Új céges telekocsi rendszert indított a TDK

ugytudjuk.hu 2023-10-13 17:27:00
A szintén szombathelyi gyökerekkel rendelkező Oszkár-ral működik együtt a cég.

A szintén szombathelyi gyökerekkel rendelkező Oszkár-ral együttműködésben új vállalati telekocsi rendszert indított el a TDK 2023 októberében munkatársai számára. A speciálisan a TDK munkavállalóinak létrehozott platform azt szolgálja, hogy a munkatársak mostantól olcsóbban, egyszerűbben és környezetbarát módon juthassanak el a munkahelyükre és haza.  
Az Oszkárral való együttműködés a TDK kezdeményezésére indult el. A zárt telekocsi csoportot azzal a céllal hozták létre, hogy a munkavállalók a lehető legegyszerűbben használhassák ki a közös munkába utazás előnyeit, és ezzel a TDK vállalati szinten is csökkentse a közlekedéssel járó környezetterhelést. 

Fotó: TDK Hungary,

A céges telekocsi rendszer használatával emellett egyéni és vállalati szinten is csökkenthetők az utazási költségek, a munkatársak pedig gyorsabban, olcsóbban, egyszerűbben és környezetbarát módon közlekedhetnek a munkahelyükre és haza. A közös utazás a telephelyen a parkolást szintén egyszerűsíti. A munkába járást az új felületen keresztül szervezve a munkatársak akár új munkahelyi kapcsolatokat építhetnek, illetve erősíthetik a már meglévő kollegiális viszonyokat is, így az új felület a belső kommunikáció és a kapcsolatok erősítését is szolgálja.

A TDK céges Oszkár lényege, hogy a munkatársak olyan eszközt kaptak a kezükbe, amelynek segítségével gyorsan, egyszerűen, mindössze néhány kattintással megszervezhetik a munkába-, illetve hazajutásukat. Fontos szempont továbbá, hogy egy olyan rendszeren belül sikerült kialakítani a TDK munkavállalói felületet, amelyet sokan ismerhetnek és kedvelhetnek már, hiszen az Oszkár már másfél évtizede működik és több mint egymillióan váltak a közösség tagjaivá. A vállalati telekocsi rendszer a klasszikus telekocsi rendszer minden előnyét tartalmazza: lehetővé teszi a gyors és hatékony keresést a meghirdetett utak között – beleértve a környékbeli keresést is, autósként a rendszeres és egyedi hirdetésfeladást, valamint, utasként a helyfoglalást és annak lemondását.

A munkatársak által feladott autós hirdetések csak az ebben a céges csoportban regisztrált felhasználók számára elérhetők, ezek publikusan nem jelennek meg. Fontos előny emellett, hogy a publikus Oszkár felülettel ellentétben a TDK Telekocsi rendszer felhasználóinak nem kell foglalási díjat fizetni, azaz ingyenesen használhatják a rendszer nyújtotta előnyöket.

„A rendszer bevezetésével egy olyan utazás- és közösségszervező eszközt biztosítunk a kollégáink számára, amellyel amellett, hogy csökkenthetik a szén-dioxid kibocsátást és a forgalmi dugók számát, jó társaságban tölthetik a munkába- vagy haza vezető utat, úgy, hogy közben megosztják az út költségeit és ezzel mindannyian spórolnak. Reméljük, hogy minél többen igénybe veszik majd a szolgáltatást, amely teljesen ingyenes minden munkavállalónk számára, és egyre több és jobb utazóközönség alakul ki a vállalaton belül” – mondta el Takács Balázs ügyvezető. 

Szólj hozzá!

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.