Megszületett Szelina, Medárd és Rezeda

Vágvölgyi Bálint 2022-06-13 13:53:00
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Czenki Balázs és Mester Anna leánya: Emma, Horváth Bence és Soós Edina fia: Medárd, Kupi Tibor és Málics Melinda fia: Marcell Nolen, Meixner Péter és Vörös Dóra fia: Benett, Tóth Gyula és Fehérvári Éva Ildikó leánya: Márti Izabella, Horváth László és Standor Tímea leánya: Eliza, Molnár Krisztián és Kutits Veronika Csilla leánya: Zoé, Szabó János és Dobi Ildikó Irén fia: Zalán, Szita Bence és Szabó Dóra leánya: Maja Szilvia, Tóth Ádám és Németh Alexandra fia: Donát, Szenteleki Roland László és Dr. Soós Dorottya leánya: Olívia, Horváth Péter Ferenc és Szovák Hanna leánya: Rezeda, Vincze Balázs és Németh Noémi fia: Balázs, Rozmán Gergő és Biczó Ágnes fia: Ármin, Vajda Csaba és Puskás Petra fia: Benett, Kiss Balázs és Giber Andrea Noémi leánya: Hanna, Farkas Nándor és Zámbó Krisztina fia: Nándor, Tamás Márió Krisztián és Németh Henrietta fia: Noel, Bogdán Szabolcs Artúr és Szabó Andrea fia: Noel, Horváth Rajmund és Lázár Kitti fia: Kornél Áron, Bognár István és Egri Gabriella  fia: Dominik, Horváth László és Velladics Judit fia: Levente, Bruckner Máté és Görög Emese fia: Brúnó, Nárai István és Török Fiorella leánya: Emma Róza, Tarcsai András és Gerencsér Gréta fia Dávid Károly és András Imre (ikrek), Fülöp Tamás és Málics Nóra leánya: Dorka, Szabó Gino és Tóth Tamara leánya: Szelina, Gász Péter János és Szabadfi Mónika fia: Milán, Farmasi Szilárd és Purkalt Bianka fia: Zsombor, Szakos Péter és Oszkó Tímea leánya: Lili

HÁZASSÁG: 

Radó Róbert és Panta Martina Mária, Rieger Manfred és Poór Nikoletta, Németh Szabolcs Imre és Szakály Hajnalka, Baranyai Ákos Zsolt és Farkas Vanessa, Gerencsér Péter Károly és Sulics Lívia, Wágner Zoltán és Dénes Marianna, Molnár Róbert László és Molnár Zsuzsanna, Pelczmann Márk és Halász Fruzsina, Marton Lajos István és Kiss Zsuzsanna Éva, Berta Bálint és Viszked Szandra,

HALÁLESET:

Péter Zoltán, Kiss Lajos, Szigeti Ildikó, Sárközi Anita, Poór György, Bogár Rózsa, Csempesz Sándor, Ágoston Elemér Ottóné Szendi Gabriella Terézia, Sidó Sándorné Pécz Margit, Varga Imre Ferenczné Takács Terézia Mária, Léránt Lajos, Molnár János, Kiss Tibor Ferencné Réthalmi Mária, Kovács Józsefné Szigeti Irén, Somogyi György Lajos, Varga Istvánné Haraszti Mária, Nyirő Erzsébet, Pusztai Sándor Zoltán, Koós Mihályné Tolvaj Ibolyka Emilia, Sztrihó Józsefné Huszárik Eszter, Nagy Lajos Imréné Horváth Edit, Tóth Gyula, Németh Margit, Krecska Ferencné Balogh Anna

Címlapképünk illusztráció

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.