Franciska és János Szombathely legújabb ikerpárja

ugytudjuk.hu 2022-08-01 14:38:06
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Kiss Tamás és Németh Adrienn fia: Benedek,  Hegedűs Róbert és Tendli Katalin fia: Bende, Császár István és Bársony Dóra fia: Flórián István, Márk Milán és Komáromi Kinga fia: Botond, Horváth Krisztián és Kiss Viktória leánya: Sára, Kaczor Gyula Zoltán és Sulyok Nikoletta fia: Benett Károly, Tánczos Balázs és Nagy Barbara leánya: Natasa, Németh Viktor és Lőrincz Vanessza fia: Erik Viktor, Gyenge János és Nagy Henrietta leánya: Franciska és fia: János (ikrek), Csizmazia Ákos és Hajmási Petra leánya: Sára, Goda István és Herceg Brigitta fia: Barnabás, Horváth László és Dávid Luca fia: Ábel, Kocsis Kristóf és Nagy Fanny leánya: Róza, Baranyai Adrián Sándor és Görcsi Szabina leánya: Miléna Szofi, Gadó Gábor Imre és Kiss Viktória leánya: Luca, Takács Bálint és Fiedler Dóra fia: Dominik, Hökkön Krisztián és Pesti Dzsenifer leánya Bella, Horváth Norbert és Esztergályos Katalin leánya: Boglárka, Kaszás Norbert Ferenc és Rudalics Fanni leánya: Panka Borbála, Venczel Balázs és Márkus Dalma fia: Maxim, Tuba Gábor és Győrvári Katalin fia: Dominik, Hóti Barnabás és Felber Hajnalka leánya: Olívia, Németh Martin és Balogh Annamária leánya: Dorka, Zoltán Attila és dr. Molnár Hajnalka fia: Gergely, Kiss Roland és Császár Martina Csilla leánya: Luca Dorottya, Rátz Roland és Tömböl Nikolett Anna leánya: Vanda, Doncsecz Norbert és Horváth Barbara fia: Milián, Busa Gergely György és Németh Anita leánya: Freja, Hódosi Erik és Csukovics Bettina fia: Vencel Bálint, Horváth Károly és Kiss Alexandra fia: Martin, Kereszty Sándor Gábor és Kovács Eszter fia: Márton, dr. Zsoldos Dániel és dr. Melegh Zsófia Kincső leánya: Elizabet, Bakonyi Szabolcs és Hajdara Zsanett leánya: Dorka,  Wilcsek Norbert és Filinger Andrea leánya: Hanna, Magyar Ákos és Szücs Heléna leánya: Szofia, Foki Balázs István és Gede Szilvia fia: Levente Balázs, Gyabronka Péter Pál és Rába Edina leánya: Léda, Héra Szabolcs és Csizmadia Fanni fia: Marcell, Borsos Adrián és Balogh Edina Jennifer fia: Márk

HÁZASSÁG: 

Bencsics András Tibor és Huszár Nikolett, Horváth Máté és Pintér Beatrix, Pál Attila és Tóth Mariann, Papp Tamás János és Dezse Dóra Mária, Pasicak Gabriel és Kovács Tímea, Horváth Rajmund és Németh Ramóna, Somogyi Róbert Károly és Gyűrű Nóra, Laurenczi Zsolt és Ágoston Viktória, Krizsán Tivadar Tibor és Léránt Zsanett, Tóth Attila és Kálmán Edina Rita, Horváth Martin László és Pehm Viktória, Bódi Arnold és Marton Andrea Mária, Vargyas Ádám és Kiss Szandra, Nagy Róbert és Molnár Dóra

HALÁLESET:

Dénesné Dolmány Ágnes, Polgár Imre, Gazdik Pálné Oravecz Zsuzsanna, Grenczer István Antal, Sali József, Mórocz József, Kiss Helga, Csiza István, Illés Józsefné Kornfeind Anna, Kántor Teréz, Dreiszker Mártonné Devecseri Zsuzsanna, Berényi Tibor, Dékán László, Vass Tiborné Tengölics Mária, Németh István, Szalai Lajosné Zax Bernadett Mária, Lukács Judit, Berndl Lajosné Farkas Margit, Lukács István, Varga Dénes, Páncél Károly Gábor, Koltay Éva Ibolyka, Böröcz Zoltánné Baumli Éva, Kiss Miklósné Rábold Ildikó Beatrix, Bonczó Erzsébet, Varga Imre

Címlapfotónk illusztráció

Szólj hozzá!

