Milliós fizetések a közmédiánál!

Farkas Bazsi 2023-10-29 13:03:10
Papp Dániel például 3 és fél millió forintot kap a cégtől.

Kiperelte a DK azokat a közadatokat, amikből kiderül, hogy mennyi pénzt kapnak fizetésként a közmédia ismert arcai. 

Csak olyan emberek fizetéseit hozhatjuk nyilvánosságra, akiknél ezt a közérdek indokolja, akik aktívan részt vesznek a közszolgálatiság, az adófizetők és az ország elárulásában, vagy arcukat, hangjukat és nevüket adják a hazugságokhoz a képernyőn - áll a párt szerksztőségünkhöz eljutaott közleményében.

Császár Attila bejárta már a fideszes propagandabirodalom minden bugyrát. A 2006-ban rendőröket kövekkel dobáló provokátorokat forradalmi fiataloknak tituláló, azóta leginkább az ellenzék lejáratásával foglalkozó Császár évek óta az adófizetőktől kapja a fizetését, hírterületi vezető szerkesztőként havi 1.300.500 forintot.

Meszes Boglárka, az M1 műsorvezetője, akinek a „kérdésekkel provokált az újságíró" címmel elhíresült hírblokkot is köszönhetjük, 1.346.000 forintot keres havonta.

Németh Zsoltról ​​​​​mindenki tudja, miért kapta a „Pitbull" becenevet, amióta volt MTVA-dolgozók beszéltek a közmédia belső működéséről. Hírigazgatóként az állampárt egyik keze az MTVA-ban, havonta 1.600.000 forintot keres.

Siklósi Beatrix a Kossuth Rádió új igazgatójaként rasszista és antiszemita posztjairól híresült el, akit korábban épp azért vettek ki az állami média vallási műsoraiból, mert a történelmi egyházak számára is vállalhatatlan volt. Az előléptetés után Siklósi havi 1.667.000 forintot kap az adófizetők pénzéből.

Nagy Katalin évekig kérdezett alá Orbán Viktornak a péntek reggeli rádióinterjúiban, így Orbán élő mikrofonállványának is nevezhetnénk. Most az állami média brüsszeli tudósítójaként dolgozik havi 5 300 euróért, azaz több mint két millió forintért.

Lánczi Tamás úgynevezett "elemzőként" gyakorlatilag mindenről képes elmondani Orbán Viktor véleményét. Ő mondta a háború kezdetén: „az oroszok, amennyire lehet, próbálják a polgári lakosságot kímélni", de azt is tőle tudhattuk meg, hogy a keresztnek „már a puszta látványa, közelsége is égeti a gonosz bőrét". Lánczi Tamás az MTVA által kiadott adatok szerint 2.168.500 forintot kap havonta az adófizetők zsebeiből.

Papp Dánielről, az MTVA méltán híres hírhamisító vezérigazgatójáról konkrét esetek tucatjai bizonyítják, hogy álhíreket gyártott és hazudott az országnak, és akiről bírósági ítéletek mondják ki, hogy hazugsággyárosnak és hírhamisítónak is lehet nevezni. Papp 3.500.000 forintot kap az MTVA-tól. Ez az irreálisan magasra becsült magyar átlagkereset több mint hatszorosa, a tanárbéreknek a hétszerese, az átlagnyugdíjnak pedig közel tizenhétszerese.

Az MTVA által kiadott adatok szerint a fentieken túl egyes vezetők 3 vagy akár 6 havi fizetésüket is megkaphatják prémiumként, de azt már nem tudjuk, hogy ki kapott ilyet.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen és gyalázat, hogy a közmédiából propagandagyárat csináló propagandisták milliós, egyes esetekben többmilliós fizetéseket visznek haza a hírhamisításért, a hazudozásért és a magyarok millióit képviselő ellenzék lejáratásáért. Mi, szociáldemokraták egy olyan Magyarországért dolgozunk, amelyben a közmédia feladata a pártatlan, független tájékoztatás és nem a pártközpontból irányított agymosás. Itt az ideje, hogy egy politikai erő végre ne saját magát és ne a saját embereit, hanem a magyar emberek érdekeit képviselje. Többek között erről szól a DK szociáldemokrata fordulata, erre készül a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány.

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.