Milyen cipőt válassz mindennapi viseletre?

ugytudjuk.hu 2023-09-28 16:19:00
Manapság sokféle cipő közül választhatunk az aktuális kínálatot tekintve. Gyakorlatilag bármely alkalomra találhatunk különféle szettjeinkhez ideális lábbelit. Azonban az egyik legkritikusabb lehet ilyenkor a legtöbbször használatos, mindennapi cipőnk kiválasztása. Az alábbi cikkből viszont te is megtudhatod, melyek a legpraktikusabb fazonok!

Sneakerek

Talán a legkedveltebb lábbelik közé sorolhatóak, mind az urak, mind pedig a hölgyek esetén. Ezen cipők bár egykor csupán a professzionális atléták és a lezser utcadivat követőinek kedvenceiként szolgáltak, mára igencsak széles körben elterjedtté váltak. Mindezt persze nem csak rendkívül kényelmes mivoltuknak köszönhetik, ugyanis az aktuális kínálatban már számtalan különféle fazonban és színváltozatban fellelhetőek, ráadásul a divatvilág jelenlegi állását tekintve akár elegánsabb szettekbe is remekül beilleszthetőek a letisztult dizájnnal rendelkező modellek. A fehér és fekete darabok az olyan brandek kínálatából, mint például Karl Lagerfeld vagy a Tommy Hilfiger, akár egy kifinomult ruházati összeállítás részeként is megállják a helyüket. Ezeket tehát még egy nívósabb étterembe vagy irodai szettünkbe illesztve is bátran viselhetjük. A hölgyek esetében pedig olyan rózsaszín, továbbá egyéb érdekes szín- és mintavilággal ellátott sneakers női cipő modellek is akadnak szép számmal, amelyek a formabontó megjelenésükkel a különleges bohém outfitek remek kiegészítőiként szolgálhatnak. Tehát ezen lábbelik között bármely nyári ruhához akad majd megfelelő a szebbik nem számára. Az urak pedig szintén praktikus, mégis stílusos outfitet nyerhetnek, ha kedvenc sneakerüket slim fit farmerral és hozzá illő pólóval párosítják.

Utóbbiból az alábbi linken is számtalan különféle modellt találhatnak ehhez: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/polok-es-trikok

Loaferek

Ha viszont kicsit alkalmibb, mégis úgyszintén kényelmes mindennapi cipőt keresünk, akkor a loafereket is érdemes alaposan fontolóra vennie mindkét nem tagjainak. Ezek között is akadnak ugyanis kifejezetten férfi, valamint női modellek. Ezen elegáns, kényelmes bőrcipők remek szolgálatot tehetnek a mindennapok rohanása során. Ráadásul szinte tökéletesen passzolnak a legtöbb alkalmi szettbe. Mindez pedig rendkívül praktikus lehet, mikor kedvenc sneaker modellünk viselését nem engedni meg az adott dresszkód. A letisztult megjelenéssel bíró loaferek, bár rendkívül elegánsak, azonban mégsem túlzóan azok, mint például az oxford cipők esetében azt megszokhattuk. Ennek révén tökéletesen viselhetőek akár farmernadrággal is a hétköznapokon.

Chelsea csizmák

Szintén egy olyan viseletről van szó, amely mindkét nem esetében jó választást jelenthet. A chelsea csizmák manapság már igencsak választékos kínálattal rendelkeznek, és remekül helytállnak a mindennapok során. Ezek a sportos outfiteket leszámítva szinte bármilyen összeállításban képesek jól mutatni. Ráadásul a választékos felhozatalban a nyári kánikula kivételével szinte egész évre találhatunk megfelelő modelleket.

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Hét évet kapott a győrújfalui halálos balesetet okozó sofőr

A vádlott annak ellenére mulatságosnak tartotta közlekedését, hogy a hátul ülő utasai sikoltoztak, volt, aki azt kérte, hogy álljon meg.

LMP: a kormány visszaél a kiemelt beruházások jogintézményével

A jogszabályt kritizálva Szendefy Mária, az LMP országos elnökségének tagja példaként a Fertő tavi turizmusfejlesztést hozta fel.

Az eső miatt elmaradnak a szombathelyi adventi vásár pénteki színpadi programjai

Az árusok nyitva lesznek, a programokat vasárnap pótolják.

Évi 100 ezer euróért a Schaeffler a névadója 5 évig a szombathelyi Arena Savariának

A sportcsarnokot üzemeltető Sportiskola a működésére költi a támogatást.

Tévében a Falco Szolnok elleni meccse

Vasárnap délutáni matiné.

Az LMP üdvözli a debreceni akkumulátorgyár katasztrófavédelmi engedélyének megsemmisítését

A katasztrófavédelmi engedélyezési eljárás során a hatóság megsértette a nyilvánosságra vonatkozó szabályokat.

Ismét meghívót küld a Szombathelyi Haladás vezetőségének a városi közgyűlés

Nyáron is meginvitálták őket, akkor nem jelent meg egyikük sem.

Januárig csak bérleteseknek lesz nyitva a győri Jókai parkolóház

A létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani.

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum a jövő évi főpolgármester-választáson

Budapest szabad és szabad is marad - mondta a Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc.

Idős otthonban agitált a szombathelyi Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje

A polgármester arra kérte a kormánypárti frakcióvezetőt, hogy a kampány idején is tartsák tiszteletben az íratlan szabályokat.

Százmillió forintnak kelhetett lába a győrsövényházi postán

Félszáz helyi lakos megtakarítása tűnhetett el az győrsövényházi postaszolgáltatáson belül.

Az önkormányzat fizette az elmúlt hónapokban megjelent Dézsi-plakátokat

Hónapok óta tart a jelenlegi polgármestert közpénzből reklámozó plakátkampány.

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

2009 és 2020 között Szombathelyen játszott.

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

Ez azt jelenti, hogy ha a népszavazás sikeres lesz, akkor az emberek visszaszerezhetik a döntési jogot afelett, hogy mi történjen a lakókörnyezetükben.

Akkugyár a szomszédságban? Most itt a lehetőség, hogy ne!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

A győri állatkert tanzániai állatvédő programjait is támogatta a győri közgyűlés a Szívügyünk az állatvédelem-pályázat keretéből

Tavasszal Dézsi Csaba András és felesége is elkísérte Tanzániába az állatkert igazgatóját.