390 millió forintért árulja a Metal Hungária Holding a szombathelyi irodaházát

Farkas Bazsi 2023-06-02 10:13:10
Ez az a cég, amelyik nemrég 120 millió forintot ajánlott fel az Emlékmű-domb rendbetételére.

800 négyzetméter, 25 helyiség, a szombathelyi Csónakázó-tó közelségében - ezt kínálja 390 millió forintért a Metal Hungária Holding, ami most megvételre kínálja Kárpáti Kelemen utcai irodaházát.

Az ingatlant korábban a sokak által ismert Rigóvölgyi Vendéglő átépítésével készült el, kialakításában pedig homlokzata egy hajót mintáz. 

Az épület egyedi építészeti és belsőépítészeti megjelenésével a modern fém, üveg és a hagyományos tégla ötvözete – a város egyik kiemelkedő építészeti alkotása. Az irodaház 3850 m2-es telken helyezkedik el, amelynek utcafrontján az épület és egy 50 férőhelyes parkoló osztozik (25 + 25 m-en). A zöldterületet a tó parkos környezetéhez méltón, szinte arborétumi alapossággal parkosították, még télen is a zöld természetben érezheti magát. Az épület mindhárom szintjén vizesblokkok és a földszinten teakonyha került kialakításra.

Az épület fűtését modern gázkazánok biztosítják és valamennyi helyiség klimatizált. A biztonságot a modern riasztó és kamerarendszer garantálja. A tulajdonos – igény szerint – az irodaházat valamennyi bútorzatával és felszerelésével együtt adja át, a vételár részeként.

Ha lakóingatlan kialakításán gondolkodna, vagy egyéb üzleti elképzelése van, kevés átalakítással az épület egy igazán luxus családi, vagy akár társasházzá alakítható. Adottságai alapján új üzleti funkcióknak is nagyszerű alternatíva lehet (például klinika, coworking, stb.) - írja a hirdetés.

Az NMHH nevével mostanában viszonylag sokat találkozhattak a szombathelyiek, hiszen ez az a cég, amely 120 millió forintos felajánlást tett a városnak. Ebből valósulhatott meg az Emlékmű-domb felújítása, amely nemrég fejeződött be. A munka keretében a növényzet, a sétány, a lépcsősor, és a régi felvonulási tér is megújult. 

Szólj hozzá!

A múlt héten két Fő téri szombathelyi kávézónál is balhé volt

Egyszer az Art Caféhoz, egyszer pedig a Balmorához vonultak a rendőrök.

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapják a kitüntetést.

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.