50 milliós brüsszeli támogatásból épített a pétervásárai polgármester kacsalábon forgó szálláshelyet, most Hadházyt fenyegeti, aki levideózta

Csarnó Ákos 2023-01-30 12:17:00
Készült egy videó, ami szürreális: a polgármester a betegszabadságán takarítja a "kastélyt". Aztán jött a fenyegetés.

Hadházy Ákos (független) országgyűlési képviselő járt utána és belefutott a betegszabadságán lévő, de pont ott takarító polgármesterbe, Eged Istvánba (Fidesz-KDNP). Erről az eseményről videót is készített és pár meglátását és véleményét is megosztotta a közösségi oldalán.

Az lehet, hogy nem történt (lopás), de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből. A luxusvillának kinéző „falusi szálláshely” egyébként valóban működik szállásként is, foglalható a szallas.hu oldalon, és van néhány pozitív visszajelzés is. A polgármester egyelőre nem ott lakik, bár mint láttuk, ott tölti a betegszabadságát. Persze, azt is jó tudni, hogy ezeket az EU-s projekteket csak öt évig kötelező fenntartani, utána nyugodtan lehet azt mondani, hogy befuccsolt a vállalkozás, inkább használjuk lakásként...

 

Mostanra úgy tűnik a polgármester berághatott a parlamenti képviselőre, mert eléggé fenyegető üzenetet küldött a képviselő szerint az személyének. Az üzenetet Hadházy megosztotta a közösségi oldalán.

"Pétervására fideszes polgármestere ezt a fenyegető üzenet küldte. Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet. Én akkor itt nyilvánosan üzenem az arrogáns városvezetőnek:"

1) Nagyon sok politikusról, - kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig - mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

 

Eged István időközben egy magyarázkodó videót tett közzé, amiben magyarázatot akar adni a "vádakra":

 

 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.