Szorgos kezek masszíroznak, miközben sodródok a nyugalom végtelen óceánján

Farkas Bazsi 2022-09-20 17:22:00
Nem véletlen lett a thai masszázs az UNESCO világörökség része. A szombathelyi Royal Siam Thai Massage szalonban jártunk.

Sosem voltam még thai masszázson, igaz korábban már nem egyszer masszíroztak egy-egy sportsérülésem miatt, de azt a fajta keleti kultúrával vegyített testfelfrissítést, amit törékenyen nők végeznek, testméretüket meghazudtoló erős kezekkel, még nem próbáltam.

Itt volt az ideje.

Előre foglalt időpontban érkeztem a szombathelyi Géfin Gyula utca 24. szám alatt található Royal Siam Thai masszázs szalonba. A szalon hamarosan első születésnapját ünnepli, érezhetően kialakult már egy rutin, ahogy a vendégeket fogadják, körbevezetik őket, váltanak velük egy pár szót az állapotukról. Közvetlenek, de nem tolakodóak.

Dávid és felesége Jessy olyan környezetet teremtett a korábban irodaként működő helyiségben, ami teljesen autentikus hangulatot varázsol. Az épület külső homlokzatáról még csak sejteni sem lehetett, hogy egy ennyire ázsiai hangulatú helyiség vár majd idebent.

A tradicionális thai masszázstól kezdve, hátmasszázs, kismama masszázs, páros masszázs, vagy éppen 4 kezes masszázs is szerepel a kínálatban.

Én egy tradicionális thai masszázst választottam.

Kellemes relaxációs zene szól mindenhol, a masszőröm bekísért a szobába, majd magamra hagyott, hogy kényelmesen elhelyezkedhessek a masszázshoz. Pár perc múlva tért vissza és neki is látott a fejem búbjától a talpamig végig masszírozni a testemet. 

A mozdulatok határozottak, de nem durvák. A masszírozó kezek és a relaxációs zene bizony megteszi a hatását. A telefont már belépéskor repülőgép módra tettem, itt engem most semmi nem zavarhat meg. Olykor-olykor el-el bóbiskolok, majd azzal a megnyugtató ténnyel térek vissza lélekben is a masszázságyra, hogy még nincs vége a szeánsznak.

Amikor masszőröm a karomhoz ér, szólok neki, hogy bizony jó ideje golfkönyök okoz kellemetlen perceket. Pár mozdulattal nyúl az izmok közé, és enyhít a szindrómán.

Nem marad olyan porcikám, ami ne kapna a lazításból. Hasról, hátra, majd ülésbe váltok. A masszázs utolsó mozzanataiban pedig még lábát is beveti thai masszőröm a teljes felfrissítésért. Ijesztő, de feszültségoldó, amikor egy határozott mozdulattal roppantja ki a nyakamat. Úgy szaladt el ez az egy óra, mintha csak 5 perc lett volna. 

Miután visszaveszem ruháimat, vendéglátóimmal még beszélgettem egy kicsit, vízzel és teával kínáltak, mint mondták, egy jó masszázs után fontos egy kis hidratálás.

Ha te is kipróbálnád milyen a hamisítatlan minőségi thai masszázs, ne habozz, minden részletet megtalálsz a www.royalsiam.hu weboldalon!

Royal Siam Thai Masszázs 

Szombathely, Géfin Gyula utca 24.
06204006789

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Háromszor ütött a kemenesháti sportbálon

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Október 7-én ismét nyit a nagyközönségnek a szombathelyi Jégcsarnok

Augusztus végétől ismét van jég a létesítményben.

Akkugyárról kérdezett a momentumos, bemutatott neki a polgármester

Zárt ülésen tárgyalták Nyíregyházán az oda tervezett akkugyár ügyét.

LMP: Lantos Csabának távoznia kell

A zöldpárt szerint a kormány pénteken hatályba léptetett veszélyhelyzeti kormányrendelete a szennyező, környezetromboló cégeknek kedvez.    

„Halállistát” készített az iskolai mészárláshoz egy tizenhat éves Győr-Moson-Sopron megyei fiú

A náci eszmékhez vonzódó fiatal vásárolt egy nyolc centiméter pengehosszúságú zsebkést, mindkét oldalán horogkereszttel.

1,3 milliárd alumíniumdoboz kerül forgalomba Magyarországon évente

Szeptember 23-án van a nemzetközi hulladékgyűjtő nap.

Dézsi Csaba András negyedszer hazudta azt, hogy ki van tiltva a Győr összefog csoportból

Az egyik fideszes alpolgármester, pár képviselő és a polgármesteri főbiztos is tagja a csoportnak, pedig Dézsi szerint ők is ki vannak tiltva.

Hende: A jelenlegi szombathelyi városvezetés látszat-városvezetést folytat

A választókerületi elnököt megszólalásra késztette a lehetséges fideszes önkormányzati képviselő-jelöltekről megjelent lista.

A pertől tartva közzétette a szentiváni légszennyezettség-mérés adatait a győri önkormányzat

A szentiváni civilek máris találtak benne olyan adatot, ami annyira nem megnyugtató.

Megvannak a Fidesz szombathelyi önkormányzati képviselő-jelöltjei?

Czeglédy Csaba tudni véli, hogy kik az indulók.

Karácsony nyerne Budapesten

Az ellenzéki választók együttműködést várnak a pártoktól.

Nem akarta kifizetni a szállodai cechet egy férfi Szombathelyen

Két hétig lakott az ideiglenes szálláson, de fizetni, azt nem akart.

Baglyot minden fára!

A lakosság és az önkormányzatok műfészkek, költőládák kihelyezésével segíthetik a településlakó, rágcsálópusztító baglyok költését.

A Papagájmentő Alapítvány is részt vesz a győri önkormányzat meghívásos pályázatán

30 millió forintra pályázhatnak a meghívott állatvédő szervezetek: a polgármester családjának alapítványa és az állatkert is a meghívottak között van.

Ittas szombathelyi rollerest csíptek el a zsaruk

A Körmendi út melletti járdán rodeózott.