Azahriah szexvideója volt a tavasz slágertémája

Farkas Bazsi 2022-12-28 16:04:00
Az új szombathelyi McDonald’s okozta közlekedési problémák és egy épülő magánkórház volt a legtöbbet kattintott cikkünk a második negyedévben.

Folytatjuk visszatekintő sorozatunkat amelynek második részében az április, május, júniusi cikkeinket vettük sorra és mutatjuk meg azt az ötöt, ami ebben az időszakban a legtöbb kattintást hozta, vagyis ezeket olvastátok a legtöbbet.

Hoppá! Szexvideó terjed a neten a népszerű magyar énekesről

Nem mindennapi történetet osztott meg a közösségi oldalán Baukó Attila, művésznevén Azahriah, aki pénteken zenekarával a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel. A koncert után készült egy rejtett kamerás videó, amin az látható, hogy Azahriah a backstage-ben az egyik rajongójával szexel. A sztorit még pikánsabbá teszi, hogy az énekesnek barátnője van, aki épp külföldön volt.

Azahriah szolnoki Palacsinta Fesztiválos fellépése nem attól lett emlékezetes mert új számot mutatott be a színpadon, hanem valami teljesen mástól. Hogy mitől? Hát ez derült ki május végi cikkünkből, ami a második negyedév legolvasottabbja lett. 

Egy emberként keresték meg a szomszédban lakók az új szombathelyi McDonald's-ot, mert szerintük az étterem megnyitása óta élhetetlen lett a környék

Megnyitott az új szombathelyi Meki - adtuk hírül mi alig egy hete. A McDonald's a Repülők útja és a Kéthly Anna utca közé ékelődött be, behajtani ugyan mindkét utca felől be lehet, de kihajtani már csak a Kéthly Anna utca felé lehet. Ez pedig a környéken élők szerint indokolatlanul vezeti keresztül az autósokat a mellékutcákon.

Az új szombathelyi McDonald’s júniusban nyitott meg. Pár nappal a nyitás után a környék lakói lakossági fórumot kezdeményeztek, amire a körzet képviselőjét és a cég ügyvezetőjét is meghívták. A szomszédok a megnövekedett forgalomra panaszkodtak. A cégvezetők azt ígérték, amit tudnak, ők megtesznek.

Hatalmasat esett rollerrel egy zalaegerszegi tanárnő az M1 élő adásában

A vakáció előtti utolsó napok önfeledtségét mutatta volna be az M1 szerda délelőtti adásában. Kapcsolták is a zalaegerszegi Dózsa György Általános Iskolát, ahol a gyerekek az udvaron kosarazva, focizva és rollerezve várták, hogy vége legyen a tanévnek. A kapcsolásra időzített csoportos rollerezésbe azonban hiba csúszott, az egyik tanárnő a rajtpisztoly eldördülése után hatalmasat esett.

A vakáció küszöbén voltunk, amikor élőben kapcsolt az M1 egy zalaegerszegi iskolába, ahol a gyerekek már a szünetre készültek és rollerekkel felszerelkezve várták a tévé szerkesztőit. Az udvar aszfaltja azonban egy buckával állta útját az egyik tanárnőnek, aki így élő adásban perecelt egy hatalmasat.

Holnaptól ismét szigorodik a tankolás Magyarországon

Klikk a friss részletekért! Információink szerint holnap reggeltől újabb korlátozást vezetnek be a MOL kutakon. A töltőállomásokon magyar rendszámú személyautóval maximum ötven litert lehet tankolni hatósági áron, üzemanyagkannába pedig csak és kizárólag piaci áron lehet majd tölteni.

A nyár elején ismét hozzá kellett nyúlni a MOL-nak az üzemanyag értékesítés szabályaihoz. Június végén 50 literre korlátozták az egy alkalommal tankolható mennyiséget.

1400 négyzetméteres magánkórház épül Szombathelyen

Jelenleg is dolgoznak a szakemberek Szombathelyen, a Körmendi úton, a régi cipőgyár épületében. A tömb jobb oldalában kialakított lakásokban már nem egyben laknak is, a bal oldalon még most húzzák a válaszfalakat. Ide 60 lakást tervezett a beruházó, az épület földszintjén azonban egy teljesen más jellegű létesítmény, egy magánkórház épül meg.

Május közepén derült ki, hogy egy új magánkórház érkezik hamarosan Szombathelyre. A volt cipőgyár épületében már jó néhány lakást kialakítottak, az épületben kap majd helyet az az 1400 négyzetméteres egészségügyi ellátó, ami egy országos hálózat újabb egysége lesz. 

Szólj hozzá!

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.