Megszületett Linett, Zorka és Bende

ugytudjuk.hu 2022-07-25 17:35:30
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Gorza Gábor és Horváth Enikő fia: Godvin, Huszár Kristóf és Gosztola Evelin fia: Marcell, Pethő Krisztián és Cernea Zsuzsanna fia: Dominik, Németh Krisztián és Kerekes Mariann fia: Olivér László, Kiss Péter és Sipőcz Erika fia: Samu, Pados Krisztián és  Rácz Priszcilla Klaudia fia: Dominik, Balogh Dávid és Elekes Dóra leánya: Zorka, Nádas Milán Adorján és Erdélyi Cecília leánya: Linett, Török Gergő és Kiss Janka fia: Soma, Dávid Dániel és Sipos Brigitta fia: Dániel, Kocsis Krisztián és Erlitz Brigitta leánya: Hanna Regina, Staubach Dániel és Kalló Virág fia: Dániel, Budai Dávid és Pusztai Fanni leánya: Leila, Katona Márk és Jurasits Bettina Júlia fia: Zsombor, Hegedős Róbert és Tendli Katalin fia: Bende, Csiza Gábor és Himer Hajnalka leánya: Emma, Horváth Péter és Nyári Viktória fia: Denisz Péter, Piry Attila György és Molnár Nikoletta fia: Hunor, Polyák Krisztián és Horváth Evelin leányai: Tiana Réka és Auróra Eszter (ikrek), Kovács Géza és Szállásy Anita fia: Marcell, Kiss Miklós és Fodróczi Judit leánya: Lotti, Dr. Tarszabó Gergely és Dr. Hollósi Tamara fia: Mátyás, Déri Dávid és Dévai Alexandra Hajnalka leánya: Emma Dóra, Ódor Richárd Péter és Mátyás Alexandra Bettina fia: Nátán, Somlai Áron Bence és Molnár Bianka Gabriella leánya: Nina Andrea, Horváth Vince és Tóth Zsuzsanna leánya: Luca Mira, Dávid Dániel és Gulyás Alexandra Katalin leánya: Jázmin Anna, Böcskei László Milán és Sándor Martina fia: László Brájen, Kovács Attila és Fodor Ildikó Melinda leánya: Mirabella, Balázs László és Varga Katalin leánya: Lotti Katalin, Császnek Tamás és Tóth Dalma fia: Beniel, Sümegi Lajos és Fehér Dorottya leánya: Lili Katalin, Földi Dávid és Pap Martina leánya: Annabella, Nagy Sándor és Rumi Vivien fia: Ábel Noel

HÁZASSÁG: 

Sostaric Denisz és Pados Réka, Jánosi Zoltán és Annus Franciska, Horváth Árpád és Papp Mónika Éva, Rosta Ferenc és Baranyai Nóra, Kántor Dávid és Schmidt Anita, Pozsgai Péter és Bognár Gabriella, Péter Gábor és Takács Katalin, Sziklai Attila és Pulai Adrienn, Németh Zoltán  és Koczka Viktória, Puskás Dávid és Farkas Róza, Kassai Bálint és Holler Andrea, Sturm Ádám és Dervalics Laura, Shahrokhi Amin és Mohlasz Anita Éva, Takács Krisztián és Kurucz Vivien

HALÁLESET:

Dr. Pusztai Ildikó, Cserné Kiss Alexandra, Rusznyák Béla Árpád, Dobson Géza Tamás, Csoknyai Józsefné Virág Róza, Kondor József, Lászlóné Hérincs Anna, Király János, Horváth Géza, Fatér István, Hajas Lajos Vilmos, Soós Judit Mária, Kulcsár Ferencné Mészáros Margit, Fehér János, László Árpád Zoltán, Nagy Sándorné Boross Piroska, Dr. Domján János, Megyes Sándor Mihály, Németh Mihály, Hegedüs Zoltánné Horváth Margit Magdolna, Halmágyi Béláné Halvax Katalin Erzsébet, dr. Várkonyi János Mihály

Címlapképünk illusztráció

Szólj hozzá!

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.