Tagadja a Mi Hazánk, hogy tagja lenne a győri Fodor Roland

Pintér Bence 2023-01-27 10:42:00
A párt szerint csak a jelentkezését nyújtotta be.

Közleményt juttatott el lapunkhoz a Mi Hazánk, amelyben igyekeznek maguktól eltávolítani Fodor Roland győri független képviselőt, akiről csütörtök reggel írtuk meg, hogy úgy szavazott a szentiváni termőföldek veszélyes ipari területté átminősítése, illetve egy későbbi akkumulátorgyár előtt zöld utat nyitó javaslat mellett – megváltoztatva korábbi szavazatát –, hogy közben a debreceni akkumulátorgyár ellen tüntető Mi Hazánkkal áll kapcsolatban.

Forrásaink arról beszéltek, hogy a párt regionális igazgatójaként lépett fel, a Mi Hazánk állítása szerint azonban Fodor nem a párt tagja, csak jelentkezését adta be.

Azt írják: Fodor korábban valóban kérelmezte a tagfelvételét, amit akkor elutasított a párt vezetése. Azóta ismét beadta tagfelvételi kérelmét, amelynek elbírálása jelenleg folyamatban van, de döntés még nem született.

Ehhez képest lapunk információi szerint immár két helyi Mi Hazánk-vezető is van, aki Fodor Roland párt körüli tevékenysége miatt hagyta el a radikális jobboldali pártot, Géber József ügyéről korábban be is számoltunk, akkor még csak tanácsadóként jelent meg a párt helyi szárnya körül Fodor, aki korában azzal került be az országos sajtóba, hogy a választás előtt egy héttel a Civilek Győrért nevű, szintén exjobbikosok által alapított szervezettel összejátszva kiléptette a győri Jobbikot és jelöltjeit az összefogásból 2019-ben.

nformációink szerint ennél most már jóval nagyobb szerepet szántak Fodornak a pártban – nem kizárt azonban, hogy formailag igaz, hogy nem volt még párttag.

Szólj hozzá!

Vitézy Dávid: háborús filmeket lehetne forgatni Budapesten, olyan rosszak az utak

Budapest gyakorlatilag kivonult az útfelújítási feladatköréből, ezért olyan rosszak az utak, hogy háborús filmeket lehetne forgatni - fogalmazott Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt szombati sajtótájékoztatóján a fővárosban.

Miért fontos az optimális páratartalom?

40-60% között mozog az ideális beltéri páratartalom. Ha ettől alacsonyabb, akkor száraz a levegő, ha magasabb, akkor pedig túlzottan párás. Egyik sem jó, mindkettő allergiás panaszokat is okozhat. Amikor 40% alá csökken a pára mennyisége, akkor párásítás szükséges.

Most a győri Városháza folyosóján lépett meg Pintér Bence elől a GYHG vezérigazgatója

Legutóbb az irodában bújkálva rendőrt hívott, de most sem vette át a Kúria ítéletét.

Mitől lesz igazán modern egy konyha?

Mindannyian tudjuk, hogy a trendek jönnek és mennek, hogy a lakberendezési stílusok legalább olyan lendületesen változnak, mint az öltözködésben a divat, mégis vágyunk arra, hogy a mi konyhánk is modern legyen.

Nem kapott NB II-es licencet a Haladás

Az NB III-as versenyengedélyben még reménykedik a vezetőség.

A költöztetés árát több feltétel is befolyásolja

A költözés egy több összetevős művelet, melynél a siker sok mindenen múlik. Nem csupán a helyes időzítés, de a megfelelő előkészület, a költöztető cég kiválasztása és a költségek optimalizálása is lényeges elem. Ennek megvalósítása érdekében előzetes tervezésre is szükség van, amelybe beletartozik az árajánlat kérése is. 

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

A győri Városrendészet vezetője indul a vámosszabadi polgármesteri székért

Dézsi Csaba András polgármester többször beszélt mostanában arról, hogy Győrhöz csatolná a falut, Miletics Mór lehet a trójai falova.

2,3 milliárd forint vesztesége volt 2023-ban a Győr-Szolnak

Megjelent a városüzemeltető cég beszámolója a tavalyi évről.

Öt és fél évet kapott a drogos, ittas győrűjfalui autós ámokfutó

Az autóban senki sem használt biztonsági övet, egy fiatal nő meghalt.

Zsugorodik a Fidesz Szombathelyen?

Egy kis teremben elfért Dömötör Csaba hallgatósága.

Győr nagy részén szúnyogirtás lesz csütörtök éjszaka

Amennyiben az időjárási körülmények engedik.

Mi alapján válassz arcápoló kozmetikumokat?

Sok nagy márka életkor szerint ajánlja az arcápoló készítményeket, így ha most kezded a bőröd ápolását, valószínűleg eszerint választasz, azonban sokkal inkább a bőröd aktuális állapota kellene, hogy meghatározza a rutinodat. 

Hetven tő kendert nevelt a családi ház mellett a vendvidéki településen élő férfi

A vádlott által termesztett növények száma a csekély mennyiség felső határát meghaladta.

Győr volt polgármestere, Balogh József Pintér Bencét támogatja

Vérfrissítésre, fiatalokra van szükség a volt polgármester szerint.

Új köztéri szobra lehet Szombathelynek

Éhen Gyula alakja kerülhet vissza az Éhen Gyula térre.

A szombathelyi Városházán lesz az SZKKA szurkolói ankétja - Frissítve

Teljesen nyilvánosan öntene tiszta vizet a pohárba a városvezetés.

Női karóra a merészebb színek kedvelőinek

Sokan a diszkrét, visszafogott kiegészítőkre esküsznek, míg mások szeretnek kísérletezni és játszani a különféle színekkel vagy anyagokkal. Olykor szívesen nyúlunk egy-egy extravagánsabb darabhoz, mint például egy lenyűgöző zöld női karórához.

Három játékos távozott a Szombathelyi Haladástól

Pálfi Donát a Facebook-on köszönt el a szurkolóktól.