Eliza és Linett Szombathely legújabb ikerpárja

ugytudjuk.hu 2022-04-19 09:04:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Simon Gergő és Németh Renáta leányai: Eliza és Linett (ikrek), Kiss Martin és Wölfinger Stefánia leánya: Izabell, Árvai Patrik Attila és Ferencz Vivien leánya: Hanna Friderika, Palágyi Attila és Demidenko Zsanna leánya: Mira, Borkai Ákos és Doncsecz Viktória fia: Merse Ákos, Kiss Milán és Naisz Réka leánya: Boglárka, László Tibor és Pécz Dominika Rebeka fia: Benjámin, László Péter és Polgár Viola fia: Benjamin Krisztián, Szélesi Géza és Pápay Nikoletta leánya: Annaróza, Balázs Iosif és Németh Annamária fia: Dávid Mihály, Szetnics Tamás Ferenc és Szabó Réka fia: Olivér, Horváth Krisztián és Somogyi Dóra fia: Noel, Bernhard Bálint és Molnár Hajnalka fia: Benett, Horváth Bence és Fábián Ramóna leánya: Hanna, Csejtei Tamás és Székely Szilvia leánya: Tímea, Bognár Tamás és Németh Vivien Mária fia: Levente, Gueth Kristóf és Offner Klaudia fia: Kristóf, Fejes Lóránt és Nagy Vivien fia: Barnabás, Molnár Máté Dávid és Sopár Bernadett fia: Mátyás, Vító Alexander és Burka Vivien Éva fia: Nikolasz Attila, Orbán Dániel Zsolt és Dancsecs Klaudia fia: Benett

HÁZASSÁG:

Czitkovics Lajos és Szalai Réka, Bokor Marcell és Dudás Vivien 

HALÁLESET

Molnár Jánosné Ebenspanger Ilona, Kozma Jenőné Horváth Anna, Farkas Éva Gizella, Janzsó Jánosné Bakos Erzsébet, Gyurcsák Ignácné Gárdosi Edit, Németh Ferencné Szalai Margit, Prisztavok Jánosné Vörös Mária, Bedőcs Ferencné Giczi Magdolna Terézia, Polgár Tiborné Németh Terézia, Berta Gyuláné Horváth Rozália, Cserkuti Károly, Szabó Zoltán István, Biczó Józsefné Kozó Éva, Hegedüs Lászlóné Ország Mária, Kakuja Sándorné Major Mária, Zsoldos Péter József, Marton László Vilmos, Szabó Istvánné Ludván Judit, Homor Béla, Kovács Lajos, Varga Károly, Mészáros István, Németh Zsolt Imre, Somogyi Kálmán, Kovács József, Pusztai Istvánné Németh Magdolna Lujza, Pulai Dezső, Holtai Ilona, Hajós Árpád, Várallai Etelka, Hanzsér Zoltán, Horváth Zoltán, Paár Rezső

Címlapképünk illusztráció

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is