Jázmin, Noel és Csenge Szombathely új lakói

Papp László Tamás 2022-08-30 10:34:44
És még sokan mások, például Soma és Bence, az ikrek.

SZÜLETÉS:
 
Bertók Balázs Máté és Tóth Andrea fia: Barnabás, Szekér Bálint és Horváth Fruzsina leánya: Debóra, Biczó Norbert és Somogyi Barbara fia: Milán, Dr. Szabó Viktor Alex és Darázs Adrienn leánya: Bella, Lakatos Norbert és Kránitz Georgina leánya: Lilla, Berta István és Dóka Nikolett Mária leánya: Jázmin, Joó Adrián András és Erdélyi Evelin fia: Noel, Fábián Dávid és Horváth Fruzsina leánya: Csenge, Orbán Tibor Ferenc és  Janzsó Klaudia fia: Zétény, Mihók Ádám és Draskovits Tímea leánya: Natasa Emma, Varga Balázs Zsolt és Zsirai Anett leánya: Lilianna, Kruczli Ádám és Nagy Vanessza Valéria leánya: Fruzsina Eliz, Doncsecz Norbert József és Kovács Martina leánya: Anna, Ficzkó László és Góczán Szilvia Letícia fia: Emil János, Kovács Bálint és Molnár Klaudia fia: Botond, Mecseki Ádám és Rédling Eszter fiai: Soma és Bence (ikrek), Hegedüs Tamás és Nosztics Alexandra leánya: Lilien, Ország János József és Horváth Fanni fia: Áron, Huszár Benjámin és Varga Alexandra fia: Benedek, Horváth Bálint és Antal Noémi leánya: Zsófia, Sulyok Péter és Németh Tímea Boglárka fia: Edvin, Rábel Tamás és Fábián Virág fia:  Viktor Dániel, Kocsis Tamás és Jandrasics Alexandra leánya: Hella, Gampel Márton és Undi Kornélia leánya: Heléna, Schwahofer Tamás István és Kováts Lilla Gizella leánya: Adél, Papp Dávid és Kutrovits Mónika leánya: Léna, Dávid Szilárd János és Tóth Barbara fia: Benedek, Gaál Attila Balázs és Fazekas Lilla leánya: Olívia, Molnár Tamás és Bokor Dóra fia: Levente, Varga Géza Zsolt és Bodó Adrienn fia: Ákos, Krizmanich László és Bozsoki Eszter fia: Dániel, Zsohár Péter és Kovács Evelin leánya: Noémi, Nyári Ferenc és Németh Veronika fia: Nimród, Makszin Miklós és Dr. Kyncl Eszter fia: Mirkó

HÁZASSÁG: 

Fodor Tamás és Szabó Enikő Edina, Hüll Tamás és Kassai Diána, Szeles Marcell és Varga Eszter Fanny

HALÁLESET:

Molnár Istvánné Őri Irén, File László, Futó Mihály, Joó Ferenc, Cziráki László Péter, Francsics Ernőné Sulyok Margit, Polcsik Ferenc, Vajda Ferenc Lajos, Boros Gyula, Szemenyei József, Domján Gyula, Lukács János, Kiss Lászlóné Tóth Ida Mária, Kassai Ferencné Tóth Magdolna Mária, Farkas Miklós Ferenc, Gombkötő Ottó Vince, Hideg József Ferenc, Somlai Istvánné Baranyai Terézia, Szabó Béláné Leibinger Mária, Mileji Gyula Ferenc, Nagy Sándoné Holdosi Mária, Gosztola Ernő András, Németh Tiborné Bándli Rozália, Balogh Gyula Mihály

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.