Újratárgyalnák a Győri Audi ETO KC elnökének 80 milliós végkielégítését

Papp László Tamás 2022-03-22 16:43:00
A klub ellenőrző bizottságának egyik tagja élt beadvánnyal az összeg miatt.

Ahogy korábban az Ugytudjuk megírta: a hírek szerint távozik szezon végén a Győri Audi ETO KC elnöke, Bartha Csaba – ennek egyik oka, hogy összekülönbözött Dézsi Csaba András győri polgármesterrel azzal kapcsolatban, hogy milyen vállalati formában kéne a továbbiakban működtetni a klubot.

A GyőrPlusz most arról ír: a közelmúltban tartott elnökségi ülésen Bartha bejelentette: ha nem lehet a gazdasági társaság egyszemélyi vezetője, és azt nem abban a formában hozzák létre, ahogyan ő szeretné, az idény végén feláll. Dr. Dézsi Csaba András polgármester azonban erre jelezte: nem szeretné, ha a klub esetleg idegen befektetők kezébe kerülne, veszélyeztetve az egyesület független működését

– szól az önkormányzati lap cikke.

A GyőrPlusz információja szerint Bartha Csaba ekkor váratlanul a közös megegyezéssel való távozását kérte az elnökségtől, amit a polgármester tiltakozása ellenére szavazásra bocsájtott, és ezt az indítványt az elnökség többsége támogatta. Ezzel a döntéssel szemben a hétvégén beadvánnyal élt Morvay László, a klub ellenőrző bizottságának tagja. (Aki egyébként, mint az Ugytudjuk korábbi cikkéből is kiderül, fideszes önkormányzati képviselőjelölt volt, aztán 1, 5 millió forintért mérte fel Dézsi Csaba András polgármesternek a győri kertvárosokat.)  

Morvay beadványában szerepel, hogy az elnökségi döntés következtében

Bartha Csaba 60 hónapra, nagyjából 80 millió forintos végkielégítéssel távozhat.

Morvay László jelezte beadványában az elnökségnek: “A munkaszerződések közös megegyezéssel történő megszüntetéséről előzetes információt az elnökségi tagok nem kaptak, annak pontos tartalmáról, annak anyagi feltételeiről semmilyen információval nem rendelkeztek.

– idézi a GyőrPlusz.

A beadvány része az is, hogy “az egy hónapra járó, két szerződés szerinti díjazás sem az elnökség, sem a meghívott ellenőrző bizottsági tagok részére nem volt ismert” – azaz, Bartha Csaba részére úgy állapították meg a város képviselőinek szavazata nélkül a végkielégítés díját, hogy annak összege nem volt ismert

– állítják a cikkben.

 “Mivel utólagos információ alapján az összeg jelentős mértékű, így azt az ellenőrző bizottságnak is célszerű lett volna napirendre tűznie, megtárgyalnia” – szerepel a Morvay László által jegyzett, a GyőrPlusz által idézett dokumentumban.

Az Ugytudjuk arról is beszámolt, hogy Érd elleni hazai meccsen, március 23-án, szerdán 18 órakor az elnök melletti kiállásra buzdítanak a szurkolók.

Az Audi ETO elnöke melletti kiállásra hív fel egy szurkolói körből érkező felhívás

Mint arról mi is beszámoltunk, a hírek szerint távozik szezon végén a Győri Audi ETO KC elnöke, Bartha Csaba - ennek egyik oka, hogy összekülönbözött Dézsi Csaba András győri polgármesterrel azzal kapcsolatban, hogy milyen vállalati formában kéne a továbbiakban működtetni a klubot.

Mutassuk meg a csapatnak, a klubnak, a városnak, hogy mennyi zöld-fehér szívű szurkolója van az ETO-nak, hogy mennyit jelent nekünk egy Elnök hitelessége, az évek óta professzionálisan, eredményesen végzett munkája! Mutassuk meg együtt, hogy mennyi embernek van vesztenivalója, álljunk ki a játékosok, az elnök és a klub mellett” – áll a Facebook-on közzétett szövegben.

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.