Megverte a Falco a Debrecent

ugytudjuk.hu 2022-03-19 19:37:00
80-70 lett az eredmény.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - DEAC-Tungsram 80-70 (32-18, 14-14, 18-13, 15-25)
Bajnokság, 25. forduló
Aréna Savaria, Szombathely
V.: Praksch P. Á., Török R., Jakab L. I. (dr. Gincsai J. P.)

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Váradi 16/3, Somogyi 11/3, Clark 18/12, Golomán 6, Keller 4. Cserék: Barac 4, Perl 18, Verasztó -, Kovács B. -, Hawkins 3/3.

DEAC : Thames 5/3, Hagins 11/9, Valerio-Bodon 3/3, Dzeletovics 10/6, Tóth 8. Cserék: Polyák 9/3, Drenovac 13, Kerpel-Fronius -, Aska 11, Kovács -.

Clark, Somogyi és Váradi kosaraival bekezdett a Falco, míg a vendégek egyetlen kosarat dobtak az első két percben: Hagins talált be távolról. Tóth Ádám remek centerjátékára, Somogyi válaszolt távolról, majd közelről is betalált a Falco irányítója. A “tízet” Váradi rakta közé, 18-8 volt a táblán, amikor időt kértek a vendégek. A Falco az első öt percben 88%-os pontossággal célzott. Az időkérést követően Aska dobott be egy közelit, a szombathelyiek azonban gyorsan rendezték soraikat. Clark és Golomán kosarával növelték előnyüket. A Falco amerikai légiósa 30 másodperc alatt két triplát ii dobott. Hagins és Aska pontjaival maradt lőtávon belül a DEAC. 32-18.

 Polyák szerezte a második negyed első kosarát, Perl szenzációs kosárral válaszolt rá. Sok volta. hiba, a negyedik perc végéig mindössze ez a két kosár született ebben a negyedben. A folytatásban 34-23, majd Golomán zsákolását követően 36-23 is volt a táblán. A vasiak nagyon magabiztosan kézben tartották a találkozót, 40-25-ös állásnál Berényi Sándor ismét időt kért. Thames talált be közelről, majd Dzeletovics szórt egy triplát, Drenovac pedig már nyolcra hozta fel az övéit. Jött a Falco időkérés. Váradi és Clark pörgött fel a félidő hajrájára. 46-32.

 Aska duplájával kezdődött, Perl triplájával folytatódott a mérkőzés. Nagy kedvvel jöttek vissza a csapatok a második félidőre. A Falco folyamatosan nyitotta az “ollót”, a DEAC nem tudta tartani a lépést a címvédővel. Keller Ákos közelijével már 57-35-re vezettek a vasiak. A vendégek játéka szétesett, egyre kapkodóbbá vált, míg hazai oldalon jól működött a kémia, tetszés szerint dobták a pontokat. A vendégek küzdöttek, de nem tudtak közelebb kerülni a hazaiakhoz. 64-45.

 Perl kezdte a pontgyártást az utolsó negyedben és a folytatásban is a sárga-feketék akarata érvényesült. A vendégek mindent megpróbáltak, hogy elkerüljék a nagyarányú vereséget, de csak az utolsó percekben tudtak közelebb férkőzni. A Falco a végére elveszítette a koncentrációját, de a győzelmük egy percig sem forgott veszélyben. 80-70.

(Via BB1)

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.