Noémi és Martin Szombathely legújabb ikerpárja

ugytudjuk.hu 2022-03-21 18:54:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Tendli Zoltán László és Tóth Alexandra Edina fia: Zoltán, Lukács Krisztián és Hermán Nikoletta fia: Zalán, Nárai Imre Balázs és Ille Ramóna fia: Maxim Belián, Markó Dávid és Gacs Nóra Fanni fia: Soma, Czenki Csaba és Balogh Evelin leánya: Daniella, Weltler Gábor és Horváth Zsuzsanna leánya: Hanna, Pitzinger Lajos és Völfinger Elizabet leánya: Nazira, Böröcz Richárd István és Csábi Orsolya Alexandra leánya: Frida Nilla, Szelőczey Tamás és Németh Katalin leánya: Réka Fanni, Laki Dániel és Ambrus Valentina leánya: Léna, Pitzinger László és Kiss Angelina Beatrix leánya: Tícia, Kovács Richárd és Kálmán Bianka fia: Milán, Tolnai Roland és Ripszám Alexandra leánya: Mirella, Szabó Gergely és Beke Georgina fia: Olivér, Nagy Barnabás és Mészöly Fruzsina fia: Kende, Koroknai Péter és Horváth Ildikó Éva fia: Levente, Stipkovits Ferenc és Varga Katalin leánya: Lilla, László Krisztián és Polyák Kitti fia: Hunor Zente, Németh Csaba és Márfi Tímea Katalin fia: Dániel, Cser Dániel és Huszár Kitti leánya: Dorka, Kelemen Roland András és Pochron Bianka fia: Zénó, Garas István és Molnár Viktória fia: István Zsombor, Gömböcz Zoltán és Domján Anna fia: Jónás, Táncsics Dániel Tibor és Major Flóra fia: Benedek, Váradi Csaba és Farkas Alexandra Bianka leánya: Szofia, Gazdag János és Nagy Dóra fia: László Levente, Fendrik Adrián és Németh Diána fia: Botond, Bogdán Adrián és Horváth Nikoletta Zsuzsanna leánya: Tifani, Szászik Gábor és Dévai Orsolya Mileva leánya: Lia, Varga Martin és Tóth Zsófia fia: Martin Attila, Csóka Adrián István és Horváth Viktória leánya: Noémi és fia: Martin (ikrek), Illés Ferenc és Kiss Bettina leánya: Zsófia Anna, Sárközi Béla és Bangó Bianka fia: Ádám, Czakó Péter és Horváth Magdolna fia: Miron

HÁZASSÁG: 

Kapronczai Edmond és Somorác Tünde, Tóth Krisztián és Finta Nikolett, Németh Ádám Tamás és Székely Orsolya Bíbor, Gál Krisztián Gyula és Dr. Hódi Cintia Stella, Szovák Roland Ferenc és Csányi Beáta, Bali Péter és Muresan Adriána, Bársony Zoltán és Óvári Kitti Tünde, Elekes Attila és Pataki Vivien, Dankovics Benjámin és Osorio Varriento Bárbara

HALÁLESET: 

Varasdy Zoltán Györgyné Póczek Gabriella, Csik Gabriella Hahn Gabriella, Takács Kálmánné Mihalkó Rozália, dr. Zsohár Piroska, Németh Jenőné Mosolits Mária Márta, Békési Emil Károlyné Elek Mária, Baranyai Dezső, dr. Goda Imre, Baldauf Endre, Horváth Irma, Varga Lasjosné Guitman Ilona Margit, Nagy József, Farkas Vilmos, Horváth László, Virág Mihály

Címlapképünk illusztráció

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.