Ruhaadományokat gyűjt a Győri LEO Klub

Pintér Bence 2022-11-28 10:56:38
Három helyszínen várják az adományokat még december másodikáig.

Jótékonysági ruhagyűjtést kezdeményezett a Győri LEO Klub, három gyűjtőponton fogadák az adományokat még deceber másodikáig:

  • Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium (Győr, Örkény István u. 8, 9024)
  • Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium (Győr, Eötvös tér 1, 9021)
  • Híd Információs és Tanácsadó Iroda (Győr, Aradi vértanúk útja 19, 9021)

A két iskolában hétköznapokon 8:00-16:00 óra között, a Híd Információs és Tanácsadó Irodában pedig hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10:00-16:00 óra között, csütörtökön 13:00-16:00-ig vannak nyitva.

A gyűjtéssel hátrányos helyzetű családoknak, egyéneknek, halmozottan hátrányos gyermekeknek, mélyszegénységben élő embereknek, a győri hajléktalanoknak és a Győrben tartózkodó ukrán társainknak kívánnak segítséget nyújtani a téli időszak átvészelésében.

Fehérneműt, fürdőruhát, zoknikat és foltos, rossz minőségű ruhát, öltönyt nem fogadnak, amiért nagyon hálásak, azok a felcímkézett zsákok, méret (felnőtt-gyermek), illetve esetleg a benne található ruha alapján. Valamint prioritást élveznek a téli ruhák (pulóverek, meleg nadrágok, farmerek, aláöltözetek, kabátok).

A gyűjtés kapcsán a szervezet kommunikáció- és média szektorának elnöke, Csiszár Patrik elmondta:

Célunk ezzel a gyűjtéssel, amellett, hogy ténylegesen tudunk segíteni embertársainknak, hogy minél több velünk egykorú fiatalhoz (18 évesek), a középiskolás társainkhoz eljusson az az üzenetünk, hogy jótékonykodni és segíteni másokon, csatlakozni egy szervezethez igen is „menő”. Üzenetünk azért ez lenne, mert a Győri LEO Klub is nagyjából negyven 14-19 éves fiatalokból álló szervezet, amelyben mindannyian diákok vagyunk. A sok munka mellett a klub egy építő közösséget ad hasonló gondolkodásmódú embereknek, ezzel is folyamatosan egymást motiválva tudunk fejlődni.

Az akcióban több szervezettel működnek együtt a fiatalok, így a Pannonhalmi Szociális Gyermekjóléti Központtal, Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, az Első Győri LIONS Klubbal, a Téti Kistérségi Sokoróaljai Önkormányzatának Gyermekjóléti és Szociális Intézményével és a Család -és Gyermekjóléti Központtal.

December 16-án egy eseményt is szerveznek LEO Jótékonysági Slam névvel, amelynek részletei a leo.hu oldalon lesznek majd elérhetőek.

Szólj hozzá!

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.