Klikkekért cserébe zuhantatta le a repülőgépét egy amerikai Youtuber

Fehér Buda 2022-04-27 07:41:25
Videóra vette az egészet, ez buktatta le.

Az USA Szövetségi Légügyi Hivatala visszavonta egy amerikai férfi repülési engedélyét, miután a pilóta gépe lezuhant még 2021 novemberében. Maga a baleset nem járna automatikusan azzal, hogy megvonják egy pilóta engedélyét, ám a becsapódást követő vizsgálat kiderítette, hogy

a férfi készakarva zuhantatta le a kisrepülőjét.

Trevor Jacob tavaly novemberben Kalifornia egyik nemzeti erdeje felett repült. A repülésről a férfi videót is készített, ezen az látszik, hogy a gép motorja a levegőben megáll, majd a propeller sem mozgott tovább. Jacob ezután szinte egyből kiugrott a gépből, de már azelőtt rajta volt az ejtőernyő, hogy meghibásodott volna a motor. Jacob aztán a landolását egy szelfibottal videózta, írja a Guardian.

 

 

Jacobnak bejött a mutatvány a Youtube-on több mint kétmillió klikket szedett össze eddig a videója. Az internetezők viszont egyből szétkapták a felvételt, sok szakértő nem értette, miért ugrott ki azonnal a gépből a férfi. Az is szemet szúrt nekik, hogy Jacobnál ernyő is volt, habár ezt nem írta elő semmilyen jogszabály, a férfi pedig még a becsapódást is levideózta, így lett kész a néhány perces felvétel. Ezekből többen arra következtettek, hogy Jacob egyszerűen lekapcsolta a motort, majd kiugrott a gépből. 

A mutatvány egy lakatlan területen vitte végbe, ám a légügyi hivatal szerint még így is megsérülhetett volna valaki a zuhanást követően. A hivatal szerint a területen ráadásul több tökéletesen sima terület is volt, ahová Jacob letehette volna a gépet, még hibásan is. A férfi egyébként az összezúzott gépet később elszállította, így jutott hozzá azoknak a kameráknak a felvételeihez is, amelyeket a gépben hagyott.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.