Vencel, Flóra és Léna Szombathely legifjabbjai

Fehér Buda 2022-07-18 15:00:32
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

Születések:

Csordás András Zsolt és Tendli Eszter Alinka fia: Olivér, Bodorkós Gábor Lajos és Kiss Eszter leánya: Lilla, Szabó Norbert és Derdák Vanessza fia: Benedek, Vilics András és Kubu Anita fia: Vencel, Megyes Balázs és Kassai Nikolett fia: Áron, Horváth Tamás és Németh Nikoletta Teréz leánya: Flóra Abigél, Horváth László és Baldauf Veronika fia: Nándor, Sonn Gábor Lucian és Németh Dorina leánya: Ajna Léna, Dobrovodsky Tamás és Dancsecs Réka fia: Gusztáv, Nagy Dávid és Bögöthy Zsuzsanna fia: Noel, Svasznik Tibor és Stieber Barbara fia: Milán Tibor, Baranyai Róbert és Pócza Inez leánya: Milana, Horváth Kálmán Zsolt és Csiffáry Katalin Dóra leánya: Lilien, Pápai Krisztián és Szárnyas Lilla Gyöngyi leánya. Melani Szelina, Szűcs Viktor és Ravadits Eszter leánya: Zsófia, Máté Zsolt és Lendvai Luca Regina leánya: Janka, Ambrus Adrián János és Orsós Éva fia: Milán, Máté Richárd és Reichert Gréta leánya: Zoé, Leidl Balázs és Kovács Júlia fia: Levente László, Grabarics Márk László és Mészáros Fanni Terézia leánya: Léna Gizella, Sabján Kristóf és Pogácsás Eszter leánya: Eszter Franciska, Kalányos Tibor és Koller Tímea leánya: Korina Lilla, Bősze Róbert és Takács Klaudia fia: Hunor, Puklér Márton Róbert és Balogh Boglárka fia: Noé, Papp Ádám Gyula és Szabó Nikoletta leánya: Léna, Szemes Balázs és Szinger Vivien fia: Bálint, Haraszti Róbert és Balogh Enikő leánya: Anna, Horváth Roland és Kluk Csilla fia: Levente, Melke Róbert és Horváth Brigitta fia: Dávid, Kocsis András és Bokor Viktória fia: Barnabás, Weinhoffer János Tamás és Jakab Nóra Mónika leánya: Eliza Nóra, Sátek Péter és Porubcsánszki Dóra leánya: Gréta, Németh Andor János és Kovács Jutta Karina fia: Jácint Huba, Svajda Norbert és Nagy Erika fia: Noel.

Házasságok: 

Nagy Emil Mihai és Papp Eszter, Pintér Károly Attila és Tóth Zsuzsanna, Harkai Péter János és Schmidt Hajnalka, Dr. Niozas Vassilios és Dr. Kis Dorottya, Bogdán András és Kalányos Éva, Kolman Krisztián és Siska Flóra, Müller Krisztián és Balogh Henrietta, László Ádám és Kiss Annamária, Völgyi Péter és Farkas Adrienn .

Halálesetek:

Gróf János András, Rába Zoltán József, Orbán Ferenc, Szuper Miklós, Erdődi Judit, Dávid Ferencné Erhardt Etelka, Pethő József, Lőrincz Lajos, Kerecsényi Csaba, Horváth Jánosné Horváth Erzsébet, Németh Istvánné Szalma Mária Anna, Horváth Magdolna Margit, Németh László Imre, Samu János, Szommer Elemérné Aranyosi Mária Magdolna, Iván Ernő Attila, Völgyesi Ilona szül: Mura Ilona, Simon Istvánné Balogh Rozália Erzsébet, Bleyer Ferenc Árpád, Szabó Tiborné Gérczei Erzsébet, Zelles Gábor, Dr. Rétfalvi Gábor Rezsőné Trajbár Piroska Anna, Balogh József.

Szólj hozzá!

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.