Szárnyaló, ízig-vérig Ocho Macho-dalt készített el az évfordulós együttes!

Farkas Bazsi 2023-02-16 15:50:20
Itt a Szállni!

Himnikus rézfúvósok és lágyan ringató ütemek – egy újabb, eredeti Ocho Macho-kiadvány látott napvilágot a Fonogram-jelölt banda 20 éves jubileumi évére! A „Szállni" című felvétel egyszerre beszél a közönséghez és rajongókhoz és foglalja össze a zenekar legemlékezetesebb pillanatait. Az élőzenében verhetetlen nyolcas ráadásul olyan színpadi hangszereléssel készül bemutatni a zeneszámot FIRKIN-nel közös, márciusi fellépésükön, ami nemcsak visszarepít a kezdetekhez, hanem igazi légiutas-kísérőként végigviszi a hallgatóságot ezen a felejthetetlen 20 éven.

Ocho Macho - Szállni (Official Lyric Video)

Kövess minket: https://www.facebook.com/ochomacho https://www.instagram.com/ochomachozenekar https://lnk.to/Ocho_Macho https://youtube.com/ochomachoofficial https://www.ochomacho.hu/ http://webshop.ochomacho.hu/ https://vm.tiktok.com/ZMeSbYu5C/ Szöveg: Kirchknopf Gergő Zene: Derzsi Zsolt, Takács Roland Adrián, Jánny Dominik, Daróczi Áron, Frolov Ákos, Feng Ya Ou Producer, mix/master: Deseő Balázs Szöveges videó: Makk Vata Menedzsment, fellépésszervezés: Czendrey Csenge | czendrey.csenge@magneoton.hu | +36709840838 Sajtókapcsolat: Fehér Emma | feher.emma@magneoton.hu | +36209735738 © ℗ 2023 Magneoton #OchoMacho #Szállni

Az ünnepi évet januárban nyitotta a többszörös platinalemezes formáció „Háladal" című szerzeményével, amely csekély 28 nap alatt felkúszott a dobogós, harmadik helyre a legtöbbet streamelt Ocho-dalok toplistáján. A „Szállni" – amely a „Háladal"-lal párhuzamosan készült el – röviddel az első idei megjelenés után debütál.

Az önfeledt, húsz, tartalmas évet dalba foglaló újdonságról így mesélt a frontember, Kirchknopf Gergő: „Közönséggel folyamatosan kapcsolatba kerülni - ezt jelenti nekünk a 20 év! Csoda, hogy élünk, és percig sem túlélünk, hanem szárnyalunk a mai napig! A „Szállni" is erről szól és azt a tipikus, fesztiválos hangulatot idézi, amikor a napsütésben izzadunk, kicsit már meglökött a hosszúlépés. A zenei alapot akárcsak a „Háladal"-nál és 'De Puta Madre' című korábbi lemezünknél, ismét Deseő Balázs készítette el. Meghallgatva a zenét, teli vigyorral, örömmel írtam meg a dalszöveget, hiszen teljesen belekerültem flow-élménybe és átadtam magam a 20 évnek. A „Szállni" jócskán összefoglal mindent, zeneiségében is klasszik Ocho Macho lett, extra különlegessége, hogy élőben olyan további zenei részeket csempésztünk, amitől még energikusabb és teljesebb lesz a produkció. Ez valahol szép szimbólum is, hiszen igazán elemünkben mindig is a színpadon éreztük magunkat, és ott teljesedünk ki, tudjuk igazán átadni ezt a 20-ast!"

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.