50 milliós brüsszeli támogatásból épített a pétervásárai polgármester kacsalábon forgó szálláshelyet, most Hadházyt fenyegeti, aki levideózta

Csarnó Ákos 2023-01-30 12:17:00
Készült egy videó, ami szürreális: a polgármester a betegszabadságán takarítja a "kastélyt". Aztán jött a fenyegetés.

Hadházy Ákos (független) országgyűlési képviselő járt utána és belefutott a betegszabadságán lévő, de pont ott takarító polgármesterbe, Eged Istvánba (Fidesz-KDNP). Erről az eseményről videót is készített és pár meglátását és véleményét is megosztotta a közösségi oldalán.

Az lehet, hogy nem történt (lopás), de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből. A luxusvillának kinéző „falusi szálláshely” egyébként valóban működik szállásként is, foglalható a szallas.hu oldalon, és van néhány pozitív visszajelzés is. A polgármester egyelőre nem ott lakik, bár mint láttuk, ott tölti a betegszabadságát. Persze, azt is jó tudni, hogy ezeket az EU-s projekteket csak öt évig kötelező fenntartani, utána nyugodtan lehet azt mondani, hogy befuccsolt a vállalkozás, inkább használjuk lakásként...

 

Mostanra úgy tűnik a polgármester berághatott a parlamenti képviselőre, mert eléggé fenyegető üzenetet küldött a képviselő szerint az személyének. Az üzenetet Hadházy megosztotta a közösségi oldalán.

"Pétervására fideszes polgármestere ezt a fenyegető üzenet küldte. Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet. Én akkor itt nyilvánosan üzenem az arrogáns városvezetőnek:"

1) Nagyon sok politikusról, - kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig - mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

 

Eged István időközben egy magyarázkodó videót tett közzé, amiben magyarázatot akar adni a "vádakra":

 

 

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.