Nagy Feróval, Big Daddyvel és Csipával jelentkezik a Zaporozsec új dala 

ugytudjuk.hu 2023-05-27 08:58:08
Itt a Rákkendroll!

Hová tűnt a rákkendroll? - teszi fel a kérdést a Zaporozsec zenekar legújabb dalának főszereplője. Mintha csak egy westernfilmet néznénk, egy kétes alak egy útszéli kocsmába látogat, ahol kikéri a szokásos itala mellé a kedvenc zenéjét is a csapostól. A legnagyobb meglepetésére nem azt kapja, amit vár, a torzítós gitár helyett valami ócska popdal szólal meg a hangszórókon. Ebben a pillanatban egy világ omlik össze szegény öreg rockerünkben.

A fiúk dalában nem csak a vén rocker karaktere idézi a rock 'n' roll fénykorát, a dallamvilágban is felfedezhetjük a 70-es, 80-as évek rock zenéjét, nem beszélve a dal nagyon karakteres hammond orgona betétjéről.

A videóban az „Országúti diszkó" hangulatát kaszkadőrök, bunyó, filmes megoldások és hosszú snittek alkalmazásával keltették életre, fekete-fehér képkockákon, ahogy kell...

A négy zenekari tag által alakított zenész, hamiskártyás, csapos és kidobó karakterek mellett, megjelenik a klipben négy idol is, Nagy Feró, Kalmár „Big Daddy" Laca, Ördög Tibor „Csipa" és Hangyássy Lévai László „Hangya" személyében. A szerepüket tekintve szokás szerint mind a négyen rosszfiút játszanak.   

A legfontosabb alakítás Nagy Feróé, hiszen az ő véleménye dönt az ifjú bárzenész sorsáról. 

A történethez hozzátartozik, hogy nem először találkozott a Zaporozsec és Feró ilyen feszült szituációban, hiszen a való életben a fiúk az ő véleményének hatására csaknem szegre akasztották a gitárt.

„Azt szokták mondani, hogy a kutyaharapást szőrével... igaz Feróra csótányként nem pedig kutyaként szoktak hivatkozni, de az biztos, hogy csúnyán belénk harapott :D egy dalversenyben akadtunk össze, ahol megsemmisítő kritikát mondott rólunk. Egy ideig nyaldostuk sebeinket, mígnem elkészült ez a dal, és a klipen ötletelve szinte azonnal mindenki egyszerre kiáltott: ebbe a klipbe Feró kell! Nem bántuk meg a gyógykezelés működött, és a klip is fantasztikus lett." – emlékezett a néhány évvel ezelőtt történtekre Varga Bence, a Zaporozsec énekese, frontembere.

Nagy Feró pedig ez alkalommal is kinyilvánította a véleményét, a kocsma népének legnagyobb döbbenetére! Megismétlődik a korábbi dráma? Vagy ezúttal elnyeri a banda a tetszését? Kiderül a Zaporozsec új klipjéből!!! 

Szólj hozzá!

Mi tehetünk a postaládánkba költöző széncinegék ügyében?

És mivel segíthetjük ezeknek a madaraknak a fészkelését?

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.