Megszületett Rella, Huba és Miron

ugytudjuk.hu 2022-06-27 17:30:24
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Horváth Ákos és Czenki Szabina fia: Miron, Horváth Attila és Dancsecs Annamária fia: Máté Bence, Pintér Márk és Bogyai Vanessza Viktória fia: Medox, Kiss Szabolcs és Sipos Ramóna fia: Noel, Horváth Dániel és Prukner Alexandra Judit leánya: Elinor, Pintér Gábor és Szakály Adrienn fia: Alex, Péter Csaba és Husz Dorina Karolina leánya: Zoé, Varga Péter és Iazzetta Sarah fia: Bence, Polgár Gábor és Dobos Petra fia: Ádám, Major Ervin és Pető Dóra fia: Álmos, Pais László és Holbók Eszter fiai: Marcell és Mátyás, Sudár András József és Horváth Anikó leánya: Viktória, Horváth Roland és Bosits Alexandra leánya: Izabella Ágnes, Mákos Szilárd és Berki Szimonetta fia: Marcell, Burucs Péter és Zahoránszky Boglárka leánya: Alíz, Radányi Gábor és Horváth Helga leánya: Rella, Somogyi Zsolt László és Dobó Dorottya fia: Benett, Nagy Gábor Tibor és Németh Renáta leánya: Lilianna, Kovács Patrik Dániel és Trájber Dóra leánya: Nina, Schmausz Dániel és Kovács Anett leánya: Lara Szofi, Horváth Gábor és Keszerice Nóra fia: Kristóf Gábor, Pődör Krisztián és Kupó Adrienn fia: Áron,  Riesinger Szilveszter István és Bodorkós Ildikó Anna fia: Huba, Fodor Tamás és Szabó Bernadett leánya: Emma

HÁZASSÁG: 

Sütő Dániel János és Tóth Jennifer Ilona, Ország Péter és Horváth Dorina Erzsébet, Balaton Tamás és Viola Eszter, Klesch Máté és Hajdár Kinga, Kovács Gábor és Farkas Ágnes, Nagy Sándor és Reichardt Barbara, Horváth József és Köteles Csilla, Fülöp András és Kis Karina Fanni, Balogh Marcell Attila és Szovák Viktória, Kóbor Attila és Horváth Bianca, Tóth Gábor és Nagy Gyöngyi, Tóth Tamás József és Németh Dóra, Bujdosó Balázs és Kálmán Regina, Nagyistók Sándor és Dan Patrícia

HALÁLESET:

Peresztegi Jenő, Kiss József, Berkes Lajos, dr. Scháb Rezsőné Hanti Zsuzsánna Rózsa, Nardai Endre, Császár Ferencné Nemes Erzsébet, Tarczi Marietta, László Béla, Pataki Péter László, Csupor Zsolt Istvánné Baracskay Szilvia Eugénia, Németh Zoltánné Holdosi Zsuzsana, Márton Terézia szül: D. Petri Terézia, Moócz Katalin, Szabó Ernő, Kiss József, Jakab Lajosné Prófusz Ilona, Kazári István János, Dimov Miklósné Galamb Erzsébet, Jagodits Ferencné Deák Erzsébet, Szanyi Gyula, Horváth Lászlóné Kiss Magdolna

Címlapfotónk illusztráció, forrás: freepik.com

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.