Mészöly Géza lett a Haladás szakmai igazgatója

Fehér Buda 2022-03-08 20:13:00
Mészöly a vezetőedzővel közösen szeretné megvalósítani a klub szakmai céljait.

Mészöly Géza lett a Szombathelyi Haladás szakmai vezetője, az 55 éves szakemberrel a szezon végéig kötött megállapodást a klub, írják a csapat oldalá, a Haladás.hu-n.

Mészöly Géza 1967. február 25-én, Budapesten született, édesapja Mészöly Kálmán válogatott labdarúgó, egykori szövetségi kapitány. Mészöly Géza a Vasas korosztályos együttesében kezdett el futballozni, 2001-ig tartó játékoskarrierje során Dél-Koreában, Franciaországban, Cipruson és Izraelben is légióskodott. 1988 és 1995 között 18 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban. Edzőként Fóton debütált, az Újpesttel 2004-ben ezüstérmet szerzett.

Fotó: haladas.hu

Mészöly Géza a 2014/15-ös, akkor még 16 csapatos bajnokság hajrájában, a 15., kiesőhelyen vette át a Haladás irányítását, és az utolsó négy fordulóban sikerült kiharcolnia a bennmaradást. A következő, már csak 12 csapatos élvonalban a klub történetének második legjobb helyezését érte el vele a Haladás, az ötödik helyre vezette az együttest, a 2016/17-es idényben pedig a hatodik helyre kormányozta a gárdát.

Mészöly Géza szakmai vezető Németh Szabolcs vezetőedzővel közösen szeretné megvalósítani a klub szakmai céljait a szezon hátralévő részében, teszik hozzá a csapat oldalán.

Szólj hozzá!

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.