Tóth Gabi: Nem kellett megvenniük, mindig is ez volt a valódi közösségem

Székely Zoárd 2022-04-07 16:00:24
Az énekesnő a közösségi oldalán beszélt arról, miért lépett fel többször a Fidesz kampányrendezvényein.

„Tudjátok, hogy mindig fontos volt számomra, hogy őszintén megosszam veletek mindazt, ami velem történik. Úgy érzem, most jött el az a pillanat, hogy tiszta vizet öntsek abba a bizonyos pohárba"

– kezdi sorait egy Facebook-bejegyzésben Tóth Gabi.

Az énekesnő négy nappal az országgyűlési választás után egy hosszú posztban magyarázta követőinek, hogy az elmúlt években miért lépett fel többször is a Fidesz kampányrendezvényein, például a székesfehérvári kampányzárón, aminek a végén együtt énekelte a Kossuth-nótát Orbán Viktorral.

Orbán: Ha az ellenzék nyer, másnap elzárják a gázcsapot

„Ha a baloldal nyer, másnap megindulnak a fegyverszállítmányok, és támogatni fogják azokat a javaslatokat, hogy zárják el az Oroszországból érkező gáz- és olajvezetékek csapját" - mondta Orbán Viktor a Fidesz-KDNP kampányrendezvényén pénteken Székesfehérváron. A miniszterelnök megértését fejezte ki az ukrán elnök felé, aki minden európai országot megpróbál bevonni a háborúba.

Tóth Gabi szerint sokan sok mindent írtak róla, folyamatosan támadták, leostobázták, amiért nincs érettségije, de az igazi gyűlölet akkor érte el őt, amikor az Eucharisztikus Kongresszuson nyilvánosan megvallotta a hitét. Hangsúlyozta, hogy ami vele történt, valójában „egy klasszikus karaktergyilkosság” volt, és ezek a támadások sodorták „egy olyan szerető közegbe”, ahol befogadták őt.

„Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem”

– írta az énekesnő, aki szerint elképesztő érzés volt állni a színpadon és elénekelni a Himnuszt a Fidesz székesfehérvári kampányzáróján:

„De lehet bárhol, a nemzet himnuszára sosem mondanék nemet, mert úgy érzem, hogy elárulnám azzal a hazámat. (...) Még el sem kezdtem énekelni, máris olyan szeretet áradt felém a tömegből, ami felülírt minden meghurcolást, gyűlöletet, amit az elmúlt hónapokban kaptam.”

„Je suis vidéki”

– zárta sorait Tóth Gabi.

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.