3,5 millió dollárért vásárolt be Pokémon kártyákat egy Youtuber, aztán kiderült, hogy hamis mind

Fehér Buda 2022-01-17 06:28:00
Közel 1 milliárd 100 millió forintnak megfelelő dollárt tett le értük az asztalra.

3,5 millió dollárért vett meg még decemberbe néhány doboz Pokémon kártyát egy Youtuber. Logan Paul abban reménykedett, hogy a bontatlan dobozok eredeti starter kártyák voltak, ám kiderült, hogy

az összes doboz hamis.

Tehát Paul kidobott 1 milliárd 88 millió forintnak megfelelő összeget az ablakon. A 26 éves Youtubernek szerencséje volt, mivel a férfi, akitől vette a kártyákat, maga is azt hitte, hogy eredeti dobozok vannak nála. Ám miután szakértők is megvizsgálták a csomagokat, és kiderült a turpisság, a férfi visszaadta a 3,5 dollárt a Youtubernek.

I Lost $3,500,000 On Fake Pokémon Cards

Drink Prime so I can get my $3,500,000 back :)Follow @DrinkPrime on Instagram ► https://www.instagram.com/drinkprime/SUBSCRIBE FOR DAILY VLOGS! ► http://bit....

Bolillo Lajan San, a kártyák eredeti tulajdonosa az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy szakértők kibontottak egy csomagot az értékes kártyák közül, így tudták megállapítani, hogy hamisítvánnyal van dolguk. San viszont maga is eredetiként szerezte be a kártyákat, így most megpróbálja majd visszaszerezni a pénzét a hamisítóktól. A férfi szerint nem biztos, hogy sikerül majd behajtania a pénzt, ez esetben jogi útra tereli az ügyet.

Bolillo egyébként tavaly tett szert a kártyákra, ő összesen 2,7 millió dollárt költött, mire az összes doboz az ővé lett. A férfi ezután kereste meg Logan Pault, akiről tudni, hogy egy ideje már gyűjtögeti a ritkább kártyákat, végül decemberben állapodtak meg az árról. 

A kártyákról a vásárlás idején úgy tudták, hogy ezek az egyetlen, eredeti csomagolásban, bontatlan állapotban előkerülő csomagok. Miután azonban Paul az Instagramján képeket osztott meg a dobozokról, több követőjének is szemet szúrt, hogy a csomagok egyszerre jelentek meg a piacon, és elég furcsa egybeesés lenne, hogy egyszerre ennyi példány kerüljön elő belőle.

A kártyákat aztán a szakértők bevonásável vizsgálták meg, ekkor derült ki, hogy a netezőknek igaza volt. A sztori csavarja azonban, hogy a dobozokat már korábban is bemérték, akkor egy neves, gyűjthető dolgokkal foglalkozó cég, akkor még ők is eredetinek találták a csomagolást.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.