jellemzett legfrissebb setlistet, akkor csatlakozz hozzájuk az év végi koncerteken. A csapat december 28-án a szombathelyi Végállomásban lép fel. 2024-ben is robog tovább a Tour de L'amour, a zenekar az év első buliját is ezzel a hangulattal alapozza meg, február 17-én az Akvárium Klubban. Bemutatják az újdonságokat és együtt énekelheted velük a legnépszerűbb dalokat. 

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.