Nella, Emília, Levente és még sokan mások

Farkas Bazsi 2022-08-08 14:11:31
Itt vannak Szombathely legújabb lakói. Anyakönyvi hírek!

SZÜLETÉS: 

Biczó Benjámin és Marton Beáta fia: Donát, Nagy István és Tamaskó Zsófia fia: Bendegúz, Werderits László András és Vörös Szandra fiai: Bence és Botond (ikrek), Csákány Máté és Németh Dzsenifer leánya: Dalma Martina, Csiszár Bálint Gyula és Kossuth Kitti fia: Olivér, Jakab Milán és Ferenczi Éva fia: Csongor, Javorek Roland és Kovács Éva fia: Martin Robin, Radosztics Zsolt és Soronits Alexandra leánya: Bianka, Baranyai Dávid és Szabó Bernadett leánya: Jázmin, Plózer Dávid és Homor Alexandra fia: Noel, Már Attila és Palló Timea leánya: Natasa, Homály Ottó és Banga Judit leánya: Liliána Szófia, Németh Bálint és Beke Krisztina fia: Mirkó, Molnár Gábor és Kántor Diána leánya: Szofia, Törő Krisztián Róbert és Rigó Veronika fia: Olivér, Tóth Mihály Zsolt és Kazári Krisztina leánya: Lotti Vivien, Sándor László Pál és Pesthy Georgina Ilona fia: Boldizsár, Iszak Norbert József és Devecseri Dorina fia: Nolen, Szigony Dávid Miklós és dr. Verbovszki Enikő leánya: Kinga Anna, Kiss Dávid és Kelemen Nóra fia: Noé Dávid, Nagy Richárd és Németh Anna Amanda leánya: Regina Zoé, Szabó Dániel és Iliás Szilvia fia: Ákos, Belegrai Richárd és Nagy Szimonetta fia: Kevin, Tóth János és Varga Barbara leánya: Natasa Zselyke, Horváth Gábor és Takács Andrea leánya: Abigél, Novák Balázs és Porcsalmi Andrea leánya: Annabella, Balogh Márk és Nagy Patrícia fia: Vencel, Ignácz József és Kiss Vivien fia: József, Madár Attila Tibor és Horváth Barbara fia: Olivér, Szabó András és Zag Lívia Katalin leánya: Olívia, Illés Tamás és Nagy Nóra fia: Marcell, Bakó Tamás és Suciu Claudia leánya: Zoé Loretta, Székely Balázs Árpád és Sütő Fruzsina fia: Olivér Leó, Czibor Tamás és Albert Zsuzsanna leánya: Linett és fia: Lóránt, Boros Tamás és Treplán Mónika leánya: Emília Mónika, Szegedi Roland és Németh Viktória fia: Levente, Krepfl Péter és Szőke Éva Katalin fia: Ármin, Horváth Patrik Zoltán és Berta Boglárka leánya: Nella
    

HÁZASSÁG: 

Hamar János és Pallagi Bettina Eszter, Szórádi Roland és Süle Erika, Gyürü László és Koronczai Lilla Ilona, Dienes Balázs és Nyers Dorina, Ibriksz József és Varga Orsolya Ildikó, Papp László és Mester Melinda Krisztina, Németh László és Horváth Evelin, Imre András László és Kudler Szilvia Erzsébet, Kiss Dávid és Szép Szilvia, Markovics Attila Márton és Horváth Ágnes Tamara, Kereszturi Norbert és Orbán Tünde, Bolla Martin Sándor és Nyári Viktória, Mravecz Krisztián és Mester Borbála, Nagy Balázs István és Vinkó Anett, Losonci Dániel és dr. Nagy Veronika

HALÁLESET:

Rácz Sándor, Szabó Ernő, Horváth József, Nyulász Ferenc, Pál László, Buday Dezsőné Pados Ildikó Mária, Horváth János, Farkas István, Bődi János Miklósné Kovács Klára Mária, Horváth Péterné Kovács Zsuzsanna, Kovács Elemér, Standi Gézáné Nyári Terézia, Illés Józsefné Kovács Ilona, Fáklya Józsefné Pethő Blanka, Miletics István, Csajági Bertók Lászlóné Rafaj Ilona Anna

 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.