Új céges telekocsi rendszert indított a TDK

ugytudjuk.hu 2023-10-13 17:27:00
A szintén szombathelyi gyökerekkel rendelkező Oszkár-ral működik együtt a cég.

A szintén szombathelyi gyökerekkel rendelkező Oszkár-ral együttműködésben új vállalati telekocsi rendszert indított el a TDK 2023 októberében munkatársai számára. A speciálisan a TDK munkavállalóinak létrehozott platform azt szolgálja, hogy a munkatársak mostantól olcsóbban, egyszerűbben és környezetbarát módon juthassanak el a munkahelyükre és haza.  
Az Oszkárral való együttműködés a TDK kezdeményezésére indult el. A zárt telekocsi csoportot azzal a céllal hozták létre, hogy a munkavállalók a lehető legegyszerűbben használhassák ki a közös munkába utazás előnyeit, és ezzel a TDK vállalati szinten is csökkentse a közlekedéssel járó környezetterhelést. 

Fotó: TDK Hungary,

A céges telekocsi rendszer használatával emellett egyéni és vállalati szinten is csökkenthetők az utazási költségek, a munkatársak pedig gyorsabban, olcsóbban, egyszerűbben és környezetbarát módon közlekedhetnek a munkahelyükre és haza. A közös utazás a telephelyen a parkolást szintén egyszerűsíti. A munkába járást az új felületen keresztül szervezve a munkatársak akár új munkahelyi kapcsolatokat építhetnek, illetve erősíthetik a már meglévő kollegiális viszonyokat is, így az új felület a belső kommunikáció és a kapcsolatok erősítését is szolgálja.

A TDK céges Oszkár lényege, hogy a munkatársak olyan eszközt kaptak a kezükbe, amelynek segítségével gyorsan, egyszerűen, mindössze néhány kattintással megszervezhetik a munkába-, illetve hazajutásukat. Fontos szempont továbbá, hogy egy olyan rendszeren belül sikerült kialakítani a TDK munkavállalói felületet, amelyet sokan ismerhetnek és kedvelhetnek már, hiszen az Oszkár már másfél évtizede működik és több mint egymillióan váltak a közösség tagjaivá. A vállalati telekocsi rendszer a klasszikus telekocsi rendszer minden előnyét tartalmazza: lehetővé teszi a gyors és hatékony keresést a meghirdetett utak között – beleértve a környékbeli keresést is, autósként a rendszeres és egyedi hirdetésfeladást, valamint, utasként a helyfoglalást és annak lemondását.

A munkatársak által feladott autós hirdetések csak az ebben a céges csoportban regisztrált felhasználók számára elérhetők, ezek publikusan nem jelennek meg. Fontos előny emellett, hogy a publikus Oszkár felülettel ellentétben a TDK Telekocsi rendszer felhasználóinak nem kell foglalási díjat fizetni, azaz ingyenesen használhatják a rendszer nyújtotta előnyöket.

„A rendszer bevezetésével egy olyan utazás- és közösségszervező eszközt biztosítunk a kollégáink számára, amellyel amellett, hogy csökkenthetik a szén-dioxid kibocsátást és a forgalmi dugók számát, jó társaságban tölthetik a munkába- vagy haza vezető utat, úgy, hogy közben megosztják az út költségeit és ezzel mindannyian spórolnak. Reméljük, hogy minél többen igénybe veszik majd a szolgáltatást, amely teljesen ingyenes minden munkavállalónk számára, és egyre több és jobb utazóközönség alakul ki a vállalaton belül” – mondta el Takács Balázs ügyvezető. 

Szólj hozzá!

Az LMP üdvözli a debreceni akkumulátorgyár katasztrófavédelmi engedélyének megsemmisítését

A katasztrófavédelmi engedélyezési eljárás során a hatóság megsértette a nyilvánosságra vonatkozó szabályokat.

Ismét meghívót küld a Szombathelyi Haladás vezetőségének a városi közgyűlés

Nyáron is meginvitálták őket, akkor nem jelent meg egyikük sem.

Januárig csak bérleteseknek lesz nyitva a győri Jókai parkolóház

A létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani.

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum a jövő évi főpolgármester-választáson

Budapest szabad és szabad is marad - mondta a Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc.

Idős otthonban agitált a szombathelyi Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje

A polgármester arra kérte a kormánypárti frakcióvezetőt, hogy a kampány idején is tartsák tiszteletben az íratlan szabályokat.

Százmillió forintnak kelhetett lába a győrsövényházi postán

Félszáz helyi lakos megtakarítása tűnhetett el az győrsövényházi postaszolgáltatáson belül.

Az önkormányzat fizette az elmúlt hónapokban megjelent Dézsi-plakátokat

Hónapok óta tart a jelenlegi polgármestert közpénzből reklámozó plakátkampány.

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

2009 és 2020 között Szombathelyen játszott.

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

Ez azt jelenti, hogy ha a népszavazás sikeres lesz, akkor az emberek visszaszerezhetik a döntési jogot afelett, hogy mi történjen a lakókörnyezetükben.

Akkugyár a szomszédságban? Most itt a lehetőség, hogy ne!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

A győri állatkert tanzániai állatvédő programjait is támogatta a győri közgyűlés a Szívügyünk az állatvédelem-pályázat keretéből

Tavasszal Dézsi Csaba András és felesége is elkísérte Tanzániába az állatkert igazgatóját.

LMP: a települési klímavédelmet is támogassa a kormány

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a közterületeket úgy kellene átalakítani, hogy minél kevesebb legyen a burkolt felületek aránya, és minél több árnyékot adó fa legyen.

Életfogytiglant kapott egy soproni férfit, aki megerőszakolta az unokahúgát

A vádlott erőszakkal szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a tizennégy éves lányt, majd veréssel fenyegette meg, ezért a sértett nem mert beszélni senkinek a vele történtekről.

Közleményt adott ki a Haladás vezetősége, valóban nehéz helyzetben van a csapat

A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is - közvetlenül tart kapcsolatot - írják közleményükben.