Bruce Willis annyi rossz filmben szerepelt tavaly, hogy külön Arany Málna-kategóriát kapott

ugytudjuk.hu 2022-02-07 18:11:00
Amy Adamset, Mark Wahlberget és LeBron Jameset is jelölték is jelölték a hollywoodi citromdíjra.

A hollywoodi citromdíjra, Arany Málnára jelölték Bruce Willis akciófilmsztárt és a hatszoros Oscar-jelölt Amy Adamset is.

Az Arany Málna-díjat 1980-ban alapították azzal a céllal, hogy az Oscar-díj ellenpontjaként az előző év legrosszabb filmjeit és alakításait "jutalmazzák". A győztesek aranyfestékkel lefújt, málnaszemet ábrázoló szobrot kapnak trófeaként az évente megrendezett ceremónián.

A jelöltek nevét hétfőt tették közzé a szervezők.

Amy Adams egyszerre két kategóriában is esélyes az "elismerésre": a legrosszabb színésznő díjának tulajdonosa lehet a Nő az ablakban című filmben nyújtott alakításáért és mellékszereplőként a Kedves Evan Hansen című filmért.

Bruce Willisnek külön kategóriát találtak ki a díjról döntők azzal az indoklással, hogy a színésznek 2021-ben nyolc rossz szerepe is volt, köztük olyan filmekben, mint az American Siege, a Deadlock és a Kozmikus bűn.

A legrosszabb színész Arany Málna-díjára esélye mások mellett Scott Eastwood (Veszélyes), LeBron James (Space Jam - Új kezdet) és Mark Wahlberg (Végtelen).

A legrosszabb film díjára jelölték a Space Jam - Új kezdetet, a Végtelent, a Nő az ablakbant, a Karen című thrillert és a Diana című musical. Utóbbi, a Diana hercegnő életéről szóló film nyolc jelöléssel a legtöbb díjra esélyes a citromdíjak 42. kiosztásán.

Az Arany Málna-díjat odaítélő rajongói közönségnek mintegy ezer tagja van az Egyesült Államokban és négy tucat más országban. A tagok online regisztrálnak és szavaznak.

A nyerteseket hagyományosan az Oscar-gálát megelőző nap hirdetik ki, tehát idén március 26-án.

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.