Horváth Ottó lesz a Pannon-Víz új vezérigazgatója

Pintér Bence 2023-04-03 13:03:00
De Rácz Attila eddigi igazgató is az igazgatóság tagja marad.

Horváth Ottó energetikai és fejlesztési igazgató lesz a Pannon-Víz új vezérigazgatója – derült ki a győri önkormányzat Gazdasági és Tulajdonosi Bizottságának ülésén, erre tett legalábbis javaslatot a bizottság az eddigi vezérigazgató, Rácz Attila István visszahívásával egyidejűleg.

Rácz sem megy azonban nagyon messze: az igazgatóság is átalakult egy kicsit, de annak továbbra is tagja marad az eddigi vezérigazgató, aki egyébként az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezetője is lesz.

Az igazgatóságból kikerült Tóth László, a helyére Ihász Mihály ül be, a hamradik tag pedig Virág Krisztián, Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos férje. A kinevezésekrő a Pannon-Víz közgyűlése fog majd dönteni véglegesen – a cégben ugye Győr városának többségi tulajdona van.

Az Új Szó Nálunk arról írt: 

A Pannon-Víz igazgatója 2020 óta a debreceni születésű Rácz Attila István volt, aki korábban a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-t vezette, illetve stratégiai igazgatóként dolgozott a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.-nél. Rácz épp a múlt héten volt a GyőrPlusz egyik propagandaműsorának vendége, ahol arról beszélt, miért is jó dolog Győrben élni.

Rácz januárban ugyanennek a bizottságnak az ülésén arról beszélt – emlékeztet az Új Szó Nálunk –, hogy az állami rendszerbe való átadásnak nincs alternatívája. Ha nem teszi meg Győr, már tavasszal sem tudják a béreket fizetni. Az lap most arról írt:  ellenzéki felszólalók azt feszegették, hogy ennek hátterében az áll-e, hogy az ÉDV majd maga alá gyűri a Pannon-Vizet, és azt is, hogy akkro sikerült-e végül béreket fizetni, de ezekre nem kaptak érdemi választ.

Szólj hozzá!

A múlt héten két Fő téri szombathelyi kávézónál is balhé volt

Egyszer az Art Caféhoz, egyszer pedig a Balmorához vonultak a rendőrök.

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapják a kitüntetést.

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.