Kettős ügyvezetés a Szombathelyi Haladásnál

Farkas Bazsi 2022-10-03 12:11:00
Séllei Árpád mellett, már Szántó Erzsébet is ügyvezető a cégnél. Gőbl Gábor távozott a focicsapat háza tájától.

Megjelent az Opten cégnyilvántartó jegyzékében, hogy immár kettős ügyvezetéssel látják el a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó csapatát működtető gazdasági társaság, a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetését. 

Az eddigi ügyvezető Séllei Árpád mellé csatlakozott Szántó Erzsébet is, aki eddig a Haladás VSE klub menedzsereként dolgozott a szombathelyi sportéletben. 

Fotó: Haladás VSE Facebook

Szeptember 20-án küldtünk emailt a Haladásnak, hogy megtudjuk milyen szerepet tölt be a labdarúgó csapatnál Szántó, ám erre a mai napig nem kaptunk választ. Szántót telefonon is többször kerestük, de nem jártunk sikerrel. 

A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. részben közpénzből működik, hiszen 10%-os tulajdonrésze van Szombathelynek a cégben. Úgy látszik a Kft. munkatársa mégis válogat a médiumok között. Itt jegyeznénk meg, hogy sajtómeghívót sem kap az Ugytudjuk.hu már jó ideje a csapattól.

Most az Opten adatai között jelent meg, hogy augusztus 22-én nevezték ki Szántó Erzsébetet ügyvezetőnek, ez szeptember 30-án jegyezte be a cégbíróság. 

A csapat hivatalos oldalán egyelőre semmilyen hír nem jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Szántót kinevezték. Pedig korábban hasonló horderejű témákban a vezetőség tájékoztatta a szurkolókat.

Nem csak Szántó érkezése a hír a Haladás háza táján, hanem a korábbi klubmenedzser, Gőbl Gábor távozása is. Vele kapcsolatban is a csapatnál emailben érdeklődtünk, választ itt sem kaptunk, viszont a sportszakemberrel telefonon tudtunk beszélni.

Fotó: haladas.hu

Pontosan 1 éven át, 2022. február végéig dolgoztam menedzserként a Szombathelyi Haladás labdarúgó klub többségi tulajdonosának az Illés Sportakadémiának. Feladataim közé tartozott, hogy próbáljak forrásokat szerezni mindkét sportszervezeteknek. Olyan tulajdonos megnyerése volt a cél, aki hajlandó komoly szintű invesztícióra, olyanra amely révén biztonságosan fenntartható a Haladás labdarúgó klub működése. Az általam generált és Séllei Árpád, ügyvezetővel közösen kivitelezett tevékenységünk oda vezetett, hogy két nagyon komoly magyar befektető is érdeklődést, mutatott a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. többségi üzletrésze iránt. Az egyikük lett végül a befutó, mégpedig az a mecénás, amelyik szívéhez igazán közel áll a Haladás. A szombathelyi klub szempontjából szükségszerű és pozitív irányú változások bekövetkeztével vállalt feladatomat elvégeztem. És forrásszerzés tekintetében is, hiszen az Illés Sportakadémia Alapítvány képviseletében általam megkeresett vállalkozások 340 millió forint TAO adófelajánlást tettek az Alapítvány számára, míg a Haladás Labdarúgó Kft számara 60 millió forint adófelajánlást sikerült gyűjtenem - nyilatkozta Szombathelyről történő távozása után 7 hónappal Gőbl Gábor, korábbi klubmenedzser.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.