Milyen cipőt válassz mindennapi viseletre?

ugytudjuk.hu 2023-09-28 16:19:00
Manapság sokféle cipő közül választhatunk az aktuális kínálatot tekintve. Gyakorlatilag bármely alkalomra találhatunk különféle szettjeinkhez ideális lábbelit. Azonban az egyik legkritikusabb lehet ilyenkor a legtöbbször használatos, mindennapi cipőnk kiválasztása. Az alábbi cikkből viszont te is megtudhatod, melyek a legpraktikusabb fazonok!

Sneakerek

Talán a legkedveltebb lábbelik közé sorolhatóak, mind az urak, mind pedig a hölgyek esetén. Ezen cipők bár egykor csupán a professzionális atléták és a lezser utcadivat követőinek kedvenceiként szolgáltak, mára igencsak széles körben elterjedtté váltak. Mindezt persze nem csak rendkívül kényelmes mivoltuknak köszönhetik, ugyanis az aktuális kínálatban már számtalan különféle fazonban és színváltozatban fellelhetőek, ráadásul a divatvilág jelenlegi állását tekintve akár elegánsabb szettekbe is remekül beilleszthetőek a letisztult dizájnnal rendelkező modellek. A fehér és fekete darabok az olyan brandek kínálatából, mint például Karl Lagerfeld vagy a Tommy Hilfiger, akár egy kifinomult ruházati összeállítás részeként is megállják a helyüket. Ezeket tehát még egy nívósabb étterembe vagy irodai szettünkbe illesztve is bátran viselhetjük. A hölgyek esetében pedig olyan rózsaszín, továbbá egyéb érdekes szín- és mintavilággal ellátott sneakers női cipő modellek is akadnak szép számmal, amelyek a formabontó megjelenésükkel a különleges bohém outfitek remek kiegészítőiként szolgálhatnak. Tehát ezen lábbelik között bármely nyári ruhához akad majd megfelelő a szebbik nem számára. Az urak pedig szintén praktikus, mégis stílusos outfitet nyerhetnek, ha kedvenc sneakerüket slim fit farmerral és hozzá illő pólóval párosítják.

Utóbbiból az alábbi linken is számtalan különféle modellt találhatnak ehhez: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/polok-es-trikok

Loaferek

Ha viszont kicsit alkalmibb, mégis úgyszintén kényelmes mindennapi cipőt keresünk, akkor a loafereket is érdemes alaposan fontolóra vennie mindkét nem tagjainak. Ezek között is akadnak ugyanis kifejezetten férfi, valamint női modellek. Ezen elegáns, kényelmes bőrcipők remek szolgálatot tehetnek a mindennapok rohanása során. Ráadásul szinte tökéletesen passzolnak a legtöbb alkalmi szettbe. Mindez pedig rendkívül praktikus lehet, mikor kedvenc sneaker modellünk viselését nem engedni meg az adott dresszkód. A letisztult megjelenéssel bíró loaferek, bár rendkívül elegánsak, azonban mégsem túlzóan azok, mint például az oxford cipők esetében azt megszokhattuk. Ennek révén tökéletesen viselhetőek akár farmernadrággal is a hétköznapokon.

Chelsea csizmák

Szintén egy olyan viseletről van szó, amely mindkét nem esetében jó választást jelenthet. A chelsea csizmák manapság már igencsak választékos kínálattal rendelkeznek, és remekül helytállnak a mindennapok során. Ezek a sportos outfiteket leszámítva szinte bármilyen összeállításban képesek jól mutatni. Ráadásul a választékos felhozatalban a nyári kánikula kivételével szinte egész évre találhatunk megfelelő modelleket.

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.