Szorgos kezek masszíroznak, miközben sodródok a nyugalom végtelen óceánján

Farkas Bazsi 2022-09-20 17:22:00
Nem véletlen lett a thai masszázs az UNESCO világörökség része. A szombathelyi Royal Siam Thai Massage szalonban jártunk.

Sosem voltam még thai masszázson, igaz korábban már nem egyszer masszíroztak egy-egy sportsérülésem miatt, de azt a fajta keleti kultúrával vegyített testfelfrissítést, amit törékenyen nők végeznek, testméretüket meghazudtoló erős kezekkel, még nem próbáltam.

Itt volt az ideje.

Előre foglalt időpontban érkeztem a szombathelyi Géfin Gyula utca 24. szám alatt található Royal Siam Thai masszázs szalonba. A szalon hamarosan első születésnapját ünnepli, érezhetően kialakult már egy rutin, ahogy a vendégeket fogadják, körbevezetik őket, váltanak velük egy pár szót az állapotukról. Közvetlenek, de nem tolakodóak.

Dávid és felesége Jessy olyan környezetet teremtett a korábban irodaként működő helyiségben, ami teljesen autentikus hangulatot varázsol. Az épület külső homlokzatáról még csak sejteni sem lehetett, hogy egy ennyire ázsiai hangulatú helyiség vár majd idebent.

A tradicionális thai masszázstól kezdve, hátmasszázs, kismama masszázs, páros masszázs, vagy éppen 4 kezes masszázs is szerepel a kínálatban.

Én egy tradicionális thai masszázst választottam.

Kellemes relaxációs zene szól mindenhol, a masszőröm bekísért a szobába, majd magamra hagyott, hogy kényelmesen elhelyezkedhessek a masszázshoz. Pár perc múlva tért vissza és neki is látott a fejem búbjától a talpamig végig masszírozni a testemet. 

A mozdulatok határozottak, de nem durvák. A masszírozó kezek és a relaxációs zene bizony megteszi a hatását. A telefont már belépéskor repülőgép módra tettem, itt engem most semmi nem zavarhat meg. Olykor-olykor el-el bóbiskolok, majd azzal a megnyugtató ténnyel térek vissza lélekben is a masszázságyra, hogy még nincs vége a szeánsznak.

Amikor masszőröm a karomhoz ér, szólok neki, hogy bizony jó ideje golfkönyök okoz kellemetlen perceket. Pár mozdulattal nyúl az izmok közé, és enyhít a szindrómán.

Nem marad olyan porcikám, ami ne kapna a lazításból. Hasról, hátra, majd ülésbe váltok. A masszázs utolsó mozzanataiban pedig még lábát is beveti thai masszőröm a teljes felfrissítésért. Ijesztő, de feszültségoldó, amikor egy határozott mozdulattal roppantja ki a nyakamat. Úgy szaladt el ez az egy óra, mintha csak 5 perc lett volna. 

Miután visszaveszem ruháimat, vendéglátóimmal még beszélgettem egy kicsit, vízzel és teával kínáltak, mint mondták, egy jó masszázs után fontos egy kis hidratálás.

Ha te is kipróbálnád milyen a hamisítatlan minőségi thai masszázs, ne habozz, minden részletet megtalálsz a www.royalsiam.hu weboldalon!

Royal Siam Thai Masszázs 

Szombathely, Géfin Gyula utca 24.
06204006789

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.