Vasárnap már az Audi-aréna parkolójában nyit meg az ETO-piac, ami mostantól Aréna Piac

Pintér Bence 2022-06-04 18:16:00
Aréna Piac néven az Audi Aréna parkolójában kapott új helyet a korábbi ETO-piac. Az üzemeltető szerint minden elég lesz a hely és a parkoló.

Zsolnai Antallal, az eddig ETO-piac néven az ETO Park parkolójában futó vasárnapi bolhapiacot üzemeltető cég vezetőjével interjúzott a Kisalföld. A cikkből kiderül:

már elrendezték a terepet, bevezették a vizet, vasárnap reggel Aréna Piac néven az Audi Aréna murvás parkolójában nyitják meg újra kapuikat.

Kiderült: azért ide jöttek, mert nem nagyon volt más választás, de Zsolnai szerint jó a helyszín. Most öt évre kötöttünk bérleti szerződést a területre. Elegyengették a talajt, bevezették a vizet.

A parkolás miatt sem kell aggódni. Mint kiderült:

„Nagyjából ugyanannyi parkolóhely áll majd a piac látogatóinak rendelkezésére, mint eddig. Közvetlenül a piaccal szemben van aszfaltozott parkoló, valamint az Audi-aréna mögötti vendégparkolót is használhatják a látogatók. Emellett a 8 és 8Y busszal érkezők közvetlenül az aréna előtt tudnak leszállni, de az ETO Parktól is csak néhány percet kell sétálniuk azoknak, akik tömegközlekedéssel érkeznek. A kerékpárosoknak jó hír, hogy ők közvetlenül a terület mellett elhaladó kerékpárútról tudnak bekanyarodni a piacra. Mivel a vevőparkoló az út túloldalán van, a gyalogosok biztonsága érdekében a piac idejére – ami továbbra is vasárnaponként 6–13 óra – lezárják a Tóth László utcát az autósforgalom elől. Ebben az időszakban csak a buszok hajthatnak itt keresztül.”

A két terüet alapterülete egyébként megegyezik. Mutatjuk, hova kell tehát menni:

Fotó: Aréna Piac / Facebook

Szólj hozzá!

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.

A megfelelő tetőfedő anyag kiválasztása: miből válogathatunk?

Általában minden ház esetében a legfontosabb rész az alap és a tető. Ennek a két elemnek a minősége, elkészítési módja és a használt alapanyagok nagymértékben befolyásolják majd az ingatlan élettartamát, problémamentességét és még a megjelenését is.