Beniel, Belián és Dusán: ők a legújabb szombathelyiek!

Papp László Tamás 2022-06-20 14:40:09
Anyakönyvi híreink.

SZÜLETÉS: 

Szőke Norbert és Fábián Csilla fia: Dávid, Nagy Dávid és Baumgartner Barbara leánya: Anna, Vizkeleti Adrián és Bolla Noémi fia: Boldizsár, Katzler Ábel Áron és Berényi Boglárka Piroska leánya: Panna Ilona, Farkas Norbert és Szabó Vivien fia: Gergő, Bogyai György és Baranyai Vivien fia: Máté, Vizy Tamás és Prisznyák Eszter leánya: Hanna Szonja, Kapronczai Edmond és Somorác Tünde leánya: Bori, Vásári Gyula és Hertelendi Alexandra Victoria leánya: Abigél, Czink László József és Sárközi Viktória Ágnes fia: László Benedek, Kiss Benedek és Nagy Borbála leánya: Emma, Pásti Bálint Ferenc és Nagy Diána leánya: Hanna, Merácz Péter és Kollár Anna fiai: Ádám és Áron (ikrek),  Szarkali Levente és Honvéd Eszter fia: Lehel, Poór Dávid István és Laki Klaudia fia: Bálint,
Vajda Dániel és Jakab Judit fia: Albert, Nemes László és Varga Nóra fia: Bence László, Palkovits József Mátyás és Csercsics Lilla fia: Nimród Mátyás, Ferencz Zoltán és Kocsis Eszter fia: Kristóf, Kulcsár Roland és Hajós Kitti fia: Adrián Ádám, Molnár Csaba és Varga Dominika fia: Beniel, Kovács Alex és Nyári Bettina fia: Kornél Róbert, Bokor Gábor és Dőr Andrea fia: Ákos, Németh Ádám és Szabó Nóra fia: Dávid, Kiss Balázs és Dávid Anikó leánya: Alíz, Kertész Dávid és Pill Timea leánya: Lorin, Pár László és Nagy Andrea fia: Dániel, Somogyi Szabolcs és Galambos Ramóna leánya: Luca, Hegedüs Balázs és Szabó Judit fia: Márton, Tóth Attila és Bokor Regina leánya: Luca, Dr. Bartalos Dávid Rafael és Kugelmann Éva fiai: Ottó és Olivér (ikrek), Balogh Albert és Csikó Ramóna fia: Albert Kevin, Magyar Dávid és Lengyel Judit leánya: Csenge, Kovács Máté és Dr. Szabó Ágnes fia: Levente, Bendik László Attila és Miszi Helga fia: Máté, Csikós István és Palicska Ivett fia: Belián, Csonka Gergő és Benkő Lilla fia: Dusán, 

HÁZASSÁG: 
Gyenge János és Nagy Henrietta, Áfra György és Szabó Dzsenifer, Szigeti Tamás és Csáscsu Magdolna, Horváth Gábor és Horváth Helga, Stettner Roland és Asbóth Natasa Szonja, Farkas Tamás és Penczinger  Zsuzsanna, Katona Márk és Jurasits Bettina Júlia

HALÁLESET:
Sebestyén Irén, Harmath Imre, Mészáros Sándor Károly, Auer László, Molnár Vilmosné Takács Anna, Iker Károlyné Bánszegi Erzsébet, Bertók Károlyné Németh Jolán , Kajtár Sándor, Mészáros Imréné Kazári Piroska, Mészáros Tibor, Szőllősi Lajos, Lőrincz Sándorné Jahrmann Zita, Pék Ferencné Bozi Anna, Horváth József János, Pusztai Mária, Bráder Tamás Gusztávné Füle Zsuzsanna, László János, Lukács László Tibor, Tóth Levente, Nagy Sándor, Vencel Ferencné Balogh Piroska, Góczán Gyuláné Fodor Mária

 

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.