Női kézitáska vásárlás – milyen anyagot válassz?

ugytudjuk.hu 2023-10-17 07:34:53
A különféle táskák kétségkívül a legfontosabb női kiegészítők közé tartoznak. Éppen ezért manapság már igencsak gazdag kínálatból válogathatunk.

Ilyenkor viszont nem csak a különféle stílusos és a táska mérete jelent fontos tényezőt, de az is, hogy az adott darab milyen alapanyagból készült. Érdemes tehát ezen alaposan elgondolkodnunk, hiszen mindez több szempontból is fontosnak mondható. Nézzük meg tehát, melyek a legnépszerűbb választások, és mik az előnyeik ezeknek?

Naturális, szőttes anyagok

A női táskák között különösen a népszerűek a bohém stílus kedvelői körében azok a kenderből és egyéb naturális anyagokból készült szőttesekből álló darabok. Ezekben az a jó, hogy az újrahasznosítás szerelmeseinek még a táska elnyúzása után is kiváló alapot biztosít az anyaguk valamilyen naturális tárgy vagy eszköz elkészítésére. Az ilyen anyagú táskák ráadásul kiválóan mutatnak egy stílusos őszi boho szett összeállításához, amihez már csak egy szép szövetkabát, csizma és egy jó meleg sál kell!

Bőr – velúr, nubuk, cserzett és a többiek

Az igazi bőr sosem megy ki a divatból, ami főleg annak köszönhető, hogy sokkal tartósabb anyagú, mint a műbőrből és vegán bőrből készült társaik. A hírekkel ellentétben ráadásul jóval környezetbarátabb, hiszen a valódi bőr táskákat szinte senki sem dobálja csak úgy ki a kukába. Erre remek példa, hogy még egy turkálóban is nagyon ritka, hogy valódi bőr táskákat találunk. Műbőrt viszont annál inkább! A bőr strapabíró anyag, szó szerint évtizedekig lehet használni. Nagyon könnyen tisztítható és mindig elegáns, igényes megjelenést biztosít a viselőjének. Választhatunk belőle többféle típust. A velúr egy bársonyos, finom anyag, ami remek kombinációt ad az őszi stílusú öltözékekhez, viszont nehezebben tisztítható a cserzett bőr társainál.

A cserzett bőr vastagabb darabjai viszont tökéletesek a mindennapokra, ezzel ellentétben a nubuk egy finom bőr, amit általában elegánsabb táskáknál találunk meg. Természetesen, aki nem kedveli az állati eredetű bőröket, annak már számtalan vegán és ekobőr modell áll rendelkezésre a CCC üzletében is. Online de a CCC fizikai üzletében is válogathatunk belőlük bőven, ahogyan a valódi bőr modellekből is. A vegán és ekobőr táskák a megszólalásig hasonlítanak a valódi bőrre, tartósak, viszont azzal számolnunk kell, hogy az évtizedes strapabíróságot még mindig nem tudják teljesíteni a valódi bőrhöz képest. A férfi és női bőrtáska tehát még mindig verhetetlen marad, ráadásul hosszú távon kifejezetten költséghatékonyak.

Különleges szövetből készült táskák

A különféle mintás anyagú brokátok és bársonyok leginkább az elegáns daraboknál tűnnek fel. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a hétköznapokra ne tudnánk beszerezni egy csinos darabot. Például a CCC üzleteiben a Nine West táskák között nagyon sok szép, különleges anyagból készült modellt találhatunk. A most trendi darabok között pedig bőven akad választék a CCC webáruházában vagy épp valamelyik offline üzletében. Választhatunk egy csinos kockás modellt, csíkosat vagy vintage hatású mintával ellátott darabot is. Ugyanakkor érdemes a gyöngyös díszítéssel ellátott táskák körül is nézelődnünk.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.