Kiderült mikor nézhetjük a Disney+-on az Avatar második részét

Farkas Bazsi 2023-05-17 11:21:49
A film mellett extra tartalmak, valamint a szereplőkkel készült interjúk is felkerülnek majd a streamingszolgáltatóra

Június 7-től a Disney+ kínálatában is elérhető minden idők harmadik legnagyobb bevételét hozó filmje, az „Avatar: A víz útja". James Cameron lenyűgöző alkotása mellett az előfizetők számos extra tartalmat is láthatnak, többek között interjúkat az alkotókkal, a rendezővel és a szereplőkkel is.

2022 decemberében debütált a mozikban az „Avatar: A víz útja" és közel 2,32 milliárd dolláros globális bevételével minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált. Csak a „Bosszúállók: Végjáték" (2,8 milliárd dollár) és az első „Avatar" (2,9 milliárd dollár) előzi meg. 2023-ban elnyerte többek között a legjobb vizuális effektusoknak járó Oscar-díjat, emellett több Oscar jelölést is kapott, például a legjobb filmnek és a legjobb hangkeverésnek járó díj kategóriájában. Hosszú mozis pályafutását követően június 7-én pedig végre a Disney+-ra is megérkezik.

Az „Avatar: A víz útja" új magasságokba repít és eddig nem látott mélységeket tár fel. Tíz évvel az előző rész után a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) békésen éli mindennapjait. Az idilli hétköznapoknak azonban hamar vége szakad egy régi-új ellenség felbukkanásával, aki az életükre tör. Jake végül úgy dönt, hatalmas áldozatot hoz és családjával együtt saját biztonságuk érdekében olyan utazásra indulnak, ahol nem csak egymással, de az életben maradásért is meg kell küzdeniük. Mindezt James Cameron egyedi és lenyűgözően részletgazdag álomvilágában, Pandora lélegzetelállító tengeri tájain, ahol ezúttal egy új na'vi kultúra jelenik meg tele egzotikus tengeri élőlényekkel.

A film rendezője James Cameron, a főszerepekben pedig Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis és Kate Winslet látható. Az illusztris szereplőgárdához olyan tehetséges újoncok is csatlakoztak mint, Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass és Jack Champion.

Az „Avatar: A víz útja" és az extra tartalmak június 7-től elérhetőek a Disney+ kínálatában - írja közleményében a csatorna.

Szólj hozzá!

Szlovákia ideiglenesen visszaállítja az ellenőrzéseket a magyar határon

Az intézkedés egyelőre október 14-ig lesz hatályos.

10 millió forintos fejlesztést finanszírozott meg a TDK a szombathelyi Gépipariban

Egy komplett tantermet újítottak fel. Ablakcserére, új vakolatra, festésre, padfelújításra és digitális táblára is futott az összegből.

Ezután csak állami jóváhagyással fogadhatnak el magánadományokat az iskolák!

Jól gondolja meg monden szülő, ha mondjuk egy terem kifestésére gondolna!

Jövő héten lezárják a szombathelyi Károly Róbert utcát

A KISZ lakótelep egyik fő közlekedési ütőerét két hétig biztosan nem használhatják az autósok.

Nem indul együtt az EP-választáson az LMP és a Párbeszéd

Bár Ungár Péter szerint korábban volt szó róla, hogy együtt induljanak, de „elhunytak a tárgyalások a Párbeszéddel a közös EP-listáról”.

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat

A díjat az elektronok atomon belüli mozgásának vizsgálatát szolgáló attoszekundumos fényimpulzusokat előállító kísérleti módszereikért kapták.

Átment a másik sávba, elcsapott egy biciklist

Celldömölk és Mersevát között történt az eset.

Marad még a meleg kedden

A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol meg is erősödik.

A múlt héten két Fő téri szombathelyi kávézónál is balhé volt

Egyszer az Art Caféhoz, egyszer pedig a Balmorához vonultak a rendőrök.

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapják a kitüntetést.

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.