Kiderült mikor nézhetjük a Disney+-on az Avatar második részét

Farkas Bazsi 2023-05-17 11:21:49
A film mellett extra tartalmak, valamint a szereplőkkel készült interjúk is felkerülnek majd a streamingszolgáltatóra

Június 7-től a Disney+ kínálatában is elérhető minden idők harmadik legnagyobb bevételét hozó filmje, az „Avatar: A víz útja". James Cameron lenyűgöző alkotása mellett az előfizetők számos extra tartalmat is láthatnak, többek között interjúkat az alkotókkal, a rendezővel és a szereplőkkel is.

2022 decemberében debütált a mozikban az „Avatar: A víz útja" és közel 2,32 milliárd dolláros globális bevételével minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált. Csak a „Bosszúállók: Végjáték" (2,8 milliárd dollár) és az első „Avatar" (2,9 milliárd dollár) előzi meg. 2023-ban elnyerte többek között a legjobb vizuális effektusoknak járó Oscar-díjat, emellett több Oscar jelölést is kapott, például a legjobb filmnek és a legjobb hangkeverésnek járó díj kategóriájában. Hosszú mozis pályafutását követően június 7-én pedig végre a Disney+-ra is megérkezik.

Az „Avatar: A víz útja" új magasságokba repít és eddig nem látott mélységeket tár fel. Tíz évvel az előző rész után a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) békésen éli mindennapjait. Az idilli hétköznapoknak azonban hamar vége szakad egy régi-új ellenség felbukkanásával, aki az életükre tör. Jake végül úgy dönt, hatalmas áldozatot hoz és családjával együtt saját biztonságuk érdekében olyan utazásra indulnak, ahol nem csak egymással, de az életben maradásért is meg kell küzdeniük. Mindezt James Cameron egyedi és lenyűgözően részletgazdag álomvilágában, Pandora lélegzetelállító tengeri tájain, ahol ezúttal egy új na'vi kultúra jelenik meg tele egzotikus tengeri élőlényekkel.

A film rendezője James Cameron, a főszerepekben pedig Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis és Kate Winslet látható. Az illusztris szereplőgárdához olyan tehetséges újoncok is csatlakoztak mint, Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass és Jack Champion.

Az „Avatar: A víz útja" és az extra tartalmak június 7-től elérhetőek a Disney+ kínálatában - írja közleményében a csatorna.

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.