A sportfogadással pénzt keresni nehéz lehet, de sok sportfogadó van, aki folyamatosan nyer

ugytudjuk.hu 2022-08-13 10:21:12
Mutatunk néhány sportfogadási stratégiát.

A sportfogadással pénzt keresni nehéz lehet, de sok sportfogadó van, aki folyamatosan nyer, sőt, sok profi fogadó is van, aki jól megél a sportfogadásból. Ezen az oldalon sportfogadási stratégiákat és tippeket találsz, amelyek segítségével te is a nyertes fogadók közé kerülhetsz.

Az alábbiakban a kezdő fogadóknak szóló alapvető sportfogadási stratégiákról beszélek, de ha már tapasztaltabb vagy, akkor az oldal alján található haladó sportfogadási stratégiai cikkeket is megnézheted.

A sportfogadási stratégia alapjai

Annak érdekében, hogy pénzt tudj keresni vagy profitot szerezni a sportfogadásból, van néhány alapvető stratégia vagy tipp, amit meg kell értened és követned kell.Ezen sportfogadás online stratégiákat és tippeket találsz, amelyek segítségével te is a nyertes fogadók közé kerülhetsz.

Azokat a fogadókat, akik nem követik egyik stratégiát sem, a következők közül, gyakran nevezik "kockáknak", és ezek azok a típusú fogadók, akikből könnyen tudnak profitálni a fogadási házak.

#1 Pénzkezelés/Bankroll menedzsment

Amikor sportfogadásra fogadsz, mindig félre kell tenned egy bizonyos pénzösszeget, amit "bankroll"-nak nevezünk, és amelyben megengedheted magadnak, hogy veszíts. Mint minden szerencsejátéknál, a sportfogadásnál sem akarsz soha olyan pénzzel fogadni, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts.

Gyakran előfordul, hogy egyes sportfogadók pénzt veszítenek, és úgy érzik, hogy ahhoz, hogy visszanyerjék, növelniük kell a tétjeiket. Ez rossz gondolkodásmódot eredményez, és gyakran még több pénzt veszítesz vele. Csak lassan növeld a bankrollod méretét a következő fogadásokkor.

#2 Józanul fogadj, és ne veszítsd el a hidegvéred!

Bár a józanul történő fogadás jó lépésnek tűnik, meglepődnél, hogy hányan fogadnak valaminek vagy valakinek a befolyása alatt. Vajon véletlen, hogy a Las Vegas-i kaszinók ingyenes alkoholos italokat kínálnak szerencsejáték közben? Nem hiszem.

Nem akarok papolni neked, de a befolyásoltság alatt történő fogadás rontja az ítélőképességedet, és mindenképpen kerülni kell, ha nyerő sportfogadó szeretnél lenni.

Ennek a tippnek a második része a "Ne veszítsd el a hidegvéred".

A pókerjátékosok körében gyakran használt kifejezés, hogy "lejtőn vagy", és alapvetően azt jelenti, hogy hagyod, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást, ami gyakran rossz döntésekhez vezet.

Ha dühös vagy feldúlt vagy valami miatt, például egy pár rossz vereség miatt a sportfogadásaiddal kapcsolatban, nem kellene több fogadást tenned. Tarts egy kis szünetet, menj el sétálni, szellőztesd ki a fejed, mielőtt újabb sportfogadásokba kezdesz.

#3 Csináld meg a házi feladatodat

Ez talán a legfontosabb sportfogadási stratégia. Mindig érdemes lesz elvégezned a házi feladatod, mielőtt megteszed a fogadásaidat. Bár néhányszor beválhat, ha a megérzésekre hagyatkozol, hosszú távon nem fogsz így pénzt nyerni a sportfogadással.

Ahhoz, hogy profitálhass a sportfogadásból, szükséged van a házi feladatok elvégzésére, a kutatásra, a tanulmányozásra minden egyes tipphez. Nézd meg a statisztikákat, keress trendeket, alkoss sportfogadási rendszereket, elemezd a korábbi meccseket - alapvetően mindent meg kell tenned, hogy biztosítsd, hogy a tipped megalapozott legyen, mielőtt megteszed a fogadást.

Egyéb sportfogadási stratégiák és mítoszok

A fentiekben a négy fő alapstratégia szerepel, amit követned kell ahhoz, hogy nyerő sportfogadóvá válj, de van még néhány tipp, amivel pénzt nyerhetsz.

Az egyik, hogy megpróbálhatsz olyan sportfogadót követni, aki egy bevált sportfogadási rendszert használ. Légy azonban óvatos a csalókkal szemben. Ha nem mutatják be a múltbeli rekordjaikat hosszú listáját a nyerésekkel, akkor nem foglalkoznék velük, és a legtöbb esetben egyáltalán nem fizetnék a tippekért.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”