Kétmillió forintos büntetést kapott az Egis Körmend a Szolnok elleni meccsen történt rendbontásért

Farkas Bazsi 2023-05-08 10:04:00
A mérkőzésen történtek miatt két fő 1-1 éves kitiltást kapott. Egy szurkolóval szemben rendőrségi feljelentést tett a klub.

A 2023.03.18. napján megrendezésre került Egis Körmend-Szolnoki Olajbányász mérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatti fegyelmi eljárás határozatát a Szövetség Klubunknak megküldte. A Fegyelmi Bizottság (továbbiakban: FB) 2.000.000 forintos büntetést rótt ki Csapatunkra. Súlyosbító körülményként értékelte a FB a “cselekmény kitartó, különösen agresszív jellegét, hogy a cselekmény sérülést okozott egy hivatalos személynek, valamint, hogy ebben az idényben számos esetben született marasztaló döntés a klubbal szemben.” A döntés ellen fellebezünk - írja közleményében a kosárlabda klub Facebook-oldala.

A mérkőzésen történtek miatt két fő 1-1 éves kitiltást kapott, melyet Klubunk saját hatáskörében rendelt el. Továbbá, 1 fő ellen rendőrségi feljelentést tettünk a led reklámfal megrongálása miatt. A led falban mintegy 1.000.000 forintos kár keletkezett. 

Továbbá, a 2023.04.21. napján megredrendezésre került Egis Körmend-Szolnoki Olajbányász mérkőzésen is több szurkolói rendbontás történt. A Szövetség megküldte a fegyelmi kezdeményezőt, a tárgyalás időpontja 2023.05.25. Az azon a mérkőzésen történteket Klubunk vizsgálja.

A jövőben esetlegesen történő szurkolói rendbontásokkal kapcsolatban hasonlóképpen fog fellépni Klubunk.

A közlemény kiemeli, hogy az Egis Körmend elítél minden olyan szurkolói tevékenységet, ami nem összeegyeztethető a Klub értékrendjével, valamint a sport írott és íratlan szabályaival.  

Címlapfotónk illusztráció.

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.