Győri Jobbik: Nem csak Dézsinek, mindenkinek járna a tisztességes bér

Pintér Bence 2022-10-26 17:09:37
„Egy orvos vezette városban jelenleg döcögve működik a sürgősségi ellátás, hosszú hónaposak várólisták a kezelésekre” – írja a győri Jobbik.

Közleményt adott ki Dézsi Csaba András jubileumi jutalma, illetve annak közgyűlési tárgyalása nyomán a Jobbik győri alapszervezete, amit változtatás nélkül közlünk:

„Nem viseli jól Dézsi Csaba győri polgármester a neki megítélt 5,2 millió f jutalom miatti kritikákat” írja az egyik országos napilap. Több más média is felkapta a győri polgármester legújabb botrányát, miszerint az őt jellemző és minősítő arroganciával utasítja vissza az ellenzéki kérdezők és újságírók felvetéseit. Gyakori a különféle cifra jelzők mellett, hogy jó fideszes szokás szerint „lekomcsizza” az ellenzékieket. Elfelejti tán, hogy a Fideszben szinte minden felsővezető anno párt- és KISZ-funkcionárius volt? Bizonyára a KISZ soraiban a középiskolai vagy az egyetemi évei alatt ö is megfordult. Ha pont ők nem rejtegetnék, és ha ismernénk az ügynökaktákat, akkor kikre köpködne ilyen hevesen?

Úgy gondolja a polgármester úr, hogy ez az ötmilliós „hálapénz” jár neki, hiszen hosszan tudja sorolni az elmúlt időszak tevékenységeit, és ezt ne merje senki kétségbe vonni. Ennek az embernek a munkaideje napi 24 órából áll, kezdjük el sajnálni, hogy ugyan mikor tud pihenni?

Tisztességes munkáért természetesen tisztességes bér jár. Azaz mindenkinek az járna. Annak is, akinek 500 Ft akkora pénz, mint egyeseknek ötmillió, akik, mondjuk, Isztambulba járnak fagyizni. Tisztességgel járna a tanárnak, aki az orvost képezte, az ápolónak, aki sokszor az orvos munkáját is végzi, a gyári munkásnak, aki nem mehet 40 ledolgozott év után nyugdíjba, pedig teljesen tönkre ment az egészsége, és a várólisták miatt kezelést is csak egy év múlva kap. Vagy elmegy a 25-30 ezer Ft-os magánkezelésekre, mert, milyen érdekes, fizetős lehetőség van bőven.

Egy orvos vezette városban jelenleg döcögve működik a sürgősségi ellátás, hosszú hónaposak várólisták a kezelésekre, idősügyi ellátás csak nevetséges 20 ággyal van egy 130 ezres városban. Nincs elég megfizetett nővér, beteghordó, és itt még a közelmúltig a saját halottját is csak 5 ezer Forintért nézhette meg a hozzátartozója.

Persze a közpénzből kiadott Győr+ média mint első számú Fidesz-reklám és teljesen hiteltelen tájékoztató szerint itt aztán minden előre megy, és nem hátra. Ami az árakat érinti, vagy az óránként 520 Forintos parkolási díjakat, no meg a kisvállalkozók terheinek emelését, az előre, igen. A többit meg öt gombóc fagyitól az ötmillió forintig majd úgy hazudjuk?

Jobbik győri alapszervezete

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.