Balla Jenő és Dézsi polgármester is levelet küldött a Magyar Posta vezetőjének

Pintér Bence 2022-11-04 09:26:27
Dézsi Csaba András tájékoztatást kért, Balla Jenő módosítási javaslatot is küldött a Magyar Posta főnökének, miután kiderült, hogy öt győri fiókot is bezárnak hamarosan.

Mint arról korábban beszámoltunk, tiltakozását fejezte ki öt győri posta bezárása miatt Balla Jenő független önkormányzati képviselő, aki azzal javaslattal élt, hogy minden tágan értelmezett városrészben maradjon meg egy posta. A Magyar Posta nemrég jelentette be, hogy az energiaválság miatt 366 fiókot zár be ideiglenesen, köztük öt győrit: a kisbácsait, az újvárosit, a pinnyédit, a révfalusit és a Kálvária utcait.

Balla ezzel kapcsolatban írt levelét csütörtökön kora délután el is küldte Simon Csillának, a bezárásokról döntő Magyar Posta vezérigazgatójának.

Ebben azt írta:

„Azt elfogadhatatlannak tartom, hogy független önkormányzati képviselőként a hírekből értesüljek a Magyar Posta Győrt érintő döntéséről. A győri lakosok jogos elvárása, hogy minden, a településünket, a polgárainkat érintő ügyben az észérvek és adatok megismerésével, álláspontjaink ismertetésével legyen konzultáció az érintettekkel. Sajnos ez most elmaradt. 

Ha lett volna lehetőség az előzetes egyeztetésre, akkor elmondhattam volna, hogy bár fájó szívvel, de egyes postákat be kellene zárni a jelenlegi helyzetben, de városrészenként legalább egy postahivatalt nyitva kellene tartani.”

Hasonlóképpen tett Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere is, aki szintén levelet írt a vezérigazgatónak.

Elmondása szerint a levélben Ballához hasonlóan azt nehezményezte, hogy nem értesítették őket – sem a polgármestert, sem a jegyzőt – arról, hogy Győrben öt postahivatalt zárnak be. Arra kérte a vezérigazgatót, hogy az ezzel kapcsolatos távlati tervüket osszák meg vele.

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.