Péntektől felfordulás lesz a szombathelyi Vasútállomáson

Farkas Bazsi 2023-09-26 10:30:00
Vágányzár, vonatpótló buszok, pályaépítés.

Szombathely állomáson 2023. szeptember 29-től 2023. december 9-ig pályaépítési munkálatok zajlanak. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Sopron–Győr vasútvonalon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. november 2-ig (csütörtök) egyes személyvonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A Sopron (22:30)–Győr (23:48) között közlekedő 9941 számú vonat helyett eltérő viszonylatban 2023. október 16-tól 2023. október 20-ig és október 24-én vonatpótló autóbusz közlekedik. Erről külön hirdetmény készül.
 

A Sopron–Szombathely vasútvonalon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. október 28-ig (szombat) a személyvonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Sopron–Szentgotthárd állomások között utazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk!
A 9181, 9188 számú vonatok helyett 2023. október 9-én Sopron–Lövő, 2023. október 10-én, 11-én, 13-án Bük–Szombathely állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik.

A Szombathely–Csorna–Hegyeshalom vasútvonalon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. november 2-ig (csütörtök) a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szombathely–Vép állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Szombathely–Hegyeshalom viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje Csorna–Hegyeshalom állomások között nem változik!
Valamennyi InterCity vonat helyett Szombathely–Csorna állomások között módosított menetrenddel és megállási renddel vonatpótló autóbuszok közlekednek.
A 19801 számú Zalaegerszeg (19:22)–Győr (21:50) között közlekedő vonat helyett Szombathely–Csorna állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik.

A Szombathely–Zalaszentiván–Zalaegerszeg vonalszakaszon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. október 28-ig (szombat) egyes személyvonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
A 9839 számú, Zalaegerszeg (5:43)–Szombathely (6:54/7:00)–Sopron (8:01) viszonylatú vonatról a Sopron felé utazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk, továbbá a vonat menetrendje Szombathely–Sopron állomások között módosul.

A Szombathely–Kőszeg vasútvonalon 2023. szeptember 29-től (péntek)

2023. október 28-ig (szombat) egyes személyvonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
A Szombathely–Celldömölk–Boba vonalszakaszon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. november 2-ig (csütörtök) a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szombathely–Vép állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
A BAKONY InterCity vonatok helyett Szombathely–Celldömölk állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon 2023. szeptember 29-től (péntek) 2023. október 28-ig (szombat) egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Szentgotthárd–Sopron állomások között utazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk.

Az InterCity vonatok helyett Szombathely–Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek  - áll a GYSEV szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményében.

Szólj hozzá!

Az LMP üdvözli a debreceni akkumulátorgyár katasztrófavédelmi engedélyének megsemmisítését

A katasztrófavédelmi engedélyezési eljárás során a hatóság megsértette a nyilvánosságra vonatkozó szabályokat.

Ismét meghívót küld a Szombathelyi Haladás vezetőségének a városi közgyűlés

Nyáron is meginvitálták őket, akkor nem jelent meg egyikük sem.

Januárig csak bérleteseknek lesz nyitva a győri Jókai parkolóház

A létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani.

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum a jövő évi főpolgármester-választáson

Budapest szabad és szabad is marad - mondta a Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc.

Idős otthonban agitált a szombathelyi Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje

A polgármester arra kérte a kormánypárti frakcióvezetőt, hogy a kampány idején is tartsák tiszteletben az íratlan szabályokat.

Százmillió forintnak kelhetett lába a győrsövényházi postán

Félszáz helyi lakos megtakarítása tűnhetett el az győrsövényházi postaszolgáltatáson belül.

Az önkormányzat fizette az elmúlt hónapokban megjelent Dézsi-plakátokat

Hónapok óta tart a jelenlegi polgármestert közpénzből reklámozó plakátkampány.

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

2009 és 2020 között Szombathelyen játszott.

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

Ez azt jelenti, hogy ha a népszavazás sikeres lesz, akkor az emberek visszaszerezhetik a döntési jogot afelett, hogy mi történjen a lakókörnyezetükben.

Akkugyár a szomszédságban? Most itt a lehetőség, hogy ne!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

A győri állatkert tanzániai állatvédő programjait is támogatta a győri közgyűlés a Szívügyünk az állatvédelem-pályázat keretéből

Tavasszal Dézsi Csaba András és felesége is elkísérte Tanzániába az állatkert igazgatóját.

LMP: a települési klímavédelmet is támogassa a kormány

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a közterületeket úgy kellene átalakítani, hogy minél kevesebb legyen a burkolt felületek aránya, és minél több árnyékot adó fa legyen.

Életfogytiglant kapott egy soproni férfit, aki megerőszakolta az unokahúgát

A vádlott erőszakkal szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a tizennégy éves lányt, majd veréssel fenyegette meg, ezért a sértett nem mert beszélni senkinek a vele történtekről.

Közleményt adott ki a Haladás vezetősége, valóban nehéz helyzetben van a csapat

A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is - közvetlenül tart kapcsolatot - írják közleményükben.