Kifütyülték Dézsi Csaba Andrást Győrszentivánon

Fél percre ment fel a színpadra a fideszes polgármester, nem fogadták szívesen.

Milyen beltéri falfestéket válasszunk a lakás tisztasági festéséhez?

Közeleg a nyár, a lakásfelújítás időszaka, amikor sokan állnak neki maguk az otthonuk tisztasági festésének, hogy a megkopott, bekoszolódott falak újra szép színben ragyoghassanak.

Tálalástan, textiltechnológia, kisállattenyésztés - ezek a tantárgyak izzasztották meg Lenkai Nórát

Megnéztük, mit is kellett tanulni a háztartásökonómia és életvitel szakon.

Száz köbméter fát vágott ki Natura 2000-es területen a sárvári férfi

A fakitermeléssel a fasor megszűnt élőhelyként létezni.

Kis szünet után péntek délután jönnek a záporok, zivatarok

A délkeleti, majd délnyugatira forduló szél helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

A különleges nyári italok megdobják a forgalmat!

Vendéglátósként lényeges szempont a bevétel, nyáron pedig nincs is más dolgod, mint hogy mutatós és finom hűs italokat kínálj a szomjas vendégek számára. Olyanokat, amikért újra és újra el fognak jönni hozzád és nem csupán egy felejtős hely leszel a napjuk során.

A Nemzeti Választási Bizottság szerint semmilyen jogsértést nem követett el a Savaria Fórum

Jagodits Zsuzsanna, a Fidesz-KDNP szombathelyi képviselőjelöltje panaszolta be az önkormányzati lapot. Az NVB most minden korábbi “állva maradt” panaszát lesöpörte az asztalról.

Melyek egy számítógép fő alkotórészei?

Számítógépvásárlás előtt állva mindenki igyekszik alaposan felmérni, hogy mit tudnak az egyes modellek, ehhez viszont tisztában kell lenni azzal, hogy mire jók a különféle alkotóelemek. Cikkünkben bemutatjuk, mire érdemes figyelni az alkatrészek tekintetében. 

A szombathelyi Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje a kézilabdával támadja a szombathelyi városvezetést

Pődör Zoltán szerint mivel nem engedik be őket az Arénába így nem kapnak licencet. A városvezetés arra hívta fel Pődör figyelmét, hogy az általa kért ingyenes használat ügyében csakis a közgyűlés jogosult dönteni.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

A Győri Ítélőtábla helyben hagyta a csepregi kegyetlen szülők ítéletét

Az anyát 18 év, az apát 16 év fegyház-büntetésre ítélték.

Idén is megrendezik Szombathely főterén a Quadrille Fesztivált

Több száz fiatal táncolja a négytételes francia négyest május 17-én, pénteken a szombathelyi Fő téren.

Ne féljünk tőlük, ne üldözzük az ártalmatlan tőrösdarazsakat!

Ráadásul az óriás tőrösdarázs védett, természetvédelmi értéke 50 ezer forint.

Pars Krisztiánnak megtiltotta a Fidesz, hogy vitázzon

A szombathelyi Derkovits-városrész jelöltjeinek választási vitája elmarad, de szociális ügyekben azért lesz egy kerekasztal beszélgetés.

Milyen anyagú kádat válassz, ha sokáig élveznéd a szépségét és a kényelmét?

Az otthonok egyik legintimebb helyiségei, a fürdőszobák kialakítása során számos szempontot kell mérlegelni annak érdekében, hogy olyan hellyé tegyük, ahol szívesen töltünk időt, és amelyet hosszú évtizedekig élvezhetünk. 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Évi 300 millió adóforint megy el a Haladás Sportkomplexum működtetésére

A Haladás VSE tavaly és idén is 250 millió forintnyi közpénz támogatást kapott.