Karina és Boglárka Szombathely legújabb ikerpárja

ugytudjuk.hu 2022-06-07 14:00:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Polgár Iván és Kiss Laura fia: Máté Adonisz, Pődör Dávid Miklós és Balogh Viktória leánya: Luca, Hornyák Martin és Szabó Alexandra fia: Nolen, Licz Sándor és Pfeiffer Alexandra Ibolya leánya: Lara Zoé, Szijj István és Gaál Ilona Éva leánya: Anna Dóra, Orosz Balázs és  Tóth Anikó fia: Noel, Harangozó Gábor és Jakab Anikó Mária fia: Dániel, Gancz Péter és Németh Renáta Eszter fia: Dénes, Kispál Attila Kornél és Farkas Brigitta fia: Hunor Attila, Erdélyi Alen és Horváth Laura leánya: Melani, Pintér Norbert és Kovács Renáta leánya: Panka, André Dávid és Németh Nikoletta fia: Botond, Vincze Bálint és Bogács Barbara Erika leánya: Luca, Bihari Tamás István és Csiszer Helén leánya: Léna, Kajzinger András és Szarka Andrea leánya: Lilla, Molnár Csaba és Kónya Eszter Andrea leánya: Liliána, Sárdinecz Tamás és Sűli Katalin leánya: Viktória, Lempek Róbert és Tolnai Lia Melánia leánya: Alita Luna, Rónavölgyi Zsolt és Simon Kitti leánya: Leona Ilona, Kovács Gyula és Kovács Erzsébet fia: Csongor, Góber Balázs Imre és Horváth Mercédesz Valéria fia: Bálint, Csapó Sándor és Bertha Anita fia: Kende Barnabás, Németh Attila és Molnár Vivien leánya: Dorka, Földesi Imre és Sági Bernadett Dalma fia: Imre Erik, Horváth Richárd Mihály és Varga Klaudia leánya: Natália, Hegyi János és Ferenczi Barbara leányai: Karina és Boglárka (ikrek), Petró Dávid és Albert Anna fia: Nolen József, Dr. Bak Árpád és Varga Ildikó Diána fia: Artúr, Farkis Marcell és Kovács Lilla Katalin fia: Maxim,  Orbán Péter és Hajas Hajnalka Anna fia: Kolos, Szabó Ferenc és Kiss Zsuzsa Marianna fia: Bence Ferenc, Stojadinov Nikola és Károly Dalma leánya: Natasa

HÁZASSÁG:

Brunner Balázs és Csaba Enikő Ágnes, Kalmár Tibor és Szemenyei Anita, Tangl Balázs és Sánta Sára Nóra, Cser Zoltán és Németh Renáta, Legáth Péter és Rettegi Anita, Biró Balázs és Lengl Dóra, Bakonyi Márk és Horváth Adél

HALÁLESET:

Horváth László, Szamosné Grabarits Anna, Schreiner Rezsőné Bakonyi Györgyike, Varga László, Kereszturi Béláné Kovács Beatrix Anna, Major József Gábor, Horváth László, Nagy Imréné Borbély Ildikó, Plózer Józsefné Németh Margit, Jánosi Ferencné Kovács Rozália, Folta Józsefné Göcsei Marianna, Erős Gábor Tamás, Fülöp Rudolf József, Dömölki Piroska Teréz, Weber Ute, Csontos Ernőné Ribarich Anna, Buti Imréné Szabó Mária, Biró Árpádné Bata Anna, Pukler Zoltánné Nagy Irén, Kopácsi Endréné Süle Magdolna

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.