A sportfogadással pénzt keresni nehéz lehet, de sok sportfogadó van, aki folyamatosan nyer

ugytudjuk.hu 2022-08-13 10:21:12
Mutatunk néhány sportfogadási stratégiát.

A sportfogadással pénzt keresni nehéz lehet, de sok sportfogadó van, aki folyamatosan nyer, sőt, sok profi fogadó is van, aki jól megél a sportfogadásból. Ezen az oldalon sportfogadási stratégiákat és tippeket találsz, amelyek segítségével te is a nyertes fogadók közé kerülhetsz.

Az alábbiakban a kezdő fogadóknak szóló alapvető sportfogadási stratégiákról beszélek, de ha már tapasztaltabb vagy, akkor az oldal alján található haladó sportfogadási stratégiai cikkeket is megnézheted.

A sportfogadási stratégia alapjai

Annak érdekében, hogy pénzt tudj keresni vagy profitot szerezni a sportfogadásból, van néhány alapvető stratégia vagy tipp, amit meg kell értened és követned kell.Ezen sportfogadás online stratégiákat és tippeket találsz, amelyek segítségével te is a nyertes fogadók közé kerülhetsz.

Azokat a fogadókat, akik nem követik egyik stratégiát sem, a következők közül, gyakran nevezik "kockáknak", és ezek azok a típusú fogadók, akikből könnyen tudnak profitálni a fogadási házak.

#1 Pénzkezelés/Bankroll menedzsment

Amikor sportfogadásra fogadsz, mindig félre kell tenned egy bizonyos pénzösszeget, amit "bankroll"-nak nevezünk, és amelyben megengedheted magadnak, hogy veszíts. Mint minden szerencsejátéknál, a sportfogadásnál sem akarsz soha olyan pénzzel fogadni, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts.

Gyakran előfordul, hogy egyes sportfogadók pénzt veszítenek, és úgy érzik, hogy ahhoz, hogy visszanyerjék, növelniük kell a tétjeiket. Ez rossz gondolkodásmódot eredményez, és gyakran még több pénzt veszítesz vele. Csak lassan növeld a bankrollod méretét a következő fogadásokkor.

#2 Józanul fogadj, és ne veszítsd el a hidegvéred!

Bár a józanul történő fogadás jó lépésnek tűnik, meglepődnél, hogy hányan fogadnak valaminek vagy valakinek a befolyása alatt. Vajon véletlen, hogy a Las Vegas-i kaszinók ingyenes alkoholos italokat kínálnak szerencsejáték közben? Nem hiszem.

Nem akarok papolni neked, de a befolyásoltság alatt történő fogadás rontja az ítélőképességedet, és mindenképpen kerülni kell, ha nyerő sportfogadó szeretnél lenni.

Ennek a tippnek a második része a "Ne veszítsd el a hidegvéred".

A pókerjátékosok körében gyakran használt kifejezés, hogy "lejtőn vagy", és alapvetően azt jelenti, hogy hagyod, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást, ami gyakran rossz döntésekhez vezet.

Ha dühös vagy feldúlt vagy valami miatt, például egy pár rossz vereség miatt a sportfogadásaiddal kapcsolatban, nem kellene több fogadást tenned. Tarts egy kis szünetet, menj el sétálni, szellőztesd ki a fejed, mielőtt újabb sportfogadásokba kezdesz.

#3 Csináld meg a házi feladatodat

Ez talán a legfontosabb sportfogadási stratégia. Mindig érdemes lesz elvégezned a házi feladatod, mielőtt megteszed a fogadásaidat. Bár néhányszor beválhat, ha a megérzésekre hagyatkozol, hosszú távon nem fogsz így pénzt nyerni a sportfogadással.

Ahhoz, hogy profitálhass a sportfogadásból, szükséged van a házi feladatok elvégzésére, a kutatásra, a tanulmányozásra minden egyes tipphez. Nézd meg a statisztikákat, keress trendeket, alkoss sportfogadási rendszereket, elemezd a korábbi meccseket - alapvetően mindent meg kell tenned, hogy biztosítsd, hogy a tipped megalapozott legyen, mielőtt megteszed a fogadást.

Egyéb sportfogadási stratégiák és mítoszok

A fentiekben a négy fő alapstratégia szerepel, amit követned kell ahhoz, hogy nyerő sportfogadóvá válj, de van még néhány tipp, amivel pénzt nyerhetsz.

Az egyik, hogy megpróbálhatsz olyan sportfogadót követni, aki egy bevált sportfogadási rendszert használ. Légy azonban óvatos a csalókkal szemben. Ha nem mutatják be a múltbeli rekordjaikat hosszú listáját a nyerésekkel, akkor nem foglalkoznék velük, és a legtöbb esetben egyáltalán nem fizetnék a tippekért.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Ungár: A külföldi nagyvállalatok helyett a tanárokat kéne támogatnia a kormánynak

Az LMP frakcióvezetője szerint a pedagógusok és úgy általában a közalkalmazottak fizetését jelentősen emelni kell, és ezt a nagyvállalatokkal kell megfizettetni.

Valami sumákolás van a Győrben kihelyezett drága padok körül

A Győr-Szol szerint nem ők vették, ezért nem tudják megmondani, kitől vették. Viszont ők kapták meg rájuk a pénzt: 216 ezer forintba került darabja.

Október 14-re sztrájkot hirdet a Pedagógusok Szakszervezete

A sztrájkot a jogszerűséghez október 7-én 16 óráig be kell jelenteni az intézményvezetőknek.

Egyet leszámítva minden világnapról megemlékezett a héten a győri polgármester

Tele volt a hét világnapokkal, de a pedagógusok világnapja pont kimaradt Dézsi Csaba András naptárából.

Sik: Úgy érzem, hogy ez a poszt ebben a kontextusban „bicskanyitogató” volt

Újabb beszélgetést szervezne a szentiváni fideszes képviselő a polgármesterrel, ezúttal családos fiatalokat meghívva.

Rongyos 612 milliárdba kerül az extranyugdíj

4,5 százaléknyi nyugdíjemelést hajt végre a kormány, januárig visszamenőleg.

Pénteken napsütésre számíthatunk

Itt a vénasszonyok nyara, 21, 22 fok körül alakul ma a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Több mint másfél milliárd forint adót csalt el egy szombathelyi szállal is rendelkező, biztonsági őröket foglalkoztató szervezet

Tizennyolc embert fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben, közülük hatot őrizetbe vettek.

Többségében a nők döntenek a pénztárnál, még ingatlanvásárlásnál is

Így gyakorlatilag ők dönthetik el, mely cégek élik túl a válságot.

M1 híradó a diáktüntetésről: ellenzéki politikusok, Gulyás Gergely, fizetésemelés, Brüsszel

Egyetlen demonstrálót sem sikerült megszólaltatni a híradós anyagban, ellenben a 3 perces tudósításból 1 percben a minisztert idézték.

Visszamenőlegesen 4,5 százalékkal emelkedik a nyugdíj

Novemberben már az emelt összeg érkezik.

Eperjes Károly minden nap elmond egy tized rózsafüzért Gyurcsány Ferenc lelki üdvéért 

Legyünk büszkék a keresztény alaptörvényünkre - hangoztatta a színész.

Magyarország is megszavazta az új brüsszeli szankciókat

Ez a nyolcadik csomag, amelyben ársapkát vezetnek be az orosz olajra, újabb termékek behozatalát tiltják. Magyarország most is beállt a sorba.

Győrújbaráton is élőlánccal tiltakoztak a pedagógusokért

Iskolakezdés előtt tiltakoztak csendesen szülők, diákok és tanárok.