Marics Peti hangszálai miatt kellett lemondani a ValMar csepregi fellépését

Farkas Bazsi 2022-08-11 07:14:00
Sokan csak a zenekar miatt vettek jegyet a hétvégi banzájra.

Most hétvégén rendezik meg a Csep(e)reg az eső fesztivált Csepregen. A program nem most először teszi tiszteletét a vasi városban, így sokan már menterendszerűen várták, hogy a hazai könnyűzene új generációja szórakoztasson.

A program egyik fellépője a ValMar, pontosabban csak lett volna mivel a zenekar egyik előadójának Marics Petinek hangszálproblémái lettek, így formációnk vissza kellett venni a bulikból - tudtuk meg a zenekar menedzserétől. Az illetékes azt is hozzátette, hogy komoly dilemma volt, hogy teljesen leálljon-e a csapat, vagy csak komolyan megnyírbálják a fellépéseket. Ez utóbbi mellett döntöttek, így Csepregen nem lép fel a formáció.

Csakhogy a fellépés lemondásának kommunikációja egy kicsit hiányos lett a szervezőknél.

Az esemény Facebook-oldalán, és magánál a létrehozott eseménynél is hiába kerestünk közleményt a programváltozásról, nem találtuk. Egyedül a megváltozott borítókép, és a fellépők sorából hiányzó ValMar árulkodik arról, hogy a Marics - Valkusz duó szombaton nem lesz ott Csepregen.

A rendezvényre egyébként három kategóriában lehet jegyet venni. 3-4 ezer forint és 10 ezer forintos VIP tikettek vannak.

Olvasónk úgy értesített minket - és néhány komment is erről árulkodik - hogy a ValMar távolmaradása miatt hiába szerették volna visszaváltani a megvásárolt jegyeket egyelőre nem tudták.

Egy másik olvasónk pedig arról számolt be, hogy lányát szerette volna meglepni a Valmar koncerttel, ám mivel végül a zenekar nem jön Csepregre ő is úgy döntött, hogy visszaváltja a jegyeket. Olvasónk végül sikerrel járt.

Kerestük a szervezőket is, hogy teljes képet kapjunk, egyelőre azonban nem értük el őket. Amint ez sikerül, jelentkezni fogunk. 

Frissítés

Cikkünk megjelenése után értük el a szervezőket, akik azzal nyugtattak, hogy minden jegyet visszaváltanak.

A neten vásárolt jegyek esetében az internetes áruháznak kell küldeni emailt. A visszautalást ezután tudják intézni.

A szervezőknél vásárolt jegyek esetében pedig azt kérték, hogy az esemény Facebook-oldalán keresztül írjanak üzenetet. A visszavásárlás részleteit ezen keresztül tudják ismertetni. 

Szólj hozzá!

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.