Ruhaadományokat gyűjt a Győri LEO Klub

Pintér Bence 2022-11-28 10:56:38
Három helyszínen várják az adományokat még december másodikáig.

Jótékonysági ruhagyűjtést kezdeményezett a Győri LEO Klub, három gyűjtőponton fogadák az adományokat még deceber másodikáig:

  • Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium (Győr, Örkény István u. 8, 9024)
  • Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium (Győr, Eötvös tér 1, 9021)
  • Híd Információs és Tanácsadó Iroda (Győr, Aradi vértanúk útja 19, 9021)

A két iskolában hétköznapokon 8:00-16:00 óra között, a Híd Információs és Tanácsadó Irodában pedig hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10:00-16:00 óra között, csütörtökön 13:00-16:00-ig vannak nyitva.

A gyűjtéssel hátrányos helyzetű családoknak, egyéneknek, halmozottan hátrányos gyermekeknek, mélyszegénységben élő embereknek, a győri hajléktalanoknak és a Győrben tartózkodó ukrán társainknak kívánnak segítséget nyújtani a téli időszak átvészelésében.

Fehérneműt, fürdőruhát, zoknikat és foltos, rossz minőségű ruhát, öltönyt nem fogadnak, amiért nagyon hálásak, azok a felcímkézett zsákok, méret (felnőtt-gyermek), illetve esetleg a benne található ruha alapján. Valamint prioritást élveznek a téli ruhák (pulóverek, meleg nadrágok, farmerek, aláöltözetek, kabátok).

A gyűjtés kapcsán a szervezet kommunikáció- és média szektorának elnöke, Csiszár Patrik elmondta:

Célunk ezzel a gyűjtéssel, amellett, hogy ténylegesen tudunk segíteni embertársainknak, hogy minél több velünk egykorú fiatalhoz (18 évesek), a középiskolás társainkhoz eljusson az az üzenetünk, hogy jótékonykodni és segíteni másokon, csatlakozni egy szervezethez igen is „menő”. Üzenetünk azért ez lenne, mert a Győri LEO Klub is nagyjából negyven 14-19 éves fiatalokból álló szervezet, amelyben mindannyian diákok vagyunk. A sok munka mellett a klub egy építő közösséget ad hasonló gondolkodásmódú embereknek, ezzel is folyamatosan egymást motiválva tudunk fejlődni.

Az akcióban több szervezettel működnek együtt a fiatalok, így a Pannonhalmi Szociális Gyermekjóléti Központtal, Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, az Első Győri LIONS Klubbal, a Téti Kistérségi Sokoróaljai Önkormányzatának Gyermekjóléti és Szociális Intézményével és a Család -és Gyermekjóléti Központtal.

December 16-án egy eseményt is szerveznek LEO Jótékonysági Slam névvel, amelynek részletei a leo.hu oldalon lesznek majd elérhetőek.

Szólj hozzá!

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.