Beniel, Belián és Dusán: ők a legújabb szombathelyiek!

Papp László Tamás 2022-06-20 14:40:09
Anyakönyvi híreink.

SZÜLETÉS: 

Szőke Norbert és Fábián Csilla fia: Dávid, Nagy Dávid és Baumgartner Barbara leánya: Anna, Vizkeleti Adrián és Bolla Noémi fia: Boldizsár, Katzler Ábel Áron és Berényi Boglárka Piroska leánya: Panna Ilona, Farkas Norbert és Szabó Vivien fia: Gergő, Bogyai György és Baranyai Vivien fia: Máté, Vizy Tamás és Prisznyák Eszter leánya: Hanna Szonja, Kapronczai Edmond és Somorác Tünde leánya: Bori, Vásári Gyula és Hertelendi Alexandra Victoria leánya: Abigél, Czink László József és Sárközi Viktória Ágnes fia: László Benedek, Kiss Benedek és Nagy Borbála leánya: Emma, Pásti Bálint Ferenc és Nagy Diána leánya: Hanna, Merácz Péter és Kollár Anna fiai: Ádám és Áron (ikrek),  Szarkali Levente és Honvéd Eszter fia: Lehel, Poór Dávid István és Laki Klaudia fia: Bálint,
Vajda Dániel és Jakab Judit fia: Albert, Nemes László és Varga Nóra fia: Bence László, Palkovits József Mátyás és Csercsics Lilla fia: Nimród Mátyás, Ferencz Zoltán és Kocsis Eszter fia: Kristóf, Kulcsár Roland és Hajós Kitti fia: Adrián Ádám, Molnár Csaba és Varga Dominika fia: Beniel, Kovács Alex és Nyári Bettina fia: Kornél Róbert, Bokor Gábor és Dőr Andrea fia: Ákos, Németh Ádám és Szabó Nóra fia: Dávid, Kiss Balázs és Dávid Anikó leánya: Alíz, Kertész Dávid és Pill Timea leánya: Lorin, Pár László és Nagy Andrea fia: Dániel, Somogyi Szabolcs és Galambos Ramóna leánya: Luca, Hegedüs Balázs és Szabó Judit fia: Márton, Tóth Attila és Bokor Regina leánya: Luca, Dr. Bartalos Dávid Rafael és Kugelmann Éva fiai: Ottó és Olivér (ikrek), Balogh Albert és Csikó Ramóna fia: Albert Kevin, Magyar Dávid és Lengyel Judit leánya: Csenge, Kovács Máté és Dr. Szabó Ágnes fia: Levente, Bendik László Attila és Miszi Helga fia: Máté, Csikós István és Palicska Ivett fia: Belián, Csonka Gergő és Benkő Lilla fia: Dusán, 

HÁZASSÁG: 
Gyenge János és Nagy Henrietta, Áfra György és Szabó Dzsenifer, Szigeti Tamás és Csáscsu Magdolna, Horváth Gábor és Horváth Helga, Stettner Roland és Asbóth Natasa Szonja, Farkas Tamás és Penczinger  Zsuzsanna, Katona Márk és Jurasits Bettina Júlia

HALÁLESET:
Sebestyén Irén, Harmath Imre, Mészáros Sándor Károly, Auer László, Molnár Vilmosné Takács Anna, Iker Károlyné Bánszegi Erzsébet, Bertók Károlyné Németh Jolán , Kajtár Sándor, Mészáros Imréné Kazári Piroska, Mészáros Tibor, Szőllősi Lajos, Lőrincz Sándorné Jahrmann Zita, Pék Ferencné Bozi Anna, Horváth József János, Pusztai Mária, Bráder Tamás Gusztávné Füle Zsuzsanna, László János, Lukács László Tibor, Tóth Levente, Nagy Sándor, Vencel Ferencné Balogh Piroska, Góczán Gyuláné Fodor Mária

 

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is